.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 26.lut.2025 22:20:12

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 290  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Feniks z popiołów - kącik polityczno - obyczajowy - STA
PostNapisane: 18.gru.2016 16:50:49 
Użytkownik

Orsetto widać mocno zwiazany jesteś z opozycją, gotujeaz sie strasznie, uwazaj bo ci pokrywka spadnie jeszcze haha.
Jak tak wielce oburza cie nazywania tego bydła - byłem, to przejrzyj sobie archiwalne wypowiedzi polityków i komentatorów zwiazanych z tamtym rządem, choć wystarczyło by zagladnac w stary wątek, żeby poznać kwiecisty język tego bydła.
Bydło zablokowalo mownice i fotel marszałka, co mieli zrobić isc do domu?
Przeglasowali co trzeba i dopiero poszli, chwała im za to, że nie pękają.
Bydło bedzie dalej kombinować w kwestii budżetu, bo jak wiadomo, nie ma uchwalonego budżetu, sa orzyspieszone wybory.
Oby przeciwniej stronie nie pekły nerwy, bo poleje się krew, a jak pisalem wyżej, bydło bedzie to sobie oglądać w tv i potem spiją śmietankę a ludziom kop w dupe.
Ten lewak kładąc się na ulicy udając martwego przebił wszystko haha.

PostNapisane: 18.gru.2016 16:51:11 
Moderator

Auto: A6 C5 AVF
Roger_35 napisał(a):
Zarathustra napisał(a):
Do kodu tez nalezysz ? Pewnie ze zaplanowana akcja, fakty o tym swiadcza przedstawione powyzej, wystarczy poczytac ze zrozumieniem, dasz radę.

Powiem grzecznie (a niegrzeczny też potrafię być), możesz łaskawie ze mnie zejść? Że przypomnę Ci posta ,w którym się wydzierałeś na mnie, ale jaj brakło, żeby powiedzieć przepraszam.

Szanowny Panie Roger, pisałem już wcześniej, ale może masz z tym problem, więc powtarzam:

Pisałem dużymi literami aby oddzielić moje wypowiedzi od Twoich, gdyż robiłem komentarze w Twoim tekscie

Skoro masz taki problem z tym, specjalnie dla Ciebie, edytowałem tamtego posta i zmieniłem formę zapisu, tak abyś miał poczucie iż nie krzyczę na Ciebie. Tu masz linka, abyś mógł na własne oczy zobaczyć:

viewtopic.php?p=1655694#p1655694

Wracając do sedna, to czy ja łaskawie z Ciebie zejdę (jakkolwiek to brzmi) zależy tylko od Ciebie. Wszystko w Twoich rękach.
Co do braku jaj się nie wypowiem, bo nic nie poradzę na to, że ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem.

@Bloku
Mi też nie podoba się podnoszenie podatków (z racji moich poglądów polityczno - gospodarczych), niestety Państwo socjalne musi być finansowane z dużych danin, bo inaczej bankrutuje. Ci w odróżnieniu od poprzedników oddają kasę w świadczeniach i zwolnieniach, więc czynią mniejsze zło, ale nadal zło moim zdaniem.

@Basket
Dobrze mówisz i podzielam Twoje epitety odnośnie hołoty blokującej mównicę sejmową. Piątkowe głosowanie w sali kolumnowej BYŁO KONIECZNOŚCIĄ spowodowaną skandalicznym zachowaniem opozycji I ŻADNE SŁODKIE PIERDZENIE TEGO NIE ZMIENI.

@Orsetto
Zejdź na Ziemię chłopie, błądzisz jak ja pięć lat temu.

Audi A6 AVF + blast by Spanky :)
BMW 5 GT 3.0 N57
--------------------------------------
1.03 CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM!!

PostNapisane: 18.gru.2016 16:55:08 
Użytkownik

Baskecior napisał(a):
orsetto napisał(a):
Baskecior napisał(a):
ravv napisał(a):
Baskecior napisał(a):
Każdy, kto próbuje doprowadzić do przewrotu powinien skończyć w więzieniu, ponieważ takie zachowania mogą zdestabilizować państwo i doprowadzić nas na skraj wojny ...
Póki co Komendant Główny Policji i Minister Spraw Wewnętrznych do dymisji - dopuścili do bałaganu wokół sejmu i na ulicach - bydło powinno zostać rozgonione pałami ...

No,no i wszystkich co im się nie podoba palami i do więźnia. Skąd my to znamy. Chyba tęsknisz za minionymi czasami. Przecież wtedy też byli ludzie którym taki układ pasował i nie byli w żadnej organizacji ale byli w mniejszości.

PS miliony na manifestacji GP.

Mylisz legalną manifestację z rozpierduchą. Za manifestowanie nikogo nie ukarałbym nawet mandatem, ale rozpierducha i paraliż prac sejmu to już poważna sprawa.
Co mają minione czasy z obecnymi? Kaczyński jest sterowany z Moskwy, PIS jest zależny od ZSRR?
Polska partia bez zdalnego sterowania z Moskwy, Berlina czy Brukseli jest nie w smak Tuskowi i kolesiom, dlatego prowokują zamach na legalnie wybraną władzę.

Nie odwracaj kota ogonem. Chodzi o TWOJE podejście do demonstrujących. To TY nazywasz ich bydlakami. Jak ktoś tak Ciebie nazwie to się uniesiesz honorem i dasz mu w dziób. Zważaj na słowa.

Sterowany, zdrajca, kukiełka Unii. Brońmy twierdzy.

Bydłem nazywam ludzi, którzy rozpierd... wszystko wokół, ponieważ coś im się nie podoba. Blokujących wyjazd z sejmu, bo coś im się nie podoba. Blokujących mównicę, bo coś im się nie podoba. Chcących rozpieprzyć struktury państwa i destabilizować je w imię nie wiadomo czego.
Większość tych osiołków nawet nie wie o co im chodzi , ale poszli podymić bo tak i ch... Za chwilę dołączą mili i sympatyczni kibice z bejsbolami, kosami i koktajlami Mołotowa i ulica popłynie krwią i ogniem. Wtedy będziemy mieli powtórkę z 1970 czy 1981 roku ...
Demonstracja z założenia ma za zadanie okazanie niezadowolenia z pewnych działań a nie bezmyślnego niszczenia wszystkiego wokół siebie. Różnica między demonstrantem a bydłem jest oczywista.
Poza tym - nie mam zwyczaju w dysputach politycznych odnosić się ad personam do kolegów z forum, ponieważ temat nie jest wart psucia wzajemnych stosunków koleżeńskich, więc zejdź ze mnie albo zacznę Cię ignorować.

PS: Za życzenia świąteczne dziękuję, ale źle trafiłeś bo nie wierzę w żadne gusła etc - niemniej z wzajemnością - wszystkiego najlepszego.

Co do bydła się nie zgodzę. Nie chciałem atakować cię personalnie. Jeżeli tak było, przepraszam. Po prostu dobór słów z Twojej strony mnie razi.

PS.

Podobnie jak Ty, nie wierzę w żadne gusła. Użyłem tradycyjnego zwrotu. Wszystkiego najlepszego.

PostNapisane: 18.gru.2016 16:56:17 
Moderator

Auto: 80 2,3 10V
Ile jest tych świadczeń? Zwróć uwagę, że ich wypłacanie stało się koszmarem dla samorządów. Głośno krzyczeli za czasów POpaprańców o brak ściągnięcia wraku tupolewa i obiecywali jego szybkie ściągnięcie...i co? Wiele jest obietnic, których nie mogą dotrzymać a coraz więcej kasy chcą zabrać.

Audi A4 2.8 30VQ tip - było
Audi Cabrio 2,8 12V - było
Audi A8 4,2 32V tip - było
Audi 80 2,3 10V - pod kocem
Audi A4 1,9 TDI Quattro - nowa zabawka

PostNapisane: 18.gru.2016 17:00:47 
Użytkownik

jakub33 napisał(a):
Orsetto widać mocno zwiazany jesteś z opozycją, gotujeaz sie strasznie, uwazaj bo ci pokrywka spadnie jeszcze haha.
Jak tak wielce oburza cie nazywania tego bydła - byłem, to przejrzyj sobie archiwalne wypowiedzi polityków i komentatorów zwiazanych z tamtym rządem, choć wystarczyło by zagladnac w stary wątek, żeby poznać kwiecisty język tego bydła.
Bydło zablokowalo mownice i fotel marszałka, co mieli zrobić isc do domu?
Przeglasowali co trzeba i dopiero poszli, chwała im za to, że nie pękają.
Bydło bedzie dalej kombinować w kwestii budżetu, bo jak wiadomo, nie ma uchwalonego budżetu, sa orzyspieszone wybory.
Oby przeciwniej stronie nie pekły nerwy, bo poleje się krew, a jak pisalem wyżej, bydło bedzie to sobie oglądać w tv i potem spiją śmietankę a ludziom kop w dupe.
Ten lewak kładąc się na ulicy udając martwego przebił wszystko haha.

Pokrywka?
Mistrz ciętej riposty.

PostNapisane: 18.gru.2016 17:02:37 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
orsetto napisał(a):
Baskecior napisał(a):
bloku napisał(a):
Baskecior napisał(a):
Z tą akcyzą nie ma tragedii, nie przesadzaj - kiedyś kroili 500 za kartę pojazdu i recykling, teraz skroją 1000 zł za akcyzę a miłościwie nam panująca Unia i tak zaprotestuje i jak zwykle g... z tego będzie , bo Łunia zaprotestuje a my i tak daninę płacić będziemy - bez względu na sztandar większości sejmowej ...

No chyba jednak matematykę mamy inną... U ojca w firmie ściągają teraz szybko Craftery i Iveca (do 3,5t) aby akcyza nie zabiła opłacalności zakupu. Według nowych stawek musieliby wydać na każde auto dodatkowo po 20k (w przybliżeniu). Firmy kurierskie jako podwykonawcy w 80% jeżdżą autami mającymi więcej niż 5 lat....teraz przy nowych "podatkach" będą musiały mieć 10 i więcej bo nie będzie ich stać na nową flotę.

Rzeczywiście przy dużych pojemnościach nie będzie różowo ...
Niemniej nie ma co panikować, znajdzie się sposób aby w sposób legalny sprowadzić furę ciut taniej, wrócą czasy składaków - Polak potrafi.

Nie pogubiłeś się? Z jednej strony zachwalasz dzisiejsze rządy, z drugiej strony sugerujesz kombinowanie przeciw budżetowi państwa. No zdecyduj się wreszcie. Albo patriota i nie kombinuje, albo drobny cwaniaczek. Chodzi o to, żeby Polak nie musiał "potrafić" Mam dość słuchania o tym, jak kto wydymał państwo polskie.

Każde działanie w ramach prawnych skutkujące zaoszczędzeniem $ w ramach własnego budżetu jest dozwolone.
Cwaniactwem można nazwać kradzież prądu, magnes na liczniku od wody, cofanie licznika samochodowego, włożenie włosa do zupy po jej zjedzeniu tak aby nie zapłacić rachunku etc ...
Takich przykładów można napisać dziesiątki, ale to są działania przestępcze.
Państwa dymać nie zamierzam, ale korzystać z luk prawnych umożliwiających mi legalne obniżenie należnej daniny nikt nikomu nie zabroni.
Jest subtelna różnica między legalnym korzystaniem z luk prawnych a cwaniactwem.

PostNapisane: 18.gru.2016 17:05:49 
Użytkownik

Baskecior napisał(a):
orsetto napisał(a):
Baskecior napisał(a):
bloku napisał(a):
Baskecior napisał(a):
Z tą akcyzą nie ma tragedii, nie przesadzaj - kiedyś kroili 500 za kartę pojazdu i recykling, teraz skroją 1000 zł za akcyzę a miłościwie nam panująca Unia i tak zaprotestuje i jak zwykle g... z tego będzie , bo Łunia zaprotestuje a my i tak daninę płacić będziemy - bez względu na sztandar większości sejmowej ...

No chyba jednak matematykę mamy inną... U ojca w firmie ściągają teraz szybko Craftery i Iveca (do 3,5t) aby akcyza nie zabiła opłacalności zakupu. Według nowych stawek musieliby wydać na każde auto dodatkowo po 20k (w przybliżeniu). Firmy kurierskie jako podwykonawcy w 80% jeżdżą autami mającymi więcej niż 5 lat....teraz przy nowych "podatkach" będą musiały mieć 10 i więcej bo nie będzie ich stać na nową flotę.

Niemniej nie ma co panikować, znajdzie się sposób aby w sposób legalny sprowadzić furę ciut taniej, wrócą czasy składaków - Polak potrafi.

Nie pogubiłeś się? Z jednej strony zachwalasz dzisiejsze rządy, z drugiej strony sugerujesz kombinowanie przeciw budżetowi państwa. No zdecyduj się wreszcie. Albo patriota i nie kombinuje, albo drobny cwaniaczek. Chodzi o to, żeby Polak nie musiał "potrafić" Mam dość słuchania o tym, jak kto wydymał państwo polskie.

Każde działanie w ramach prawnych skutkujące zaoszczędzeniem $ w ramach własnego budżetu jest dozwolone.
Cwaniactwem można nazwać kradzież prądu, magnes na liczniku od wody, cofanie licznika samochodowego, włożenie włosa do zupy po jej zjedzeniu tak aby nie zapłacić rachunku etc ...
Państwa dymać nie zamierzam, ale korzystać z luk prawnych umożliwiających mi legalne obniżenie należnej daniny nikt nikomu nie zabroni.
Jest subtelna różnica między legalnym korzystaniem z luk prawnych a cwaniactwem.

Dlatego prawo winno być stanowione tak, aby nie można było go obejść. A przede wszystkim tak, by było pro obywatelskie.

PostNapisane: 18.gru.2016 17:08:19 
Moderator

@Bloku
Z Tupolewem to dobrze wiesz że to nie jest prosta sprawa. Sytuację tą zapewnili nam PO-PSL i Putin. Serio myślisz, że Kaczyński nie chce ściągnąć Tupolewa do PL?

@Orsetto
Luki w prawie ZAWSZE się znajdą. Nie urodził sie taki co przygotuje przepis na wszystko.

BMW 5 GT 3.0 N57

PostNapisane: 18.gru.2016 17:15:44 
Użytkownik

Zarathustra napisał(a):
@Bloku
Z Tupolewem to dobrze wiesz że to nie jest prosta sprawa. Sytuację tą zapewnili nam PO-PSL i Putin. Serio myślisz, że Kaczyński nie chce ściągnąć Tupolewa do PL?

@Orsetto
Luki w prawie ZAWSZE się znajdą. Nie urodził sie taki co przygotuje przepis na wszystko.

Wiem, że nie jest prosto ściągnąć Tupolewa. Ale mówili, że to zrobią. Czy Kaczyński chce ściągnąć Tupolewa. Nie wydaje mi się. Cała teza o zamachu legnie w gruzach.

Wiem, że luki w prawie zawsze się znajdą. Nie ma prawa doskonałego. Należy stanowić je tak, żeby się opłacało tego robić.

A to czy, ktoś je wykorzysta, czy nie to jego sprawa. On zyska, ktoś straci. Życie.

PostNapisane: 18.gru.2016 17:18:07 
Użytkownik

- Gdybym był na miejscu Tuska, dałbym polecenie spałować, oddać za to. Władzę trzeba szanować, wybierać mądrze, brać udział w wyborach, organizować się, ale potem szacunek, ktoś ich wybrał, oni są przedstawicielami narodu, nie mogą pozwolić sobie na takie, na opluwanie, na bijatykę - mówił wówczas Wałęsa. Dopytywany czy pałowałby działaczy "S" odparł: "Tak, z przewodniczącym na czele. Pierwszego bym, jak byłbym komendantem albo premierem, wyszedł z pałą i go spałował, że nie potrafi mądrze układać stosunki w wolnej Polsce". 

Jak szybko zmienia się zdanie o władzy, która nie jest po ich myśli.
Teraz mowi, że potrzebuje dwóch mln ludzi i obali ten rząd hehe

Ps.
Jak się coś mocno gotuje, to czesto spada pokrywka z garnka, twój mózg się mocno gotuje, więc martwię się, żeby nie spadła ci pokrywka w jezyku potocznym, nie wyladował w psychiatryku.

Niby taki inteligentny, wyuczony, a nie zrozumiał.

Ostatnio edytowano 18.gru.2016 17:26:29 przez jakub33, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 18.gru.2016 17:20:01 
Moderator

@Orsetto
No teraz pojechałeś, przypominam że to władze rosyjskie nie chcą wydać Tupolewa, sugerujesz więc, że Putin do spółki z PO i PSL chcą bronić teorii zamachu??
:D

@Jakub
Chyba wszyscy widzimy jacy to hipokryci i gdzie mają Polskę tak naprawdę, z Bolkiem na czele.

BMW 5 GT 3.0 N57

PostNapisane: 18.gru.2016 17:40:07 
Użytkownik

Zarathustra napisał(a):
@Orsetto
No teraz pojechałeś, przypominam że to władze rosyjskie nie chcą wydać Tupolewa, sugerujesz więc, że Putin do spółki z PO i PSL chcą bronić teorii zamachu??

@Jakub
Chyba wszyscy widzimy jacy to hipokryci i gdzie mają Polskę tak naprawdę, z Bolkiem na czele.

Gdzie pojechałem?

Wiem, że nie chcą wydać. I to napisałem. Jednocześnie uważam, że sprowadzenie wraku nie jest w smak Kaczyńskiemu. Zbadają wrak i nic nie znajdą. Teza o zamachu upadnie.

PostNapisane: 18.gru.2016 17:43:35 
Użytkownik

jakub33 napisał(a):
- Gdybym był na miejscu Tuska, dałbym polecenie spałować, oddać za to. Władzę trzeba szanować, wybierać mądrze, brać udział w wyborach, organizować się, ale potem szacunek, ktoś ich wybrał, oni są przedstawicielami narodu, nie mogą pozwolić sobie na takie, na opluwanie, na bijatykę - mówił wówczas Wałęsa. Dopytywany czy pałowałby działaczy "S" odparł: "Tak, z przewodniczącym na czele. Pierwszego bym, jak byłbym komendantem albo premierem, wyszedł z pałą i go spałował, że nie potrafi mądrze układać stosunki w wolnej Polsce". 

Jak szybko zmienia się zdanie o władzy, która nie jest po ich myśli.
Teraz mowi, że potrzebuje dwóch mln ludzi i obali ten rząd hehe

Ps.
Jak się coś mocno gotuje, to czesto spada pokrywka z garnka, twój mózg się mocno gotuje, więc martwię się, żeby nie spadła ci pokrywka w jezyku potocznym, nie wyladował w psychiatryku.

Niby taki inteligentny, wyuczony, a nie zrozumiał.

No nie zrozumiał. Jeszcze raz dzięki za wytłumaczenie. Człowiek uczy się całe życie. Mądrego to i dobrze posłuchać.

PostNapisane: 18.gru.2016 17:47:06 
Użytkownik

orsetto napisał(a):
Baskecior napisał(a):
orsetto napisał(a):
Baskecior napisał(a):
bloku napisał(a):
Baskecior napisał(a):

Dlatego prawo winno być stanowione tak, aby nie można było go obejść. A przede wszystkim tak, by było pro obywatelskie.

Tutaj trzeba fachowców a nie zdalnie sterowanych przez lobbystów marionetek. To dotyczy akurat każdej władzy, która interes społeczny akurat ma głęboko w poważaniu ...
Co do Tupolewa ... on w tym momencie jest nam potrzebny jak zającowi dzwonek u ogona na polu - przyczyna katastrofy lotniczej jest wyjaśniona i znana.

Tak na szybko patrzyłem właśnie na TVN24 a tam obietnica "opozycji" i urządzenia ogniska z opon wokół sejmu - to już próba zamachu stanu. Na sali plenarnej sejmu siedzą jakieś dziabągi i świecą sobie telefonami. Cyrk jakiego dawno nie widziałem. Marudzą że ciemno i zimno - do kompletu pootwierałbym im okna na oścież ...
Dziwię się tylko Kuchcińskiemu że jeszcze tego bydła nie wywalił z sali korzystając ze straży marszałkowskiej. Dodatkowo - obcięcie premii i obciążenie kosztami za każdy dzień w opóźnieniu obrad.
To jest zamach stanu i organy państwa powinny zareagować z pełną stanowczością.

PostNapisane: 18.gru.2016 17:48:17 
Moderator

orsetto napisał(a):
Zarathustra napisał(a):
@Orsetto

@Jakub

Gdzie pojechałem?

Wiem, że nie chcą wydać. I to napisałem. Jednocześnie uważam, że sprowadzenie wraku nie jest w smak Kaczyńskiemu. Zbadają wrak i nic nie znajdą. Teza o zamachu upadnie.

Na grzyby..

Nie napisałes, teraz dopiero doprecyzowałeś, z czym nadal się nie zgadzam biorąc pod uwagę starania jakie czynią. A to jaki będzie efekt badania to już inna bajka.

@Basktet
Prawda, ale Kaczor się boi, że jak użyje siły to wrzask będzie i gówno zacznie bardziej śmierdzieć.

BMW 5 GT 3.0 N57

PostNapisane: 18.gru.2016 17:54:08 
Użytkownik

Zarathustra napisał(a):
orsetto napisał(a):
Zarathustra napisał(a):
@Orsetto

@Jakub

Gdzie pojechałem?

Na grzyby..

Nie napisałes, teraz dopiero doprecyzowałeś, z czym nadal się nie zgadzam biorąc pod uwagę starania jakie czynią. A to jaki będzie efekt badania to już inna bajka.

@Basktet
Prawda, ale Kaczor się boi, że jak użyje siły to wrzask będzie i gówno zacznie bardziej śmierdzieć.

Musi być stanowczy inaczej zaraza zacznie toczyć struktury państwa.
Jednak po 8 latach koryto nadal jest łakomym kąskiem - nie wiedziałem że są ludzie tak pozbawieni godności i honoru ...

PostNapisane: 18.gru.2016 18:07:19 
Użytkownik

Zarathustra napisał(a):
@Bloku

...

chętnie poznam domysły, jak to rudy załatwił blokowanie wydania wraku...

co do przekazu w mediach. oglądałem wczoraj fakty i wiadomości. w tvp pojawiła się wzmianka w reportażu o tym, że na stronach www wybiórczej pojawiła się informacja o zamknięciu ruchu lotniczego nad polską z powodu dymu w stolycy, co rzekomo było nieprawdą. okazało się jednak, że ruch lotniczy został faktycznie w nocy wstrzymany, ale nie z powodu dymu, tylko awarii radarów zapasowych/awaryjnych, generalnie ruch lotniczy nad krajem został wstrzymany co prawda z innego powodu, ale o tego już tvpis nie chciało łaskawie sprostować, bo po co? natomiast w tvn pojawił się oddzielny reportaż na ten temat. ci kłamcy potrafią w odróżnieniu od tych prawdomównych powiedzieć coś innego,niż odpowiedzieć na pytanie: "co tam panie w polityce?"....
choć najbardziej wyważone i w miarę obiektywne informacje przekazuje moim zdaniem polszmat.

Obrazek Piszę poprawnie po polsku, ty też pisz poprawnie po polsku, chyba, że nie robi Ci różnicy, że robisz komuś laske, a nie łaskę

PostNapisane: 18.gru.2016 18:28:35 
Użytkownik

Auto: 8QB31.8T Coupe 7A automatic
Można myśleć co się chce, ale PIS pokazał klasę w tej sytuacji...
Przypomnę tylko, jak podobnie dwa lata temu górnicy strajkowali to ich armatkami wodnymi potraktowali...
Powinni ten burdel Hance zostawić, niech się z nimi pierdo.li...

PostNapisane: 18.gru.2016 18:35:46 
Moderator

Auto: 80 2,3 10V
Po co tyle szumu robili, ze pełowcy nie chcą ściągnąć wraku i że sami zrobią to szybko? Dobrze wiedzieli, że im się to nie uda. Putin bez ustalenia wspólnie co było przyczyną nie wypuści szczątków a PiS też nie za bardzo się stara bo będzie tak jak z ekshumacją - nic nie znajdą.

Przewidują, że był wybuch ale...czy pilot zdążyłby wykrzyczeć ostatnie słowa po wybuchu? Nie sądzę. Dobra koniec dyskusji na ten temat z mojej strony bo to wraca jak bumerang.

Audi A4 2.8 30VQ tip - było
Audi Cabrio 2,8 12V - było
Audi A8 4,2 32V tip - było
Audi 80 2,3 10V - pod kocem
Audi A4 1,9 TDI Quattro - nowa zabawka

PostNapisane: 18.gru.2016 19:41:47 
Moderator

Auto: Audi S4
Odpowiedzialnym za burdel w Sejmie jest funkcjonariusz Kuchciński. I można sobie krzyczeć ile się chce nic nie zmieni tego faktu. Reszta to tylko konsekwencja tych działań. Tyle w temacie.
Policja słusznie postąpiła że usunęła kodziarzy blokujących przejazd.
Ten głupek co się położył na ziemi obok dymiącej racy - bez komentarza.
Spotkania Ryska Petru w miescie z Kijowskim i całą bandą - załość bierze.

Przejrzałem tez całą Waszą napitalanke... i trochę szkoda. ze tak sobie skaczecie do oczu... szkoda, ze uczestniczą w tym starzy klubowicze.

Szkoda też ze żaden z Was się nie zająknął i nie napisał o tym że :

- marszałek Kuchciński złamał regulamin Sejmu i Konstytucje
- Mister Sprawiedliwosci !!!!!!!! - złamał prawo podpisując liste po zamknięciu posiedzenia Sejmu
- Wiceminister Spraw Wew - jak wyżej
- Mariusz Kamiński - jak wyżej
- poseł Kaczyński - prawdopodobnie - jak wyzej

Jak można wymagać szanowania prawa od obywatela skoro nie robią tego najwazniejsze osoby w państwie.
To mnie w tej całej sytuacji ubodło najbardziej.

S4 B5 Avant quattro ..AGB.. szybka czarnulka

Była : B5 Avant quattro ..APU..
Była : B3 Limo ..SB..
Była : C4 TDi Avant quattro ..AEL..
Była : B5 TDi Avant quattro ..AFN..
Była : B3 Limo ..SF..
Była : B5 TDi Avant ..AFN..
Była : B5 TDi Limo ..AFN..
Była : B4 TDi Avant ..1Z..

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 290  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1