.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.mar.2025 13:43:45

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 290  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Feniks z popiołów - kącik polityczno - obyczajowy - STA
PostNapisane: 28.mar.2017 19:07:46 
Użytkownik

no, mi się do pewnego momentu wydawało, że mamy rodzaj przewagi intelektualnej nad takimi Słowakami, którzy wybrali sobie populistę Mecziara a który zgnoił tamtejszą gospodarkę, Czechami, które są przeżarte korupcją na najwyższych szczeblach a premier Topolanek lata gołym f..tem po willi boskiego Silvio i Węgrami, którzy najpierw głosowali na postkomunę a potem oddali władzę i swobody obywatelskie Orbanowi.

I nadal mi się wydaje że tą przewagę intelektualną mamy, nawet tzw. pisiory, których paru w swoim otoczeniu mam i to na dość wysokich szczeblach dobrej zmiany widzą co się dzieje, i że ten karnawał niemądrych pomysłów długo nie potrwa. Problem polega na tym, że alternatywy które są na horyzoncie choć gwarantują minimum rozsądku to jednak dalekie są od ideału. Mnóstwo rozsądnych ludzi z polityki odeszło bo zwyczajnie nie pasują do chlewa jakim ta branża stała się w ostatnich latach. Kowal, Poncyljusz, Wiśniewska, Śpiewak, Nowak.

Taki Barszcz, który mógłby być fantastycznym premierem też już nie wchodzi do rządu, buja się po stanowiskach doradczych, bo parę razy w rządzie był i wie, że wiceminister, a nawet minister to sobie może jak nie ma tzw. woli politycznej. A szkoda.

royal star 1300 tour de lux
mała rzecz a cieszy

PostNapisane: 28.mar.2017 19:16:31 
Użytkownik

Auto: S4 B6 Cabrio
rk07554 napisał(a):
no, mi się do pewnego momentu wydawało, że mamy rodzaj przewagi intelektualnej nad takimi Słowakami, którzy wybrali sobie populistę Mecziara a który zgnoił tamtejszą gospodarkę, Czechami, które są przeżarte korupcją na najwyższych szczeblach a premier Topolanek lata gołym f..tem po willi boskiego Silvio i Węgrami, którzy najpierw głosowali na postkomunę a potem oddali władzę i swobody obywatelskie Orbanowi.

I nadal mi się wydaje że tą przewagę intelektualną mamy, nawet tzw. pisiory, których paru w swoim otoczeniu mam i to na dość wysokich szczeblach dobrej zmiany widzą co się dzieje, i że ten karnawał niemądrych pomysłów długo nie potrwa. Problem polega na tym, że alternatywy które są na horyzoncie choć gwarantują minimum rozsądku to jednak dalekie są od ideału. Mnóstwo rozsądnych ludzi z polityki odeszło bo zwyczajnie nie pasują do chlewa jakim ta branża stała się w ostatnich latach. Kowal, Poncyljusz, Wiśniewska, Śpiewak, Nowak.

Taki Barszcz, który mógłby być fantastycznym premierem też już nie wchodzi do rządu, buja się po stanowiskach doradczych, bo parę razy w rządzie był i wie, że wiceminister, a nawet minister to sobie może jak nie ma tzw. woli politycznej. A szkoda.

Amen, niestety. Tyle tylko, że aktualne kadry to nawet klasy nie mają, o wiedzy ogólnej nawet nie wspominając (patrz: Mistrale czy inny k...wa San Enscobar). Mnie jest zwyczajnie wstyd jak patrzę na tych baranów...

PostNapisane: 28.mar.2017 19:40:29 
Użytkownik

To fakt, sikorski potrafił pier.olić głupoty, ale jakąś wiedzę ma, język zna i rzeczowo potrafił się wypowiedzieć, ale waszczykowski bije go na głowę. Ten człowiek to jedna wielka gafa, być może nie jest to poziom komorowskiego, ale wiele mu nie brakuje :)

Obrazek Piszę poprawnie po polsku, ty też pisz poprawnie po polsku, chyba, że nie robi Ci różnicy, że robisz komuś laske, a nie łaskę

PostNapisane: 28.mar.2017 20:07:10 
Użytkownik

Metyoo, jeśli faktycznie widzisz różnicę między robieniem laski a łaski, to pisz nazwiska wielką literą. :D
Faktycznie, większego błazna niż Borat Waszczykowski ciężko spotkać w naszym Układzie Słonecznym. Choć skutecznie goni go Macierewicz. Z tym, że błazenada tego drugiego jest groźna dla Polski.

PostNapisane: 28.mar.2017 20:22:07 
Użytkownik

Ja różnicę znam i potrafię to odróżnić, ale z tym pojechał akurat łysy piesek, który wabi się kamiński :D

Obrazek Piszę poprawnie po polsku, ty też pisz poprawnie po polsku, chyba, że nie robi Ci różnicy, że robisz komuś laske, a nie łaskę

PostNapisane: 28.mar.2017 22:08:29 
Moderator

Auto: 80 2,3 10V
Zauwazcie, ze prezes chwilowo jest na drugim planie. Cos siebszykuje wedlug mnie...

Wytapatane szajsungiem A5

Audi A4 2.8 30VQ tip - było
Audi Cabrio 2,8 12V - było
Audi A8 4,2 32V tip - było
Audi 80 2,3 10V - pod kocem
Audi A4 1,9 TDI Quattro - nowa zabawka

PostNapisane: 29.mar.2017 14:38:34 
Użytkownik

swobody obywatelskie Orbanowi.

A jakie to swobody obywatelskie Orban zabrał?

Acha sory, takie jak Kaczyński wam haha, tragedia.

Co do reszty wypowiedzi, co z tego co wymieniłeś, nie działo się za poprzedniej władzy i dlaczego wtedy tego nie krytykowales.

Tory za dwa miliardy będą przebudowane wiesz dlaczego?
Bo są na to przeznaczone pieniądze unijne i jeżeli nie zostaną wykorzystane, będą musiały być zwrócone.
Przecież unia taka dobra, kasę daje a my jej nie potrafimy zmarnotrawic i do tego na wkład własny w inwestycje znów się zadłużyc, co za nieudacznictwo
Ciekaw jaka firma będzie to robiła.

Napisz coś ciekawego o tych stoczniach z arabami, rybołustwie itd o co pytałem, jestem ciekaw opinii na te tematy, w czyim interesie było unicestwienie tych gałęzi przemysłu.

W kwestii Timmermansa, chyba nie powiesz mi, że takie wymienione przeze mnie postulaty stawiają partie prawicowe?
Do tego nie ma nic przeciwko homosiom i ich ślubom zapewne też, co wiąże się z adopcja przez nich dzieci, co już gdzieniegdzie się pojawia, różnym transom i innym genderom, czyli wspiera zboczenia.
U nas są juz tacy "profesorowie" kwiat polskiej nauki i niekwestionowany autorytety w środowisku wyborczej, którzy twierdzą, że "w związkach jednoplciowych rodzi się więcej dzieci , niż w związkach hetero" hahaha, czy tacy, którzy nie widza nic w kazirodztwie.

Autorytety moralne dla naszej młodzieży jak znalazł.

Dyskusja na te tematy z toba jest bezcelowa, bo choćby nie wiem jakie argumenty postawił, ty i tak wiesz lepiej i potrafisz uargumentowac haha.

Do tego nie odpowiadasz na pytania , czy postawione niewygodne dla ciebie tezy, nie wiesz co napisać, to lepiej zmienić temat lub pominąć wątek, lub jeszcze lepiej zaatakować z innej strony, tvn owsa nauka nie idzie w las.

Daj sobie na luz, chyba że robisz to dla oklasków od jednego forumowicze haha.

Może warto spróbować

http://m.wirtualnemedia.pl/m/praca/ofer ... zny/157713

PostNapisane: 29.mar.2017 18:12:18 
Użytkownik

Zarathustra napisał(a):
Ja jako autor niniejszego wątku czuję się poniekąd za niego odpowiedzialny. W związku z powyższym, jeżeli nie przestaniecie jechać po sobie i urządzać wycieczki osobiste to podzielam powyższe posty odnośnie zamknięcia wątku. Przypominam, że wątek nie powstał po to, abyśmy się opluwali, a po to, aby merytorycznie odnosić się i komentować bierzące wydarzenia polityczno-obyczajowe. Jeżeli ktoś z Was nie potrafi w ten sposób niech proszę powstrzyma się od pisania w tym wątku. Wiem, mnie też czasem ponosiło, ale potrafiłem przeprosić i wyciągnąć wnioski. Jedni z Was piszą że jedna opcja polityczna dzieli Polaków, a drudzy, że druga, a my tymczasem sami siebie dzielimy i to jest najbardziej smutne w tym wszystkim. Wierzcie mi, że mimo swoich poglądów z chęcią spotkałbym się na zlocie z każdym i wypił browara, czy to z Rogerem, RKO, Rodzynkiem czy Emge (z Tobą już piłem :) ).
Zastanówcie się proszę dwa razy nad swoją wypowiedzią w tym temacie, a potem komentujcie.

Tak dla przypomnienia kolego jakub33. Zwyczajnie dlatego, że to głównie Twoje posty są nacechowane negatywnie i osobistymi przytykami w stosunku do osób o innych do Twoich poglądów. Skoro nie zauważyłeś, to Cię informuję, że nie ma tu zgody na takie zachowania, po prostu.

PostNapisane: 29.mar.2017 21:15:32 
Użytkownik

jakub33 napisał(a):
swobody obywatelskie Orbanowi.

A jakie to swobody obywatelskie Orban zabrał?

Acha sory, takie jak Kaczyński wam haha, tragedia.

Co do reszty wypowiedzi, co z tego co wymieniłeś, nie działo się za poprzedniej władzy i dlaczego wtedy tego nie krytykowales.

Tory za dwa miliardy będą przebudowane wiesz dlaczego?
Bo są na to przeznaczone pieniądze unijne i jeżeli nie zostaną wykorzystane, będą musiały być zwrócone.
Przecież unia taka dobra, kasę daje a my jej nie potrafimy zmarnotrawic i do tego na wkład własny w inwestycje znów się zadłużyc, co za nieudacznictwo
Ciekaw jaka firma będzie to robiła.

Napisz coś ciekawego o tych stoczniach z arabami, rybołustwie itd o co pytałem, jestem ciekaw opinii na te tematy, w czyim interesie było unicestwienie tych gałęzi przemysłu.

W kwestii Timmermansa, chyba nie powiesz mi, że takie wymienione przeze mnie postulaty stawiają partie prawicowe?
Do tego nie ma nic przeciwko homosiom i ich ślubom zapewne też, co wiąże się z adopcja przez nich dzieci, co już gdzieniegdzie się pojawia, różnym transom i innym genderom, czyli wspiera zboczenia.
U nas są juz tacy "profesorowie" kwiat polskiej nauki i niekwestionowany autorytety w środowisku wyborczej, którzy twierdzą, że "w związkach jednoplciowych rodzi się więcej dzieci , niż w związkach hetero" hahaha, czy tacy, którzy nie widza nic w kazirodztwie.

Autorytety moralne dla naszej młodzieży jak znalazł.

Dyskusja na te tematy z toba jest bezcelowa, bo choćby nie wiem jakie argumenty postawił, ty i tak wiesz lepiej i potrafisz uargumentowac haha.

Do tego nie odpowiadasz na pytania , czy postawione niewygodne dla ciebie tezy, nie wiesz co napisać, to lepiej zmienić temat lub pominąć wątek, lub jeszcze lepiej zaatakować z innej strony, tvn owsa nauka nie idzie w las.

Daj sobie na luz, chyba że robisz to dla oklasków od jednego forumowicze haha.

Może warto spróbować

http://m.wirtualnemedia.pl/m/praca/ofer ... zny/157713

jako, że ponownie piszesz bzdury pozwolę sobie rozjaśnić mgłę która cię otacza.

po pierwsze nie masz argumentów - prezentujesz opinie. Nadal czekam na JEDEN argument potwierdzający lewactwo Timmermarsa. Nie wyjęte z dpy opinie o gejostwie czy uchodźcach, bo to nie ma NIC wspólnego z określeniem lewacki. Lewacki może być Podemos albo die Linke. Niezależnie od tego co sądzisz na ten temat.

Po drugie jedź na Węgry, zorientuj się co oznacza tam termin CBA i kto w tym kraju handluje fajkami. Kto wie, może pojmiesz jaka jest rola szarego obywatela w tym kraju.

Bez bicia przyznaję, że nie wiem w czym interesie było unicestwienie rybołóstwa, w Europie, nie tylko w Polsce, choć każdy przedsiębiorca chciałby dostawać takie odszkodowania z UE za brak możliwości kontynuowania pracy jak rybacy. Wiem natomiast kto za tym stoi. To spisek śledzi i dorszy których w Atlantyku już prawie nie ma.

Unicestwienia stoczni, pardon, nie zauważyłem. Zauważyłem natomiast, że Polska wbrew temu co mówi toruńskie radio co to pewną stocznię ratowało, jest drugim po NIemczech największym producentem stoczniowym w Europie:

https://www.wprost.pl/516202/Polskie-st ... lko-Niemcy

i nadal ta branża drogi panie kubo w Polsce rośnie, co po wyborach raczyła przyznać nawet szczujnia:

http://wpolityce.pl/gospodarka/278425-p ... l-zamowien

i to pomimo bieżących kłopotów Remontowej Shipbuilding, która przeinwestowała, a której dodatkowo MON odebrał teraz zlecenia na budowę dwóch okrętów. Dobra zmiana.

Na temat upadku Stoczni MW co to budowała Gawrona czy Stoczni Gdańskiej nie chce mi się pisać. Każdy osioł, nawet taki jak ja, wie jak było, a jak nie wie to niech sobie przeczyta tu:

https://xamipl.wordpress.com/2012/03/09 ... do-upadku/

No, to ja już nie przeszkadzam, za dużo prawdziwych informacji na raz mogłoby ci zaszkodzić. Podgłośnij zatem kubo swoje ulubione radio i wracaj do zamglonego świata. Udanego wieczoru.

royal star 1300 tour de lux
mała rzecz a cieszy

PostNapisane: 30.mar.2017 10:29:06 
Użytkownik

Roger ja tobie do pięt nie dorastam w tym wszystkim, co mi za rzucasz.
Nie chce mi się wertowac tego wątku i stary już usunięty, ale chyba zapomniałeś ile razy miałeś osobiste spinki z forumowiczami o innych poglądach, ile razy byłeś upominany przez moderatorów i ile razy sam pisałeś, że więcej w tym wątku nie będziesz się wypowiadał.
Hipokryzja i brak dotrzymywania słowa lewej hard, ale czego się spodziewać, przykład idzie z samej góry.

Rk sory, faktycznie nie mam argumentów, myliłem się, Socjalistyczna Partia Pracy, której przewodzi Timmermans faktycznie jest prawicowa i sam Timmermans ma prawicowe poglądy na gospodarkę i światopogląd.

Jakie to swobody Orban zabrał Węgrom, jeszcze raz zapytam, handel fajkami to żaden argument.

To są takie argumenty, jak stawiane w Polsce, świetnym przykładem był wywiad z byłą szefową radiowej trójki, twierdziła, że PiS zabiera jej swobody obywatelskie, dziennikarz pytał to które i jakie jej zabrano, najpierw pokrętnie uciekała od odpowiedzi, a na koniec stwierdziła, że nie potrafi na to pytania odpowiedzieć, i nie jest przygotowana hahahah.

Ostatnio Wielgus tak samo się popisała, nauczeni regulek przez pr- owców, jeżeli chodzi o konkrety, to zero wiedzy i argumentów.

Można sobie obie rozmowy wygooglowac.
Zwykle bicie piany i jazda po tematach nic nie wartych, byle krytykować.
Wybory coraz bliżej, a oni nadal nie potrafią wypowiadać się o pomysłach na kraj, tylko krytyka i krytyka, może obawiają się, że nikt im już w bajeczki stawiane przed wyborami nie uwierzy i nie mieści się im w głowie, że w Polsce jest partią, która obietnice przedwyborcze stara się realizować, co dotychczas było nie do pomyślenia.

Oświec mnie w sprawie tego rybołustwie jakie to limity na połowy mają Polscy rybacy i ile mamy dużych oceanicznych statków przetworczych, przecież ktoś te ryby łowi, które masz w sklepach, czy to Polacy? Nie? Szkoda.

Co do odszkodowań, to nie były to żadne odszkodowania, tylko zwykły szantaż, albo bierzesz teraz kasę i likwidujesz kuter, albo potem nie dostaniesz nic.

Stocznie mogły być globalnym producentem statków i ale niestety potencjał został rozpieprzony, pomału to staje na nogi, ale z zatrudnieniem kilkudziesięciu tyś ludzi w tej branży będzie problem.
Dobrze napisałeś, że po Niemczech, bo to oni właśnie przejęli zamówienia i oni mogli stocznie dofinansowac a my nie, tak samo jak.in. bank światowy dofinansowań milionami euro niemieckie sici handlowe, żeby sobie mogły śmiało przejąć rynek detaliczny nie tylko w Polsce.
Do tego oszukują nas na jakoś i produktów, co zostało udowodnione.

Rurę nord strem tez przypadkiem kolo szczecina pusciuli trochę za płytko haha, mieli poprawić, ale rząd Polski nie naciskał to olali haha

Co do radio to słucham codziennie tok fm , jak już kiedyś wspominałem i to czego tam słucham, to tutaj czytam w twoich postach.
Tam sama prawda, bez kłamstwa i manipulacji haha.

PS.
Ja nie mam problemu napisać nicku z forum czy imienia i nazwiska polityka z wielkiej litery, ty i nietylko widać masz z tym problem, to z bezsilności i nienawiści do oponentów?

Mowa miłości!

Ciekawe czy ktoś ma nadal wątpliwości, że III RP to była mafia.

https://wiadomosci.tvp.pl/29676575/edwa ... agentem-sb

http://m.niezalezna.pl/96225-sukces-gp- ... legalem-sb

PostNapisane: 30.mar.2017 14:20:36 
Użytkownik

jakub33 napisał(a):
Roger ja tobie do pięt nie dorastam w tym wszystkim, co mi za rzucasz.
Nie chce mi się wertowac tego wątku i stary już usunięty, ale chyba zapomniałeś ile razy miałeś osobiste spinki z forumowiczami o innych poglądach, ile razy byłeś upominany przez moderatorów i ile razy sam pisałeś, że więcej w tym wątku nie będziesz się wypowiadał.
Hipokryzja i brak dotrzymywania słowa lewej hard, ale czego się spodziewać, przykład idzie z samej góry.

Rk sory, faktycznie nie mam argumentów, myliłem się, Socjalistyczna Partia Pracy, której przewodzi Timmermans faktycznie jest prawicowa i sam Timmermans ma prawicowe poglądy na gospodarkę i światopogląd.

Jakie to swobody Orban zabrał Węgrom, jeszcze raz zapytam, handel fajkami to żaden argument.

To są takie argumenty, jak stawiane w Polsce, świetnym przykładem był wywiad z byłą szefową radiowej trójki, twierdziła, że PiS zabiera jej swobody obywatelskie, dziennikarz pytał to które i jakie jej zabrano, najpierw pokrętnie uciekała od odpowiedzi, a na koniec stwierdziła, że nie potrafi na to pytania odpowiedzieć, i nie jest przygotowana hahahah.

Ostatnio Wielgus tak samo się popisała, nauczeni regulek przez pr- owców, jeżeli chodzi o konkrety, to zero wiedzy i argumentów.

Można sobie obie rozmowy wygooglowac.
Zwykle bicie piany i jazda po tematach nic nie wartych, byle krytykować.
Wybory coraz bliżej, a oni nadal nie potrafią wypowiadać się o pomysłach na kraj, tylko krytyka i krytyka, może obawiają się, że nikt im już w bajeczki stawiane przed wyborami nie uwierzy i nie mieści się im w głowie, że w Polsce jest partią, która obietnice przedwyborcze stara się realizować, co dotychczas było nie do pomyślenia.

Oświec mnie w sprawie tego rybołustwie jakie to limity na połowy mają Polscy rybacy i ile mamy dużych oceanicznych statków przetworczych, przecież ktoś te ryby łowi, które masz w sklepach, czy to Polacy? Nie? Szkoda.

Co do odszkodowań, to nie były to żadne odszkodowania, tylko zwykły szantaż, albo bierzesz teraz kasę i likwidujesz kuter, albo potem nie dostaniesz nic.

Stocznie mogły być globalnym producentem statków i ale niestety potencjał został rozpieprzony, pomału to staje na nogi, ale z zatrudnieniem kilkudziesięciu tyś ludzi w tej branży będzie problem.
Dobrze napisałeś, że po Niemczech, bo to oni właśnie przejęli zamówienia i oni mogli stocznie dofinansowac a my nie, tak samo jak.in. bank światowy dofinansowań milionami euro niemieckie sici handlowe, żeby sobie mogły śmiało przejąć rynek detaliczny nie tylko w Polsce.
Do tego oszukują nas na jakoś i produktów, co zostało udowodnione.

Rurę nord strem tez przypadkiem kolo szczecina pusciuli trochę za płytko haha, mieli poprawić, ale rząd Polski nie naciskał to olali haha

Co do radio to słucham codziennie tok fm , jak już kiedyś wspominałem i to czego tam słucham, to tutaj czytam w twoich postach.
Tam sama prawda, bez kłamstwa i manipulacji haha.

PS.
Ja nie mam problemu napisać nicku z forum czy imienia i nazwiska polityka z wielkiej litery, ty i nietylko widać masz z tym problem, to z bezsilności i nienawiści do oponentów?

Mowa miłości!

Ciekawe czy ktoś ma nadal wątpliwości, że III RP to była mafia.

https://wiadomosci.tvp.pl/29676575/edwa ... agentem-sb

http://m.niezalezna.pl/96225-sukces-gp- ... legalem-sb

Jak mawia "dobra zmiana: do rzeczy, a ludzie inteligentni "ad rem". Ponieważ wywołałeś mnie po raz kolejny do tablicy i nic do Ciebie nie dociera, pozwolę sobie wypunktować Twoje bzdury.

Po pierwsze, a propos Twojego nie dorastania mi do pięt w chamstwie i agresji to pozwolę sobie zacytować (może niedokładnie, ale Twoje własne słowa): "...podatny na pranie mózgu, nieznośny dla otoczenia, gul skacze po kolana, mam haka hahaha". Poziom i klasa sfrustrowanego gimnazjalisty. Pokaż mi proszę w choć jednym, moim poście tego typu język.

Po drugie, moje spinki z innymi forumowiczami to moje spinki, a Tobie guano do tego. Dodam tylko, że z większością podaliśmy sobie ręce i jest ok, ale Ty raczej tego nie potrafisz (prosiłem Cię nie dalej jak wczoraj żebyś przeczytał post kolegi Zarath ze zrozumieniem, ale albo Cię to przerasta, albo tak jad zalewa oczy, że przeszkadza w czytaniu). I nie spodziewam się, żeby się cokolwiek zmieniło.

Po trzecie, pomogę Ci, zostałem upomniany przez moderatora ostrzeżeniem za złamanie regulaminu, uwaga, ponieważ pisałem posta pod postem. Ty rzecz jasna rzuciłeś hasło w nadziei, że jakiś kawałek guana przylgnie, cóż nie udało się.

Po czwarte, owszem miałem nie pisać, ale tylko i wyłącznie dlatego, że nie akceptowałem formy oraz chamstwa, agresji oraz wycieczek osobistych zawartych w postach niektórych kolegów. Zmieniłem jednak zdanie albowiem nie zamierzam dawać przyzwolenia na powyższe zachowania.

Po piąte, nie wiem co to jest "lewej hard" i co masz na myśli, że "przykład idzie z góry", zatem się nie odniosę.

Po szóste, rybołówstwo pisze się przez "ó" nie zaś "u". Wujek google mógłby pomóc.

Po siódme, naprawdę trudno nie zauważyć poziomu frustracji oraz braku szacunku do swoich adwersarzy w Twoich postach choćby, dlatego, że składnia i jakość polszczyzny jaką prezentujesz woła o pomstę.

Po ósme, być może kolega RK ma mniej cierpliwości do Ciebie niż ja i zwyczajnie traktuje Ciebie, tak jak Ty jego, ale to rzecz jasna nie przyszło Ci do głowy. Nie masz sobie przecież nic do zarzucenia.

PS. I tak na koniec, zanim coś do mnie napiszesz dobrze się zastanów, ponieważ wypunktuję w przyszłości każdą bzdurę, która się pojawi w Twoim poście.

PostNapisane: 30.mar.2017 15:04:19 
Moderator

Auto: 80 2,3 10V
Ja nadal wnioskuję o zamknięcie tematu. Bo nic się tu nie zmienia w kwestii wycieczek osobistych... :/

Audi A4 2.8 30VQ tip - było
Audi Cabrio 2,8 12V - było
Audi A8 4,2 32V tip - było
Audi 80 2,3 10V - pod kocem
Audi A4 1,9 TDI Quattro - nowa zabawka

PostNapisane: 30.mar.2017 16:51:57 
Użytkownik

bloku napisał(a):
Ja nadal wnioskuję o zamknięcie tematu. Bo nic się tu nie zmienia w kwestii wycieczek osobistych... :/

Ja też, ten wątek już donikąd nas nie zaprowadzi.

PostNapisane: 30.mar.2017 17:13:01 
Użytkownik

Auto: C7
Nie możliwe sami chcą zamknąć ten śmietnik :):
To dobrze bo popcorn się kończy :sylwester:

PostNapisane: 30.mar.2017 21:04:02 
Moderator

Auto: A6 C5 AVF
"Uważa, że przywództwo należeć dziś powinno do Niemiec, jednak "Niemcy tkwią w dziwnym kompleksie, z którego nie potrafią wyjść. To jest rezultat ich historii, to hamuje każde działanie". Uważa, że Niemcy są dziś zbyt powściągliwi, tymczasem to na nich właśnie spoczywa odpowiedzialność za losy Europy. Jeśli nie stawią jej czoła, to "przyszłe pokolenia będą ich tym obciążać bardziej niż za II wojnę światową", ostrzega były przywódca Solidarności."
Powiedział Lech Wałęsa.
Bez komentarza.

Audi A6 AVF + blast by Spanky :)
BMW 5 GT 3.0 N57
--------------------------------------
1.03 CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM!!

PostNapisane: 31.mar.2017 08:44:24 
Użytkownik

Roger ostatni raz się do ciebie odniosę, bo ja potrafię dotrzymać słowa, co tobie sprawia wielkie problemy.
Nigdy mnie nie wypunktowales merytorycznie i tego nie zrobisz, dlatego, że tylko powielasz bzdury gdzieś podsyszane, czy na szybko wygooglowane, jak nie umiesz odpowiedziiec komuś, to zabierasz kredki i nie ma Cię kilka dni, zobaczysz posty po twojej myśli, to się pojawiaj i dajesz +1 z jakim "mądrym i merytorycznym"komentarzem, jak dziecko, które lizak dostało.

Chamstwo i rozpizdziel w tym wątku, wycieczki osobiste, to wielka twoja zasługa i nie odwracaj kota ogonem, dobrze pamiętam co się działo w czasie kiedy zacząłeś się tu udzielać.

Twoja składnią i ortografia za to, jest na poziomie Mickiewicza, wytykanie komuś literówek, jakichś błędów ortograficznych, czy niestosownej polszczyzny jest na poziomie podstawówki i świadczy o bezsilności i braku argumentów, ja nigdy tego nie robię, bo nie czuję takiej potrzeby, a może dlatego, że ja zwykły facet po zawodowce bez piórka w dopie i się nie znam.

Tyle odemnie, więcej z tobą nie dyskutuje, bo nie ma o czym, ciężko się do bzdur odnosić.

Zarat, warto przypomnieć, że Sikorski też piękne poklony Niemcom walił w pamietnym przemowieniu, będąc ministrem, potem dziwota, że poprzedni rząd był chwalony w Brukseli, będąc na niemieckim sznurku i nigdy się niczemu nie sprzeciwiając.

PostNapisane: 31.mar.2017 11:12:44 
Użytkownik

jakub33 napisał(a):
Roger ostatni raz się do ciebie odniosę, bo ja potrafię dotrzymać słowa, co tobie sprawia wielkie problemy.
Nigdy mnie nie wypunktowales merytorycznie i tego nie zrobisz, dlatego, że tylko powielasz bzdury gdzieś podsyszane, czy na szybko wygooglowane, jak nie umiesz odpowiedziiec komuś, to zabierasz kredki i nie ma Cię kilka dni, zobaczysz posty po twojej myśli, to się pojawiaj i dajesz +1 z jakim "mądrym i merytorycznym"komentarzem, jak dziecko, które lizak dostało.

Chamstwo i rozpizdziel w tym wątku, wycieczki osobiste, to wielka twoja zasługa i nie odwracaj kota ogonem, dobrze pamiętam co się działo w czasie kiedy zacząłeś się tu udzielać.

Twoja składnią i ortografia za to, jest na poziomie Mickiewicza, wytykanie komuś literówek, jakichś błędów ortograficznych, czy niestosownej polszczyzny jest na poziomie podstawówki i świadczy o bezsilności i braku argumentów, ja nigdy tego nie robię, bo nie czuję takiej potrzeby, a może dlatego, że ja zwykły facet po zawodowce bez piórka w dopie i się nie znam.

Tyle odemnie, więcej z tobą nie dyskutuje, bo nie ma o czym, ciężko się do bzdur odnosić.

Zarat, warto przypomnieć, że Sikorski też piękne poklony Niemcom walił w pamietnym przemowieniu, będąc ministrem, potem dziwota, że poprzedni rząd był chwalony w Brukseli, będąc na niemieckim sznurku i nigdy się niczemu nie sprzeciwiając.

Po pierwsze, gratuluję dobrego samopoczucia, naprawdę.

Po drugie, nie zauważyłem, żebyś tak konsekwentnie dotrzymywał słowa, ale może się mylę.

Po trzecie, guano Ci do tego jak często się pojawiam i komu daję +1. Naucz się w końcu, że to nie Twoja sprawa.

Po czwarte, co do chamstwa i tzw. " rozpizdziela" cieszę się, że zapamiętałeś, że zacząłem to punktować, dziękuję.

Po piąte, poprawna polszczyzna to obowiązek każdego patrioty i szacunek do osoby, z którą się koresponduje.

Po szóste, wymień proszę bzdury, które według Ciebie piszę, bo do takiego ogólnika nie potrafię się odnieść.

Pozdrawiam,

PS. Zarzucałeś RK, że pisze do Ciebie małą literą, ale Ty do mnie piszesz tak samo, więc co podwójne standardy?

PostNapisane: 04.kwi.2017 09:09:41 
Klubowicz

Roger_35 - poczytaj i proszę o komentarz (jeśli masz chwilę)
http://www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3902

PostNapisane: 04.kwi.2017 10:57:20 
Użytkownik

ando1414 napisał(a):

Wybacz, ale nie bardzo rozumiem czego ode mnie oczekujesz? Mam polemizować lub się odnosić do poglądów Pana Michalkiewicza, które są biegunowo odległe od moich? Nie czuję się na siłach, a i Pan Michalkiewicz dla mnie autorytetem nie jest, także pozwolisz, że pozostanę przy swojej wizji świata.

Pozdrawiam

PostNapisane: 04.kwi.2017 14:16:49 
Użytkownik

ando1414 napisał(a):

Mogę wtrącić?
Michalkiewicz ma swój świat. Wszędzie Żydzi, Amerykanie, Prusacy," stare kiejkuty", czekiści, ciemne moce Imperium itp.
A na końcu ON SAM (ten Michalkiewicz ze swoim ego) "cały ubrany na biało" :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 290  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1