tomeksopot napisał(a):
merytoryczność postu Buby jak zwykle porażająca he,he
te ciągle powtarzane (nie tylko przez Ciebie zresztą) aluzje do faszyzmu mogą swiadczyć o tym,że 25 postkomuinistycznej propagandy zrobiło swoje (czemu Ty oczywiście zaraz zaprzeczysz bo Ciebie to nie dotyczy...), albo co gorsza Panie magistrze,że nie uważałeś na zajęciach z systemów politycznych....
Kolejna sprawa to słynne spieprzaj dziadu...Te słowa padly z ust Lecha, a nie Jarosława
myszon90 napisał(a):
Jedno trzeba przyznać PO za sukces, tu jestem pełen podziwu, po 8 latach, tak sporej części Polakom, wbili do łbów, że Pisiory to zło wcielone...że nic gorszego tego kraju nie mogło spotkać jak prezes Kaczyński... chylę czoła...
pełna zgoda
nic gorszego niż polska scena polityczna od prawej do lewej nie mogło się przytrafić RP. Pozwolę sobię wiec zacytować marszałka :
Żadne zdrowe społeczeństwo nie będzie bez zdobycia się na opór czynny, znosić gospodarki bandytów podtrzymywanych przez władzę i władz podtrzymywanych przez bandytów. I jeśli takim społeczeństwem jesteśmy - podobnych gospodarzy powinniśmy się pozbyć.
- Józef Piłsudski
propaganda postkomunistyczna i propisiorkowa na mnie kpl nie działa bo potrafię czytać (i to nie skrótowe newsy z internetu), myśleć i analizować. Pierdołami typu 500 plusz do mnie nie dotrą bo ja rozumiem że muszą mi zabrać 700 żeby dać 500. PROSTE JAK KONSTRUKCJA CEPA
jeśli chodzi o moją uwagę na zajęciach to była wystarczająca żeby właśnie w propagandę nie wierzyć
co do spieprzaj dziadu to był opis podejścia kfaszystów do ludzi którzy idą inną drogą niż jedynie słuszny kierunek partii
ale skoro chcecie merytoryki no to lu :
gdzie podniesienie kwoty wolnej od podatku powiedzmy do poziomu posłów czyli koło 30 K PLN ?
gdzie (absurdalna zresztą obietnica) obniżenia wieku emerytalnego ?
dla czego 500 PLUS wbrew obietnica nie jest zabezpieczone przed komornikami ?
dla czego pociotki bez kometencji obejmują stanowiska (żona pana Ziobro mniej niż zero, kumpel Hofmana itp ??) czyli teraz k...a my w pełnej krasie ? oczywiście to nic nowego no ale miała być dobra zmiana
dla czego wbrew obietnicą podnosi mi się podatki a nie obniża ?
dla czego każe mi się płacić za coś czego nie chcę a nawet stanowczo sobie nie życzę (TV Polska pod wodzą kurskiego) ?
dla czego wiodącą role w świeckim było nie było państwie przejmuje kościół i marginalizuje się ludzi nie podzielających jedynie słusznych idei ?
no i w końcu zasadnicze pytanie na które NIKT do tej pory nie udzielił merytorycznej odpowiedzi :
dla czego krajem rządzi ktoś kto nie ponosi za to żadnej odpowiedzialności ?? bo chyba w samodzielność dudki czy szydełka tutaj nie wierzymy prawda ?? Bo to przecież oczywista oczywistość że rządzi kfaszysta bez odpowiedzialności konstytucyjnej czy choćby karnej.
Czy to jednak podlega jakiejkolwiek dyskusji ??
Jeśli udzielicie mi merytorycznej i zgodnej z prawdą odpowiedzi obalającą moją tezę dotyczącą tego w czyich rękach spoczywa realna i CAŁKOWITA władza to zamknę japę albo więcej będę szczekał jak na słynny zlocie Moto Show w Poznaniu.
Ci co byli wiedzą że dotrzymałem słowa i odszczekałem dosłownie wszystkie swoje negatywne opinie na temat organizacji imprezy.