Roger_35 napisał(a):
Zarathustra napisał(a):
Do kodu tez nalezysz ? Pewnie ze zaplanowana akcja, fakty o tym swiadcza przedstawione powyzej, wystarczy poczytac ze zrozumieniem, dasz radę.
Powiem grzecznie (a niegrzeczny też potrafię być), możesz łaskawie ze mnie zejść? Że przypomnę Ci posta ,w którym się wydzierałeś na mnie, ale jaj brakło, żeby powiedzieć przepraszam.
Szanowny Panie Roger, pisałem już wcześniej, ale może masz z tym problem, więc powtarzam:
Pisałem dużymi literami aby oddzielić moje wypowiedzi od Twoich, gdyż robiłem komentarze w Twoim tekscieSkoro masz taki problem z tym,
specjalnie dla Ciebie, edytowałem tamtego posta i zmieniłem formę zapisu, tak abyś miał poczucie iż nie krzyczę na Ciebie. Tu masz linka, abyś mógł na własne oczy zobaczyć:
viewtopic.php?p=1655694#p1655694Wracając do sedna, to czy ja łaskawie z Ciebie zejdę (jakkolwiek to brzmi) zależy tylko od Ciebie. Wszystko w Twoich rękach.
Co do braku jaj się nie wypowiem, bo nic nie poradzę na to, że ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem.
@Bloku
Mi też nie podoba się podnoszenie podatków (z racji moich poglądów polityczno - gospodarczych), niestety Państwo socjalne musi być finansowane z dużych danin, bo inaczej bankrutuje. Ci w odróżnieniu od poprzedników oddają kasę w świadczeniach i zwolnieniach, więc czynią mniejsze zło, ale nadal zło moim zdaniem.
@Basket
Dobrze mówisz i podzielam Twoje epitety odnośnie hołoty blokującej mównicę sejmową. Piątkowe głosowanie w sali kolumnowej BYŁO KONIECZNOŚCIĄ spowodowaną skandalicznym zachowaniem opozycji I ŻADNE SŁODKIE PIERDZENIE TEGO NIE ZMIENI.
@Orsetto
Zejdź na Ziemię chłopie, błądzisz jak ja pięć lat temu.