jakub33 napisał(a):
Roger ja tobie do pięt nie dorastam w tym wszystkim, co mi za rzucasz.
Nie chce mi się wertowac tego wątku i stary już usunięty, ale chyba zapomniałeś ile razy miałeś osobiste spinki z forumowiczami o innych poglądach, ile razy byłeś upominany przez moderatorów i ile razy sam pisałeś, że więcej w tym wątku nie będziesz się wypowiadał.
Hipokryzja i brak dotrzymywania słowa lewej hard, ale czego się spodziewać, przykład idzie z samej góry.
Rk sory, faktycznie nie mam argumentów, myliłem się, Socjalistyczna Partia Pracy, której przewodzi Timmermans faktycznie jest prawicowa i sam Timmermans ma prawicowe poglądy na gospodarkę i światopogląd.
Jakie to swobody Orban zabrał Węgrom, jeszcze raz zapytam, handel fajkami to żaden argument.
To są takie argumenty, jak stawiane w Polsce, świetnym przykładem był wywiad z byłą szefową radiowej trójki, twierdziła, że PiS zabiera jej swobody obywatelskie, dziennikarz pytał to które i jakie jej zabrano, najpierw pokrętnie uciekała od odpowiedzi, a na koniec stwierdziła, że nie potrafi na to pytania odpowiedzieć, i nie jest przygotowana hahahah.
Ostatnio Wielgus tak samo się popisała, nauczeni regulek przez pr- owców, jeżeli chodzi o konkrety, to zero wiedzy i argumentów.
Można sobie obie rozmowy wygooglowac.
Zwykle bicie piany i jazda po tematach nic nie wartych, byle krytykować.
Wybory coraz bliżej, a oni nadal nie potrafią wypowiadać się o pomysłach na kraj, tylko krytyka i krytyka, może obawiają się, że nikt im już w bajeczki stawiane przed wyborami nie uwierzy i nie mieści się im w głowie, że w Polsce jest partią, która obietnice przedwyborcze stara się realizować, co dotychczas było nie do pomyślenia.
Oświec mnie w sprawie tego rybołustwie jakie to limity na połowy mają Polscy rybacy i ile mamy dużych oceanicznych statków przetworczych, przecież ktoś te ryby łowi, które masz w sklepach, czy to Polacy? Nie? Szkoda.
Co do odszkodowań, to nie były to żadne odszkodowania, tylko zwykły szantaż, albo bierzesz teraz kasę i likwidujesz kuter, albo potem nie dostaniesz nic.
Stocznie mogły być globalnym producentem statków i ale niestety potencjał został rozpieprzony, pomału to staje na nogi, ale z zatrudnieniem kilkudziesięciu tyś ludzi w tej branży będzie problem.
Dobrze napisałeś, że po Niemczech, bo to oni właśnie przejęli zamówienia i oni mogli stocznie dofinansowac a my nie, tak samo jak.in. bank światowy dofinansowań milionami euro niemieckie sici handlowe, żeby sobie mogły śmiało przejąć rynek detaliczny nie tylko w Polsce.
Do tego oszukują nas na jakoś i produktów, co zostało udowodnione.
Rurę nord strem tez przypadkiem kolo szczecina pusciuli trochę za płytko haha, mieli poprawić, ale rząd Polski nie naciskał to olali haha
Co do radio to słucham codziennie tok fm , jak już kiedyś wspominałem i to czego tam słucham, to tutaj czytam w twoich postach.
Tam sama prawda, bez kłamstwa i manipulacji haha.
PS.
Ja nie mam problemu napisać nicku z forum czy imienia i nazwiska polityka z wielkiej litery, ty i nietylko widać masz z tym problem, to z bezsilności i nienawiści do oponentów?
Mowa miłości!
Ciekawe czy ktoś ma nadal wątpliwości, że III RP to była mafia.
https://wiadomosci.tvp.pl/29676575/edwa ... agentem-sbhttp://m.niezalezna.pl/96225-sukces-gp- ... legalem-sbJak mawia "dobra zmiana: do rzeczy, a ludzie inteligentni "ad rem". Ponieważ wywołałeś mnie po raz kolejny do tablicy i nic do Ciebie nie dociera, pozwolę sobie wypunktować Twoje bzdury.
Po pierwsze, a propos Twojego nie dorastania mi do pięt w chamstwie i agresji to pozwolę sobie zacytować (może niedokładnie, ale Twoje własne słowa): "...podatny na pranie mózgu, nieznośny dla otoczenia, gul skacze po kolana, mam haka hahaha". Poziom i klasa sfrustrowanego gimnazjalisty. Pokaż mi proszę w choć jednym, moim poście tego typu język.
Po drugie, moje spinki z innymi forumowiczami to moje spinki, a Tobie guano do tego. Dodam tylko, że z większością podaliśmy sobie ręce i jest ok, ale Ty raczej tego nie potrafisz (prosiłem Cię nie dalej jak wczoraj żebyś przeczytał post kolegi Zarath ze zrozumieniem, ale albo Cię to przerasta, albo tak jad zalewa oczy, że przeszkadza w czytaniu). I nie spodziewam się, żeby się cokolwiek zmieniło.
Po trzecie, pomogę Ci, zostałem upomniany przez moderatora ostrzeżeniem za złamanie regulaminu, uwaga, ponieważ pisałem posta pod postem. Ty rzecz jasna rzuciłeś hasło w nadziei, że jakiś kawałek guana przylgnie, cóż nie udało się.
Po czwarte, owszem miałem nie pisać, ale tylko i wyłącznie dlatego, że nie akceptowałem formy oraz chamstwa, agresji oraz wycieczek osobistych zawartych w postach niektórych kolegów. Zmieniłem jednak zdanie albowiem nie zamierzam dawać przyzwolenia na powyższe zachowania.
Po piąte, nie wiem co to jest "lewej hard" i co masz na myśli, że "przykład idzie z góry", zatem się nie odniosę.
Po szóste, rybołówstwo pisze się przez "ó" nie zaś "u". Wujek google mógłby pomóc.
Po siódme, naprawdę trudno nie zauważyć poziomu frustracji oraz braku szacunku do swoich adwersarzy w Twoich postach choćby, dlatego, że składnia i jakość polszczyzny jaką prezentujesz woła o pomstę.
Po ósme, być może kolega RK ma mniej cierpliwości do Ciebie niż ja i zwyczajnie traktuje Ciebie, tak jak Ty jego, ale to rzecz jasna nie przyszło Ci do głowy. Nie masz sobie przecież nic do zarzucenia.
PS. I tak na koniec, zanim coś do mnie napiszesz dobrze się zastanów, ponieważ wypunktuję w przyszłości każdą bzdurę, która się pojawi w Twoim poście.