Monster napisał(a):
Hehehe:
http://allegro.pl/line-6-flextone-iii-1 ... 97896.htmlNiby już gitary się kurzą i nie grają, ale żal było nie kupić za połowę ceny za jaką poprzednio oddałem taki sprzęt
Za 420zł mogę wrócić do grania lub może robić za mebel
Jak byś wszedł na mój strych...spiżarnie blaszaki....to co mój stary nazbierał i ja ...takie głośniki z lat 50-tych "szmatami cerowane" wzmaki lampowe, do tego literatura do obsługi,pudło lam ruskich niemieckich itd ( mój stary je obczaja ), na Bambinach to się potykam, radiole, gramofony szarotki koliberki łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii NIC NIE JEST DO SPRZEDANIA ....jesetem chytry wszystko zabiorę do grobu
.....a do tego trzy powiększalniki żeby to Morguś wywołał to na czarno białym foto...i z 10 aparatów z różnych epok płyt w pyte..... szanujcie historie jak ja ............. kiedyś zabraknie na ......tylko na zdrowie kogoś z rodziny... to się będzie handlować........ojciec powiedział mi tak "SPRZEDASZ TO TYLKO RAZ!!! , a piewniądz pójdzie jak zwykle, ale już nigdy ale to przenigdy tego nie odkupisz" .Idąc jego torem magazynuje wszystko. łiiiii
https://www.youtube.com/watch?v=TTNctoim1FQJest rok 1995 jesień...sobota ...godz 20-sta biorę 3 milony złotych Kuba "Arbuz" siada bak pełny...(Kuba zawsze w bilarda wygrywwał 10 milionów po pijaku
... zajeżdżam "na milano" czyli 15 km od Węgrowa bo w "Rejonie" w Węgrowie dupy jakiś słabe, mały ruch w "Rejonie to " wjeżadzam na plac wielkości orlika... parkuje C3 2.2T Q avant , buty adidas, spodnie, levis, koszula wrangler, kuuuuuuuuuuurtka normalnie bajer jest git wóz git nuta gra( Eiz Zwej polizej) ....wchodze a tu jeb.....................biją obcych....zapakowaliśmy się w wóz iiiiiiiii....... taranujemy walczących łiiiiiiiiiiiiiidwóch po masce poleciało sprzęgło , sprzęgło gaz pięta blokada i "jade bokiem " to co teraz nazywa się driftem łiiiiiiiiiiiiiiiii ........ obdarłem jeszcze jekiegoś mercedesa beczke co mi chiał droge zagracić......i teraz tak...na rejon spaleni bo dojadą..... walimy na Mińsk maz , w jakimś magazynie potańczyli....a dalej nie opowiem ....ew kiedyś /.....