Krzysztof napisał(a):
Witam
Czy któryś z forumowych kolegów jest z okolic Rzeszowa i mógłby ocenić rzeczywisty stan poniższego pojazdu?
Ja mam 600km i szczerze mówiąc tylko się przejechać to trochę daleko.
http://allegro.pl/audi-a6-c5-lift-kombi ... 14064.htmlBęde wdzięczny za pomoc.
Kolego uświadomimy Cię , abyś nie płakał : 2.5 tdi .. to syf ...... , wyprodukowali tych silników w ch oooj i muszą się ich pozbyć , i nie od parady a6 c5 wychodziły w bogatszych wersjach wyposażenia , bo musieli czymś lud zachęcić aby to kupić . Zerknij sobie na aukcje i porównaj ceny zadbanego auta z silnikiem benzynowym a dizlem .... ludzie ten syf na potęgę wyprzedają ... bo albo naprawili , albo wiedzą że będą musieli naprawić . Czytałem wątek na jednym z forum , gość włożył 7.5 tys w generalkę aby ten silnik chodził , i sam to robił około 2 tygodni .... Sam będę zmieniał auto .. i celują na allroada a6 ... dizli jest pełno ... cenny niskie , ... a zadbane benzyny trzymają cenę i mówimy tutaj tylko o 2.7 biturbo .... bo poza 2.7 i 4.2 w allroadzie nie było . ,,,, na 4.2 się nie szarpnę .. też nie wiele brakowało abym kupił wypasionego dizla .. ludzie jak to sprzedają to piją tydzień ze szczęścia . Pękające wałki , ich wycieranie to nie jakieś tam śpiewki ... owszem jest kilka sztuk tych aut .. ale serwis ich pochłania sporo szmalu .. słynna pompa vp44... , niektórzy robią swap na 1.9 tdi AWX , bo tego silnika nie ma sensu ratować , nakupowali tego bo niby to diesel , i miał być oszczędny , jak zacznie się sypać to te auto nie da Ci spać po nocach , a jak pojedziesz do mechanika to on datę Twego przyjazdu wpiszę sobie do pamiętnika jako dzień Matki Boskiej Pieniężnej , .. i wybudujesz sobie grobowiec finansowy ... sąsiad miał takie cudo .. na początku zaczęło troszkę kopcić niby nic .. suma summarum pogonił jak najszybciej , jak jeszcze jeździło to coś o własnych siłach . Po prostu , reasumując .. tak jak audi udały się 1.9 tdi , które mają sławę nie zniszczalnych , tak niestety 2.5 tdi to kibel ..... Amen