jakub33 napisał(a):
Jak już piszesz o Gliwicach, to napisz tez o Bytomiu, gdzie pogrom żydów też miał miejsce, no chyba ze w google na szybjo nie znalazłeś.
Gdzie napisalem, że moim mottem zyciowy jest policja h.? Coś przewrazliwiony jesteś na tym punkcie, funkcjonariusz?
Nigdzie nie wychwalam niemieckiej administracji, stwierdilem tylko fakt i wypraszam sobie, jestem slazakiem i Polakiem jak wielu na Śląsku, ludzie tu zycie oddawali w postaniach, zeby być Polakiem.
W tvnie widziałeś, to faktycznie masz wiele do powiedzenia na ten temat co bylo w Madrycie.
Tak się składa, że ja akurt nie mam za co upominac nikogo, bo nic wokół mnie na meczach u siebie czy wyhazdowych się nie dzieje.
Nic złego, tyljo czasem wysaje się im, że wszystkie rozumy pozjadali, a sloma z butów wystaje.
Ja zwykły facet po zawodowce i komleksów zadnych nie mam, wręcz jestem bezczelnie pewny siebie, zarazem pełen oglady i szacunku dla starszych.
Powiedzenie dzień dobry, dziękuje, przepraszam nie stwarza mi problemu, tak jak wielu tym, którym Tusk namieszal w glowach, że są elitą.
"Ja zwykły facet po zawodowce i komleksów zadnych nie mam, wręcz jestem bezczelnie pewny siebie, zarazem pełen oglady i szacunku dla starszych." Zapominałeś o wrodzonej sobie skromności.
Fakt, relacje z Madrytu znam z TV i neta. Jeśli tam byłeś, to napisz proszę relację. Może zmienię zdanie.
Przeceniasz mnie. Nie jestem żadną elitą. (funkcjonariuszem też nie)
A bycia Polakiem nigdy Ci nie odmawiałem.
Ok. Kończymy dyskusję jeśli pozwolisz. Mamy inne poglądy. Nasze prawo.