cwebb1 napisał(a):
widze że bardzo dobrze wszystko wiecie i potraficie odrazu przez nata człowieka ocenic
Jeśli ktoś pisze tak jak Ty (a mam tu na myśli, że słownika ortograficznego to chyba w życiu na oczy nie widziałeś), to automatycznie zakładam, że wypisuje brednie i rzadko się w tej materii mylę.
cwebb1 napisał(a):
ja kolego na codziń przez ponad rok miałem s8 5.2 fsi
Cool story, ale jaki to ma związek z tematem? Czy widzisz, żeby ktoś jeszcze wypowiadał się na temat samochodów jakimi jeździł?
cwebb1 napisał(a):
pewnie jechałem większą ilościa takich samochodów z racji swojej pracy niż wy
Super, po takich tekstach od razu można poznać człowieka dojrzałego, którego warto posłuchać
.
Ocena doświadczenia i fachowości po ilości objeżdżonych samochodów jest jak ocena "szybkości" samochodu przez dzieciaki, które patrzą na wyskalowanie prędkościomierza, a jak wiadomo, im więcej na budziku, tym auto szybsze
.
cwebb1 napisał(a):
polska zawiść...
Wszystko zawsze sprowadza się do "zawiści", "hejterów" i wielu innych zwrotów, których w tej chwili przywoływać mi się nie chce. Ludzie myślą, że to działa na zasadzie "piszę głupoty, ale jak ktoś mi napisze, że się ze mną nie zgadza, to znaczy, że mi zazdrości", pewnie
.
Kończ waść, wstydu oszczędź, bo jak patrzę na te Twoje wypociny, to jedyne co mi przychodzi do głowy, to że strzeliłeś literówkę w swoim nicku, a to wiele by wyjaśniało.