Witam wszystkich ponownie !
Pomyślałem że się pochwalę i ostatecznie zamknę temat
Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI A6 C5 Avant, rocznik 2003 z silnikiem 1.9 TDI (130km) AVF i manualną 6 - biegową skrzynią biegów. Zawieszenie 1BE (Tak jakby lekko obniżone)
Samochód jest w kolorze czarnym z bardzo dobrym wyposażeniem tzn. Fotele S line (Kubełki welurowe, elektryczne, pompowane lędźwie), Nawigacja RNS, Rolety bocznych szyb i tylnej, Chrom pakiet, Licht pakiet (Wszystko podświetlane łącznie z oświetleniem pod drzwiami) TELEMATIC (SOS), Pełna elektryka itd itd... Praktycznie pełna opcja bez skóry i xenonów (Które podobno lubią się psuć), Oryginalny dopinany HAK, subwoofer w bagażniku, Ogrzewanie postojowe i Czujniki parkowania z tyłu.
Samochód jest sprowadzony z Niemiec od pierwszego właściciela z niedużym przebiegiem (210.000km). Wszystko sprawdziłem z ks. serwisową po Nr VIN i potwierdziłem w ASO i się zgadza.
Czyste, zadbane i przede wszystkim sprawne auto !
Jedyny mankament to zużyte a w zasadzie wytarte tylne plastiki na uchwytach drzwi (Koło popielniczki) ale to efekt "Dzieci" ponieważ właściciel w Niemczech ma 2 dzieci które podróżowały z tyłu.
Stąd moje pytanie idzie wymienić te elementy na nowe ? (Wole kupić nowe jak malować jakimś badziewiem)
Jak już samochód zarejestruje, wypicuje i zrobię sobie PEŁNE OŚWIETLENIE WNĘTRZA W LED (BARWA BIAŁA ZIMNA) to postaram się zamieścić zdjęcia. Planuję również dokupić worek na narty (Oryginalny który montuje się w tylnej kanapie) i emblemat QUATTRO na grill (wiem pewnie mnie skrytykujecie ale podoba mi się taki emblemat na grillu)
Pozdrawiam