Witam serdecznie wszystkich. Wiem, że zapewne było wiele takich tematów na forum jak i opinii, ale chciałbym prosić o indywidualne podejście do sprawy.
Mam okazję kupić od znajomego A6C5 2.5TDI V6 180KM rocznik 2002/2003 avant.
Autko dosyć dobrze wyposażone, mianowicie duża Navi, podgrzewane fotele, skóra, el. fotele, tempomat, pompowane fotele itd. Posiada oryginalny przebieg niecałe 380tyś.km o autko kolega dbał, w ciągu dwóch lat zrobił 15tyś.km.
Autko przed zakupem było uderzone w prawy tył i wymieniana była belka tylna zderzak i błotnik oraz bak paliwa.
Do zrobienia jest:
Centralny zamek bo nie zamyka drzwi
Czujnik abs tył
Bak paliwa bo jest założony od benzyny i ma mniejszą pojemność, ale to nie oprzeszkadza
Nie działa pompowanie fotela kierowcy
Lekko puka coś z przodu z prawej strony
Fotel kierowcy niestety już zniszczony i do obszycia.
Po dłuższym postoju coś rozładowuje akumulator
Czy to są jakieś kosztowne sprawy?
Oleje filtry łaćznie ze skrzynią automatyczną robione i komplet hamulców zrobiony.
W przeszłości wymieniane szklanki w silniku
Dla porównania oglądałem inne 2.5TDI V6 i stwierdzam, ze to klekot. Tu Audi chodzi idealnie - mruczy. Skrzynia też nie szarpie, biegi zmienia płynnie.
Co doświadczone osoby z większą wiedzą myślą o takiej propozycji? Pod względem technicznym w sumie można wsiadać i jechać, silnik pięknie chodzi. Ogólnie autko więcej stoi jak jeździ więc przydałoby mu się troszkę kosmetyki. Czy bać się tego przebiegu? Czy cena jest w miarę okej? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi bo są inni chętni
Cena: 10.000zł
Mógłby ktoś rozkodować VIN? WAUZZZ4B63N057445