.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.mar.2025 11:46:18

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 290  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Feniks z popiołów - kącik polityczno - obyczajowy - STA
PostNapisane: 24.mar.2017 16:47:21 
Użytkownik

Auto: Audi S2, Audi 80 Avant
orsetto napisał(a):
Leo napisał(a):
O honor to żadnej opcji politycznej nie posądzam, jak i niestety, połowę tego forum.

Ostro jedziesz. BTW, do której połowy Ty należysz?

na to pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi :)

Obrazek

iiii nowa zabawka Suzuki V-Strom DL1000 :P

PostNapisane: 24.mar.2017 20:50:19 
Użytkownik

A wspieranie zboczen, niekontrolowanej imigracji, utrzymywanie nierobów z Afryki i bliskiego wschodu, czy tutejszych z publicznych pieniędzy to nie są lewackie postulaty? To wszystko popiera w/w "konserwatysta".

Jakbym nie potrafił czegoś uargumentowac to o tym bym nie pisał, Ty za to błyszczysz elokwencja i masz argumenty niezaprzeczalne na wszelkie tematy, daj spokój człowieku.
Pleciesz bzdury, bo rządy pisu ci się nie podobają i tyle, jakby to wszyszko co robi pis, robiła po, to jestem pewny, że by ci nie przeszkadzało.

Zwróciłeś wogole uwagę na kombinacje po z trybunałem?
Umknęło co nie, w mediach wtedy nie mówili, to skąd miałem wiedzieć.

Miej jaja i napisz otwarcie, że marzysz i nie tylko ty o powrocie platformy do władzy, lub innej nowoczesnej.

Bo źle o nas w europie mówią i konstytucję łamią hahaha

Nuuudaaaa!

O kopalniach nie będę dyskutował z tobą, bo swoje już napisałem i zdania nie zmieniam, może o stoczniach z arabskim inwestorami, ryboustwie, cukrowniach, nord strem, umowie gazowej itd POopowiadasz?

PostNapisane: 24.mar.2017 23:56:59 
Użytkownik

Auto: 80 b3 2.0 16v q
Jest kilka bogatych krajów arabskich i nikt ich tam nie chce bo wiedzą czym to śmierdzi .

PostNapisane: 25.mar.2017 09:30:00 
Użytkownik

Auto: S4 B6 Cabrio
mariuszj0808 napisał(a):
Roger_35 napisał(a):
Roger_35 napisał(a):
Zarathustra napisał(a):
Baskecior napisał(a):
Podziękujcie Angeli ...
IV rzesza działa ...

+1

Podziękujcie Jarkowi...
IV RP też...

Jareczek jedzie do Pani Premier May, żeby jej włazić w doopę, podobno w temacie naszych rodaków tam mieszkających (nota bene to są imigranci, jeśli któryś z Was miałby wątpliwości), a Pani Broszka w orędziu jedzie po Brytyjczykach, że sami są sobie winni, bo za dużo tych imigrantów wpuścili do siebie.

Ludzie, to jest jakaś schizofrenia!!! Znaczy co, jak my do UK zarabiać w funtach to ok, ale jak do nas to już nie, bo pasożyty i inne brednie...Chrześcijanie z nas jak sk....syn, nie ma co...

jaką masz gwarancję ,że islamista się nie wysadzi a ukrainiec nie zrobi ci drugiego wołynia

Żadnej, ale może odniósłbyś się do tego co napisałem? Jak my w UK to ok, ale jak imigranci (skądkolwiek) u nas to już nie, co? No to na tej zasadzie Pani May powinna wszystkich naszych rodaków wsadzić w pociąg i powiedzieć "farewell" i nie wracajcie więcej IMIGRANCI...

Do kolegi jakub33:

Jednak posłuchała i podpisała, a jeszcze wczoraj twierdziła, że nigdy, przenigdy (i jak to wytłumaczysz? notowania lecą na pysk?):

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... Czolka3Img

PostNapisane: 25.mar.2017 13:05:45 
Użytkownik

Auto: 8QB31.8T Coupe 7A automatic
W PL wg różnych źródeł pracuje (to jest słowo klucz) ok 1.5-2mln Białorusinów i ukrainców...
Dopóki pracują jest ok, jak się zaczną wysadzać w powietrze, albo tylko liczyć na socjal :): to trzeba ich będzie właśnie w pociąg i wio...
W UK tez Polacy pracują, stąd jest z nimi problem, tak jak w PL z ukraińcami i Białorusinami, są im/nam potrzebni...

Nie dziw się, że nikt nie chce komentować twoich postów, są tak samo merytoryczne jak obiektywne...

PostNapisane: 25.mar.2017 13:42:32 
Użytkownik

myszon90 napisał(a):
W PL wg różnych źródeł pracuje (to jest słowo klucz) ok 1.5-2mln Białorusinów i ukrainców...
Dopóki pracują jest ok, jak się zaczną wysadzać w powietrze, albo tylko liczyć na socjal :): to trzeba ich będzie właśnie w pociąg i wio...
W UK tez Polacy pracują, stąd jest z nimi problem, tak jak w PL z ukraińcami i Białorusinami, są im/nam potrzebni...

Nie dziw się, że nikt nie chce komentować twoich postów, są tak samo merytoryczne jak obiektywne...

Z całym szacunkiem kolego myszon90, nie jesteście w stanie ani skomentować, ani odpowiedzieć, ponieważ zadaję trudne, czytaj ,dla Was niewygodne pytania. Dodam tylko, że komentarz osoby, która brak wiedzy/argumentów kwituje "fuckiem" (zgdanij proszę, kogo mam na myśli), jest dla mnie wart funta kłaków. Miłego weekendu.

PostNapisane: 25.mar.2017 13:48:05 
Użytkownik

Właśnie chodzi o to słowo "klucz".
Nasi rodacy w bardzo dużej większości tam PRACUJĄ i mają spory wkład w gospodarkę, co zostało dokładnie policzone, przybysze o ciemniejsze karnacji przyjeżdżają sobie do Europy po lekkie życie na nasz koszt.
Jakby pis było za przyjmowanie imigrantów, to ty oczywiście byłbyś przeciw?
hahaha uwielbiam czytać twoje posty, zaqsze humor mi dopisuje co najmniej do wieczora.

Może przeczytala co podpisuje, a nie machała długopisem na pałe jak Tusk czy Schetyna, żeby Angela się przypadkiem nie obraziła.

Zmień źródło informacji, bo widać jesteś podatny na pranie mózgu, już nawet na imigrantów których będziesz musiał utrzymywać jesteś w stanie się zgodzić.
Na Polaków pluć już Cię nauczyli, czyli jesteś praktycznie urobiony haha.

Mowa miłości nowoczesnych postępówców kwitnie.

Wiem, że się powtarzam hahaha.
Miłego łikendu Roger i mniej tvn i tej gazety, psychika odpocznie i ogólnie będziesz bardziej znośny dla otoczenia, bo ono też na tym cierpi, z resztą tak jak ty.

PostNapisane: 25.mar.2017 15:04:40 
Użytkownik

jakub33 napisał(a):
Właśnie chodzi o to słowo "klucz".
Nasi rodacy w bardzo dużej większości tam PRACUJĄ i mają spory wkład w gospodarkę, co zostało dokładnie policzone, przybysze o ciemniejsze karnacji przyjeżdżają sobie do Europy po lekkie życie na nasz koszt.
Jakby pis było za przyjmowanie imigrantów, to ty oczywiście byłbyś przeciw?
hahaha uwielbiam czytać twoje posty, zaqsze humor mi dopisuje co najmniej do wieczora.

Może przeczytala co podpisuje, a nie machała długopisem na pałe jak Tusk czy Schetyna, żeby Angela się przypadkiem nie obraziła.

Zmień źródło informacji, bo widać jesteś podatny na pranie mózgu, już nawet na imigrantów których będziesz musiał utrzymywać jesteś w stanie się zgodzić.
Na Polaków pluć już Cię nauczyli, czyli jesteś praktycznie urobiony haha.

Mowa miłości nowoczesnych postępówców kwitnie.

Wiem, że się powtarzam hahaha.
Miłego łikendu Roger i mniej tvn i tej gazety, psychika odpocznie i ogólnie będziesz bardziej znośny dla otoczenia, bo ono też na tym cierpi, z resztą tak jak ty.

Powiem tak, szczerze do bólu, strasznie mi Cię żal. I jak napisał wcześniej rk07554, argumenty z doopy, tylko ewentualnie opluć potrafisz. Brak argumentów ad rem to walimy ad personam, tylko tyle potraficie...Miałem się nie wypowiadać i wypisać z tego wątku, ale jak widzę te głupoty, które wypisujecie to z przyjemnością pozostanę. I mam nieodparte wrażenie, że to nie ja ciśnienia nie trzymam.

Co do słowa klucz, rozumiem, że w Waszym języku imigrant z Polski = pracujący, każdy inny = pasożyt? Dobrze zrozumiałem? Jeśli tak to kto Wam dał prawo do takiego wartościowania ludzi w ogóle?

PS. Kim Ty do cholery jesteś żeby mówić innym co mają robić a czego nie? Może tak najpierw spojrzeć w lustro i zacząć od siebie, a nie od razu wujek dobra rada, co?

PS2. I tak już zwyczajnie na koniec, pytanie do wszystkowiedzącego autora tegoż postu, z jakich to postępowych mediów powinienem czerpać wiedzę, żeby nie być podatnym na pranie mózgu (rozumiem, że to te z których Ty korzystasz?)?

Ostatnio edytowano 25.mar.2017 15:54:43 przez Roger_35, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 25.mar.2017 15:08:31 
Moderator

Auto: 80 2,3 10V
Myszon +1. W kwestii imigrantow bylbym stanowczy. Poki grzecznie sie zachowuja ok. Jak cos zaczyna sie dziac, walizka, kanapka, woda w butelce i wyjazd do siebie.

Wytapatane szajsungiem A5

Audi A4 2.8 30VQ tip - było
Audi Cabrio 2,8 12V - było
Audi A8 4,2 32V tip - było
Audi 80 2,3 10V - pod kocem
Audi A4 1,9 TDI Quattro - nowa zabawka

PostNapisane: 25.mar.2017 16:46:31 
Użytkownik

[quote...]Miałem się nie wypowiadać i wypisać z tego wątku[/quote]

Czy ja mam jakieś dejavu.....
Wydaje mi się, że w tym wątku czytałem takie coś conajmniej kilkanaście razy.
"Wypisujesz" się tylko wtedy, kiedy nie masz poplecznikow, za to bardzo chętnie się udzielasz, kiedy pojawi się choć jeden post po twojej myśli, dobrze cię rozkminilem co nie, haha

W życiu codziennym brak pewności siebie co nie?
Potrzebujesz poklepywania po plecach, żeby się poczuć potrzebnym, w tym upatruje popieranie opozycji haha.

Zdrowie i nie przejmuj się Roger, dorośniesz, to i może "jaja"urosną.

Pyrsk....

PostNapisane: 25.mar.2017 17:57:25 
Użytkownik

jakub33 napisał(a):
[quote...]Miałem się nie wypowiadać i wypisać z tego wątku

Czy ja mam jakieś dejavu.....
Wydaje mi się, że w tym wątku czytałem takie coś conajmniej kilkanaście razy.
"Wypisujesz" się tylko wtedy, kiedy nie masz poplecznikow, za to bardzo chętnie się udzielasz, kiedy pojawi się choć jeden post po twojej myśli, dobrze cię rozkminilem co nie, haha

W życiu codziennym brak pewności siebie co nie?
Potrzebujesz poklepywania po plecach, żeby się poczuć potrzebnym, w tym upatruje popieranie opozycji haha.

Zdrowie i nie przejmuj się Roger, dorośniesz, to i może "jaja"urosną.

Pyrsk....[/quote]

Co Ty masz, mój drogi to mi wisi nacią od pietruszki. Nie masz zwyczajnie argumentów to plujesz, taki Twój styl, co widać na każdym kroku. Pasuje Ci być chamem i prostakiem, Twój wybór, ja do tego poziomu zniżać się nie zamierzam. Nie chciałeś spojrzeć w lustro, to Ci prawdę powiedziałem.

Wybacz, że nie będę się już odnosił do Twoich wypowiedzi, nawet kierowanych personalnie do mnie, bo zwyczajnie nie ma to sensu.

Życzę miłego weekendu i dobrego samopoczucia z samym sobą.

PostNapisane: 25.mar.2017 20:41:43 
Użytkownik

Roger, pomyśl o ekologii (lewacki wymysł) i nie marnuj prądu na polemiki z niektórymi forumowiczami. hahaha

PostNapisane: 25.mar.2017 20:49:28 
Moderator

Auto: A6 C5 AVF
Dziewczyny wrzućcie na luz, nie ma sensu się tak podniecać.

Audi A6 AVF + blast by Spanky :)
BMW 5 GT 3.0 N57
--------------------------------------
1.03 CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM!!

PostNapisane: 25.mar.2017 22:34:22 
Użytkownik

Cytuj:
Pasuje Ci być chamem i prostakiem,

Drogi Rogerku w którym momencie okazałem się być chamem i prostakiem wobec ciebie, pragnę abyś mi to przedstawił, jeżeli to zrobisz obiecuje przeprosić ciebie przed całym forumowy gronem.
To jak rzucasz szambem na myślących inaczej, pozostawie w zapomnieniu dla twojego dobra psychicznego.

Mam wrażenie że jak zwykle nie będziesz w stanie tego uargumentowac, więc zrób to, co zapowiadasz w tym wątku od bardzo dawna, proszę nie wypowiadaj się, bo tylko kompromitujesz swoją osobę, jak i innych myślących podobnie.

Acha i to ja pierwszy zyczylem ci miłego łikendu, wiec nie udawaj nadwyraz miłego i wyluzowanego choć gul skacze po kolana hahaha

Żebym tu nie przypomniał pw jakie do mnie pisałeś, mam haka hahaha

Pyrsk...

PostNapisane: 25.mar.2017 23:01:05 
Moderator

Sama prawda:

BMW 5 GT 3.0 N57

PostNapisane: 26.mar.2017 09:12:24 
Użytkownik

Zarathustra napisał(a):
Sama prawda:

Zarath. Piłeś? Pamiętaj, że Sejm RP uchwalił rok 2017 rokiem trzeźwości. :D

PostNapisane: 26.mar.2017 09:47:57 
Moderator

No wlasnie otrzeźwialem jakies 3 lata temu i tego też wam życzę drodzy koledzy i koleżanki

BMW 5 GT 3.0 N57

PostNapisane: 26.mar.2017 10:38:03 
Użytkownik

orsetto napisał(a):
Roger, pomyśl o ekologii (lewacki wymysł) i nie marnuj prądu na polemiki z niektórymi forumowiczami. hahaha

Taki właśnie mam zamiar o czym zresztą poinformowałem jednego z forumowiczów, ale ten jednakowoż nie daje za wygraną. Trudno wszak polemizować z kimś, kogo poglądy są jedynie słusznymi, a na zadane niewygodne pytania potrafi Cię jeno opluć.

PS. Tak BTW, Ci wszyscy ludzie idący wczoraj w marszu dla Europy to z pewnością są niespełna rozumu (delikatnie rzecz nazywając) dla niektórych Panów z tego forum i dali się omamić jak Ty czy ja...Masz rację szkoda prądu :D

PostNapisane: 26.mar.2017 10:44:47 
Użytkownik

Ciepło było, to drugi sort wyszedł na ulicę. Takie fanaberie opóźnionych umysłowo. Nażarli się zielonego, jak to wegetarianie, przewiało ich na rowerze to łazili i machali niebieskimi flagami( szmatami jak mówi urocza i taktowna poseł Pawłowicz). Suweren podziwiał żółtą kreację Premier w TVP.

PostNapisane: 26.mar.2017 11:28:28 
Użytkownik

Zarathustra napisał(a):
Dziewczyny wrzućcie na luz, nie ma sensu się tak podniecać.

Zarath, różnica polega na tym, że choć moje poglądy są biegunowo odległe od Twoich i nie raz w naszych polemikach zaiskrzyło, to zawsze trzymaliśmy poziom/fason (jeśli uważasz inaczej to daj znać). Ja się zwyczajnie nie godzę na to, żeby ktoś robił sobie osobiste wycieczki wylewając wiadro pomyj, tylko po to żeby uleczyć własne kompleksy i frustracje. Zastosuję się jednak do rady Orsetto i w przyszłości zignoruję. Tyle w temacie :D

Pozdrawiam.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 290  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1