.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.lut.2025 23:37:49

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 290  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Feniks z popiołów - kącik polityczno - obyczajowy - STA
PostNapisane: 22.sty.2017 14:45:22 
Użytkownik

Auto: 8QB31.8T Coupe 7A automatic
O poprzedniej sami przedstawiciele tak mówili...
O tej mówią tylko przeciwnicy, co jest zrozumiałe...
Jak obecni zostaną przyłapani na takiej ocenie własnej polityki, na pewno nie będę stawał w ich obronie...

A bałagan z TK zdejmij z ambony, nie obecnie rządzący go rozpoczęli...

PostNapisane: 22.sty.2017 16:45:10 
Użytkownik

Zarath. Skoro dwie największe organizacje kradną, proponuję sprawdzić sprawozdanie fundacji do której wpłacasz datki. Nie twierdzę, że robisz źle, bo zawsze lepiej dać trzeciemu, niż wcale, ale sprawdź sobie ile kasy idzie na do dzieci, które potrzebują, a ile na obsługę i utrzymanie tejże fundacji, następnie wylicz jaki to procent i przemyśl wszystko sam :)
Nie mam zamiaru namawiać nikogo, żeby dał temu, czy tamtemu. Nie chcesz nie wspieraj, ale nie nakłaniaj nikogo do swoich przekonań i nie wciskaj ciemnoty!

Obrazek Piszę poprawnie po polsku, ty też pisz poprawnie po polsku, chyba, że nie robi Ci różnicy, że robisz komuś laske, a nie łaskę

Ostatnio edytowano 22.sty.2017 19:37:14 przez metyoo, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 22.sty.2017 16:46:48 
Użytkownik

myszon90 napisał(a):
orsetto, albo nie rozumiesz, albo udajesz, że nie rozumiesz...
Czy fizycznie stałeś tam w czasie kiedy stało zomo, czy fizycznie jeździłeś do Brukselli skarżyć, przez co nazwano Cię drugim sortem, czy czujesz się człowiekiem specjalnej troski :?: :?: :?:
Są to słowa skierowane do konkretnych osób/władzy, oni się nie czują obrażeni a Ty tak... :d :d
Jeśli na któreś z tych pytań odpowiedź brzmi tak, to mogę jedynie powiedzieć, że żal mi Cię..ale i tak nikt Cię nie obraził, tylko nazwał rzecz po imieniu...

Bardzo mnie bawi wasze czarnowidztwo...film możnaby nakręcić.. :d

Nie udaję, naprawdę nie rozumiem. Zwłaszcza Ciebie.

Jak się PIS skarżył w Brukseli, to byli pierwszym sortem?
Nie prezesowi oceniać, kto jest człowiekiem specjalnej troski. Prostackie to strasznie. Ale suweren ma uciechę, że prezes taki twardy i męski.

A jeśli chodzi o nazywanie rzeczy po imieniu, to nie prowokuj mnie... :>

Mnie nie bawi Twój entuzjazm w stosunku do PIS.

PostNapisane: 22.sty.2017 16:58:38 
Użytkownik

rodzynek napisał(a):
myszon, spłycasz temat. Drastycznie. Zwróć uwagę, albo po prostu chciej zauważyć, że Kaczyński, a za nim cały PIS, tak określa wszystkich, którzy nie są jego zwolennikami. WSZYSTKICH. I nie ma znaczenia, czy ktoś był zomowcem, politykiem PO, działaczem PZPR czy też pisał do Brukseli. Ważne jest tylko to, że nie wyznaje świata wirtualnego Kaczyńskiego. Nie widzisz, że to się dzieje na naszych oczach? Czy Miller albo Oleksy kiedykolwiek mówili, że skoro doszli ponownie do władzy, to zniszczą TK, zmienią ordynację wyborczą, żeby przywrócić w państwie "porządek" (w domyśle PRL), aby mieć monopol na władzę jak przez poprzednie 50 lat? Czy PO, PSL, UW, UD i co Ci jeszcze na myśl przyjdzie, rozpowiadali, że wszyscy przeciwnicy stowarzyszenia z Unią, niechętni "liberalizmowi", to zacofani idioci, których należy wyciąć w pień, bo szkodzą państwu (w domyśle: im samym), że to ludzie, których nie3 warto brać pod uwagę? Nie widzisz, że to właśnie domena Kaczyńskiego - budowanie miru L. Kaczyńskiego jako wielkiego wodza (mierny polityk, choć może dobry człowiek), mamienie swoich zwolenników zbrodniami PO polegającymi na zamachu na prezydenta RP (a tych ludzi już prawda nie interesuje, bo jest niewygodna - MITY nadal działają), wmawianie ludziom, że zwolennicy PO mają pieniądze, bo kradli, a oni, Prawdziwi Polacy są nadal biedni, bo służą państwu, teraz się doczekają sprawiedliwości?? Nie widzisz, że PIS kupuje sobie popleczników tanim (sorki, drogim, bo za kredyty i ciągając gospodarkę w dół) rozdawnictwem (500+, stawka godzinowa, pensja minimalna - poczytajcie, jak doszło do ustalenia tych kwot - 13 i 2000 zł).

Co do teorii Zaratuthry, powiem jedno. Żyję już wystarczająco długo, aby mieć świadomość, że Kaczyński chce odbudować PRL, ale tym razem partią wiodącą będzie PIS. Jak na razie jest na dobrej drodze, aby ją przemianować na Polską Zjednoczoną Partię Rabunkową. Nie liczy się z jakąkolwiek opozycją (parlamentarna daje im świetną okazję ku temu), nie znosi żadnej krytyki, przeprowadza zmiany wszędzie i byle jak, zwalnia i przenosi ludzi wg własnego widzimisię, nie bacząc, że robi to bezprawnie. Panoszą się zagarniając każdy element życia publicznego. Wiem jak wyglądało życie w latach 80, bo tego doświadczyłem. Wiem, jakie były nastroje w 89 roku, gdy ludzie znów zaczęli się bać wyprowadzenia wojska na ulice. Wiem, jaka była euforia, gdy doszło do zakończenia prac okrągłego stołu. Jak ludzie byli gotowi zacisnąć pasa, aby po prostu było lepiej. Niestety, wtedy wyrósł też przyszły elektorat partii sprzeciwu, najpierw PC, potem PIS i innych skrajnych populistów. To ludzie, którzy nie widzieli dla siebie szansy, którzy, wychowani w PRL na państwowym garnuszku, nadal oczekiwali od państwa pracy, pensji związku z wydajnością pracy, zasiłków i prowadzenia za rączkę. Tym ludziom się wydawało i nadal wydaje, że to państwo ma im zapewnić dostatnie życie. Stąd obecne 500+, bo spełnia najbardziej przyziemne, roszczeniowe oczekiwania. Ludzie mają w dupie TK, byle w kieszeni było.

Możesz sobie mnie nazywać ślepcem i naiwniakiem. Skoro już mnie zakwalifikowano do II sortu (patrz wyżej), to te epitety nie są już dla mnie ujmą. Nie zamierzam się tłumaczyć i wyjaśniać nadal swoich powodów, dla których uważam, że teraz tracimy cały dorobek 25 lat. Ty widzisz szklankę do połowy pustą, ja do połowy pełną.

To co robi myszon:
Cytuj:
Czy fizycznie stałeś tam w czasie kiedy stało zomo, czy fizycznie jeździłeś do Brukselli skarżyć, przez co nazwano Cię drugim sortem, czy czujesz się człowiekiem specjalnej troski :?: :?: :?:
Jeśli na któreś z tych pytań odpowiedź brzmi tak, to mogę jedynie powiedzieć, że żal mi Cię..ale i tak nikt Cię nie obraził, tylko nazwał rzecz po imieniu...
to właśnie niezrozumienie kontekstu i wpisywanie się w poetykę prezia - segregowanie społeczeństwa.

Istota działania PIS wyłożona doskonale. Ale nie licz na zrozumienie, nawet częściowe.

PostNapisane: 22.sty.2017 17:01:41 
Użytkownik

O tym się nie mówi w tvpis, że kolesie ówczesnej opozycji skarżyli się w brukseli na swój kraj z ministrem zero na czele... To się nazywa pamięć wybiórcza :)
Dziel i rządź - strategia stara jak świat, a skuteczniejsza od represji i karabinów.....

Obrazek Piszę poprawnie po polsku, ty też pisz poprawnie po polsku, chyba, że nie robi Ci różnicy, że robisz komuś laske, a nie łaskę

PostNapisane: 22.sty.2017 17:06:46 
Moderator

Auto: 80 2,3 10V
metyoo napisał(a):
O tym się nie mówi w tvpis, że kolesie ówczesnej opozycji skarżyli się w brukseli na swój kraj z ministrem zero na czele... To się nazywa pamięć wybiórcza :)

Pięknie podsumowane :-)

Audi A4 2.8 30VQ tip - było
Audi Cabrio 2,8 12V - było
Audi A8 4,2 32V tip - było
Audi 80 2,3 10V - pod kocem
Audi A4 1,9 TDI Quattro - nowa zabawka

PostNapisane: 22.sty.2017 17:30:31 
Klubowicz

Auto: Audi 200 20V Avant V8 4,2, A8 D2 4,2
myszon90 napisał(a):
Jak obecni zostaną przyłapani na takiej ocenie własnej polityki, na pewno nie będę stawał w ich obronie...

Przypomnij sobie tylko słowa Kurskiego: "Ciemny lud to kupi". I jak widać kupuje bezkrytycznie cały czas. Może to zasieje w Tobie jakąś wątpliwość, że jednak nie są tacy kryształowi, za jakich chcieliby uchodzić.

Cytuj:

Owszem, poprzedni rząd się zagalopował, ale Pis wcale nie naprawił po nich, a doprowadził TK do poziomu poniżej zera (znów - mając większość i w zasadzie nieograniczone możliwości prawne wybrali prezesa TK w wątpliwy sposób. Pomijam już osobę prezesa, bo to kolejny notariusz dla PiSu).

Obrazekklik na zdjęcie
200 20V Avant 4,2

PostNapisane: 22.sty.2017 18:17:16 
Użytkownik

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju, ... 09146.html

PostNapisane: 22.sty.2017 19:14:23 
Użytkownik

myszon90 napisał(a):

Myszon widzę u Ciebie jeden problem :

sądzisz że ludzie zaczęli interesować się / obserwować politykę dopiero teraz.

Wyobraź sobie że są tacy jak ja którzy się tym interesowali już od bardzo dawna (stąd moje studia politologiczne - bo chciałem być prezydentem) i pamiętają bo widzieli/analizowali to czego Ty nie widziałeś, nie analizowałeś, nie pamiętasz (niepotrzebne skreślić)

Czemu nie odniosłeś się do moich postów w których oskarżam kwaczystę o złodziejstwo. Nie możesz z tym polemizować bo to są FAKTY ! których nie znasz, nie pamiętasz, nie przyjmujesz do wiadomości.
Kwaczyści byli już w polityce za czasów Wałęsy. A ich wały finansowe były szeroko omawiane w całym kraju w swoim okresie. Wiesz chyba co to było Porozumienie Centrum, a może jednak nie ??

Twierdzę kategorycznie że kwaczysta to ZŁODZIEJ, który będąc u władzy zatarł wszelkie ślady swojej złodziejskiej działalności bo miał ku temu okazję i możliwości. Popolemizuj z tym i z faktami historycznymi które przytaczałem.
Wał na Ruchu, wał z BPH, wał z anulowaniem długów PC za rządów poprzednich rządów pisiorów.
Przykłady można by mnożyć.
I ten ZŁODZIEJ ma mi mówić co jest dobre a co złe i ustanawiać nowe znaczenie słowa MORALNOŚĆ. Jednocześnie nie biorąc odpowiedzialności konstytucyjnej i sądowej na bary. Jak myślisz co sądzą politycy z innych krajów kiedy oczekują spotkania z kwaczystą (osobą sprawującą władzę) a nie z premierem czy prezydentem ? Najwyraźniej wiedzą dokłądnie że to zwykłe marionetki bez jakiejkolwiek realnej władzy i możliwości samodzielnego podejmowania decyzji. No weź że chłopie się ogarnij przecież to proste jak konstrukcja CEPA

Ja ukradłem tylko raz 4 znaczki pocztowe koledze z przedszkola. Tego co zrobił mój ojciec nie przytoczę ale na koniec musiałem się przyznać, oddać i dokupić kolejne 4 o których marzył kolega i pamiętam do dzisiaj.

Złodziej to złodziej czy przybiera pozę obrońcy moralności czy nie. No chyba że masz na złodziejstwo inny pogląd.

Bestia 2,2 T 20 V Q pod kołderką w garażu

PostNapisane: 22.sty.2017 19:15:42 
Moderator

PostNapisane: 22.sty.2017 19:16:39 
Użytkownik

Auto: 80 b3 2.0 16v q
mała rzecz a cieszy
http://www.rp.pl/Ochrona-srodowiska/312 ... .html#ap-2

PostNapisane: 22.sty.2017 19:39:26 
Użytkownik

Zarathustra napisał(a):

ale Tobie się nie chce czytać i chłoniesz/chłonąłeś papkę płynącą z TVN, Polsatu i TVP (nie TVPiS), a także wyborczej przez 25 lat w związku z czym masz takie, a nie inne zdanie na temat otaczającej Cię rzeczywistości i nikt/nic tego postrzegania nie zmieni ponieważ Ty sam nie chcesz tego, aby je zmienić. Zapewne mnie uważasz za Pisiora i fanatyka i że mi mózg odjęło, chociaż pokazuje Ci gołe fakty to i tak nie zmieniasz podejścia. Ja sam nie głosowałem na PiS, ale widząc teraz co się dzieje, jaki jazgot podnosi opozycja, to że KOD powstał jak PiS jeszcze realnie nie rządził (a już była mowa o zagrożeniu demokracji (SIC)) umacnia mnie w przekonaniu, że jednak coś jest na rzeczy i to co czytałem o układzie postmagdalenkowym to chyba jednak prawda. W związku z powyższym czy warto głosować na partię, która wywodzi się z post agenturalnej przeszłości ? Czy jej system wartości w związku z tym jest prawidłowy w stosunku do narodu Polskiego? W końcu czy ich decyzje są autonomiczne i mają na celu dobro ogółu? Pytanie raczej retoryczne...

Czyli jednak masz wątpliwości choć podajesz "gole fakty" , ale jak widać będziesz je miał zawsze bo władza nie kwapi się do wyjaśnienia "wierzchołka góry lodowej", przypominam minął rok. No ale w teoriach spiskowych cala prawica jest mistrzem. I wyjaśni mi może bo nie ogarniam, czytam, słucham (nie tylko tvn) i tak jak Ty mówisz o układach i jakiejś sekcie postkomunistycznej to czemu pis wygrał dwa razy???? Czyżby taki układ nie istniał?

100 C4...94'...2.2t...AAN,
...........................................................
HVAC

PostNapisane: 22.sty.2017 20:24:35 
Użytkownik

Buba napisał(a):
Myszon widzę u Ciebie jeden problem :
sądzisz że ludzie zaczęli interesować się / obserwować politykę dopiero teraz.

Wyobraź sobie że są tacy jak ja którzy się tym interesowali już od bardzo dawna (stąd moje studia politologiczne - bo chciałem być prezydentem) i pamiętają bo widzieli/analizowali to czego Ty nie analizowałeś..

Czemu nie odniosłeś się do moich postów w których oskarżam kwaczystę o złodziejstwo. Nie możesz z tym polemizować bo to są FAKTY ! których nie znasz...
Kwaczyści byli już w polityce za czasów Wałęsy. A ich wały finansowe były szeroko omawiane w całym kraju w swoim okresie. Wiesz chyba co to było Porozumienie Centrum, a może jednak nie ??
Wiem, co to było PC, za młody byłem, żeby się interesować polityką, wolałem sex, drugs and rock&roll..

Buba napisał(a):
Twierdzę kategorycznie że kwaczysta to ZŁODZIEJ, który będąc u władzy zatarł wszelkie ślady swojej złodziejskiej działalności bo miał ku temu okazję i możliwości. Popolemizuj z tym i z faktami historycznymi które przytaczałem.
Wał na Ruchu, wał z BPH, wał z anulowaniem długów PC za rządów poprzednich rządów pisiorów.
Dlaczego nigdy nie stanął przed sądem... :?: były ku temu warunki...nawet w ostatniej kampanii nikt nie ruszył tego tematu...
Przykłady można by mnożyć.
Buba napisał(a):
I ten ZŁODZIEJ ma mi mówić co jest dobre a co złe i ustanawiać nowe znaczenie słowa MORALNOŚĆ. Jednocześnie nie biorąc odpowiedzialności konstytucyjnej i sądowej na bary. Jak myślisz co sądzą politycy z innych krajów kiedy oczekują spotkania z kwaczystą (osobą sprawującą władzę) a nie z premierem czy prezydentem ? Najwyraźniej wiedzą dokłądnie że to zwykłe marionetki bez jakiejkolwiek realnej władzy i możliwości samodzielnego podejmowania decyzji. No weź że chłopie się ogarnij przecież to proste jak konstrukcja CEPA
Ja mam to szczęście, że mi nikt nie mówi co jest dobre a co złe...To, że prezes sprawuje realną władzę, to wiem i przyjmuję do wiadomości, natomiast uważam, że Pani Premier, Pan Prezydent podzielają to stanowisko, nie są ludźmi ubezwłasnowolnymi i wiedzą co robią...

Buba napisał(a):
Ja ukradłem tylko raz 4 znaczki pocztowe koledze z przedszkola. Tego co zrobił mój ojciec nie przytoczę ale na koniec musiałem się przyznać, oddać i dokupić kolejne 4 o których marzył kolega i pamiętam do dzisiaj.
To mi się najbardziej podoba.. :): Ja rąbnąłem ze SPOŁEM oranżadę i byłem tak bezczelny, że jeszcze sprzedałem butelkę w tym sklepie..nie dałem się złapać.. :peace:

Buba napisał(a):
Złodziej to złodziej czy przybiera pozę obrońcy moralności czy nie. No chyba że masz na złodziejstwo inny pogląd.
Mam takie sam zdanie..nie ma taryfy ulgowej...

Cytuj:
Przypomnij sobie tylko słowa Kurskiego: "Ciemny lud to kupi". I jak widać kupuje bezkrytycznie cały czas. Może to zasieje w Tobie jakąś wątpliwość, że jednak nie są tacy kryształowi, za jakich chcieliby uchodzić.
Ciemny lud kupuje jedną i drugą papkę..KOD jest tego najlepszym przykładem...

Cytuj:
Owszem, poprzedni rząd się zagalopował,
Powiedzmy, że ten się też zagalopował...

Cytuj:
Nie mam pamięci wybiórczej, pamiętam i gardzę tym jednorazowym wybrykiem tak samo, jak teraz...

PostNapisane: 22.sty.2017 20:37:01 
Użytkownik

Napiszę odpowiedź pod odpowiedzią...
Sytuacja w Polsce jest podobna do sytuacji w USA...
Grzywacz jeszcze nie zaczął prezydentury, jak już powstało coś w rodzaju naszego KOD-u, już są demonstracje i niezgoda na to co się dopiero wydarzy...
KOD - (dziś dopiero zobaczyłem wypowiedź naczelnika) - na prawdę, trudno się z nim nie zgodzić, chyba, że Mazguła nie był ubekiem, a ludzie rzucający się pod koła jadącego samochodu, nie wymagają specjalnej troski)...

Protestujecie przeciwko czemuś, co się jeszcze nie wydarzyło....
Nie ma żadnego zagrożenia demokracji, chyba, że nie walenie z armatek wodnych do demonstrantów wam się nie podoba....

Rząd rządzi po swojemu, jeśli zostanie znów wybrany, to znaczy, że większości tak się podoba i musimy się do tego dostosować....

PostNapisane: 22.sty.2017 20:40:39 
Użytkownik

ravv napisał(a):
Zarathustra napisał(a):

ale Tobie się nie chce czytać i chłoniesz/chłonąłeś papkę płynącą z TVN, Polsatu i TVP (nie TVPiS), a także wyborczej przez 25 lat w związku z czym masz takie, a nie inne zdanie na temat otaczającej Cię rzeczywistości i nikt/nic tego postrzegania nie zmieni ponieważ Ty sam nie chcesz tego, aby je zmienić. Zapewne mnie uważasz za Pisiora i fanatyka i że mi mózg odjęło, chociaż pokazuje Ci gołe fakty to i tak nie zmieniasz podejścia. Ja sam nie głosowałem na PiS, ale widząc teraz co się dzieje, jaki jazgot podnosi opozycja, to że KOD powstał jak PiS jeszcze realnie nie rządził (a już była mowa o zagrożeniu demokracji (SIC)) umacnia mnie w przekonaniu, że jednak coś jest na rzeczy i to co czytałem o układzie postmagdalenkowym to chyba jednak prawda. W związku z powyższym czy warto głosować na partię, która wywodzi się z post agenturalnej przeszłości ? Czy jej system wartości w związku z tym jest prawidłowy w stosunku do narodu Polskiego? W końcu czy ich decyzje są autonomiczne i mają na celu dobro ogółu? Pytanie raczej retoryczne...

Czyli jednak masz wątpliwości choć podajesz "gole fakty" , ale jak widać będziesz je miał zawsze bo władza nie kwapi się do wyjaśnienia "wierzchołka góry lodowej", przypominam minął rok. No ale w teoriach spiskowych cala prawica jest mistrzem. I wyjaśni mi może bo nie ogarniam, czytam, słucham (nie tylko tvn) i tak jak Ty mówisz o układach i jakiejś sekcie postkomunistycznej to czemu pis wygrał dwa razy???? Czyżby taki układ nie istniał?

Układ istnieje, jak PIS przegrywa wybory. Drą mordę o fałszerstwach, kapują do Brukseli (o zgrozo!!!). Bronisław Komorowski wygrał wybory przez pomyłkę wg prezesa. Jak PIS wygra, to układu nie ma. Jest cacy. Schizofrenia?

Jeżeli ten mityczny układ by istniał, to PIS nigdy by nie wygrał. Albo istnieje i jest niepełnosprawny intelektualnie.

A takim szacunkiem darzy ministrów. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... e.html#MT2

Premier, Prezydent też z dupą zaciśniętą czekają na polecenia prezesa.

PostNapisane: 22.sty.2017 20:46:50 
Użytkownik

Pisząc o pamięci wybiórczej, nie miałem na myśli Ciebie, a politykierów którzy teraz skarżą się na skarżących :)

W wiekszości protesty kodu - pisałem o tym prędzej - to moim zdaniem dziecinada, tak samo jak pseudo okupacja sali plenarnej....

Co do wyboru rządu to zgoda: zostali wybrani, ale to nie oznacza, że mają przyzwolenie na totalną samowolkę - mam na myśli łamanie prawa na każdym kroku, represje i olewanie zdania suwerena.
Dzisiaj sołtysowa powiedziała, że jak tak dalej im zayebiście pójdzie to za rok podatki polecą w dół. Czekam :)

PostNapisane: 22.sty.2017 21:12:45 
Moderator

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title, ... &_ticrsn=3

Nowa afera się szykuje albo Stonogi płacz ostatniej szansy. Choć kolesia lubię za dobroczynność (i tylko za to) to w kwestii polityki jest kompletnym durniem.

PostNapisane: 22.sty.2017 21:15:23 
Użytkownik

metyoo napisał(a):
Co do wyboru rządu to zgoda: zostali wybrani, ale to nie oznacza, że mają przyzwolenie na totalną samowolkę - mam na myśli łamanie prawa na każdym kroku, represje i olewanie zdania suwerena.
Mają prawo rządzić po swojemu, mają prawo zmieniać prawo po swojemu, bo właśnie suweren im na to pozwolił...seweren = większość....nie mniejszość...a póki co, protestuje i kwestionuje wszystko mniejszość...nazwijmy ją przegrana...

PostNapisane: 22.sty.2017 21:18:10 
Moderator

38% z 51% populacji uprawnionej to nie większość.

PostNapisane: 22.sty.2017 21:41:33 
Użytkownik

Owszem, mają prawo zmieniać prawo po swojemu, ale w granicach prawa i procedurami, które to prawo wytycza, nie TKM i do przodu!
Mało razy już napisano? MAJĄ WIĘKSZOŚĆ I MOGĄ ZMIENIAĆ PRAWO, ALE NIE W TAKI SPOSÓB, ŻEBY OMIJAJAĆ PROCEDURY. To co pasuje idzie do przodu, to co nie pasuje ignorują i tak idą do przodu.
Naprawdę to takie skomplikowane, żeby to zrozumieć, czy nadal ta zdarta płyta będzie powtarzać: "wybrała nas większość, więc se robimy co se chcemy"?
Prawo to my, a wy.... stoicie tam gdzie stało zomo... :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 290  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1