rk07554 napisał(a):
ja się nie dziwie, że lekarz zaprotestował. 40 zł za godzinę pracy to niewiele ale w porównaniu do pensji lekarzy w szpitalach mniej więcej cztery razy więcej. lekarz na nocnym dyżuze dostaje 6 zł za godznę he he
BTW: ceny usług dentystycznych powiny trafic do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów, dentyści leczący w małych miastach zeby za 70 - 80 zł to złodzieje, nic nie uzasadnia takich cen
podobnie zresztą jak cen w serwisach samochodowych, gdzie byle mechanik (nie dotyczy uczciwych, pracowitych mechaników z duża wiedzą i praktyką) kasuje po 300 zł dziennie
Daj spokój stary.... Pojechałem do mojej znajomej dentystki w Otwocku. Przez dobrą godzinę mnie torturowała i wzięła 50 zł. A teraz w drugą stronę.... pojechałem z moim Audi do mechanika do warsztatu w Fali w Falenicy i co? I nic.... Nic nie zrobili, podobno łożyska wymienili a to w takim układzie nowe łożysko to na pewno powinno dudnieć bo musi się dotrzeć..... Mieli mi wyregulować hamulce...a oni jedynie podciągnęli linkę z tyłu i teraz raz łapie lewa strona a raz prawa..............mieli wyregulować zawory i co? znowu nic bo oni jedynie zdjęli przy mnie głowicę....gostek robił wszystko by mnie spławić i dlatego przez 4 godziny odkręcał głowicę a można to zrobić w czasie o połowę krótszym... a żebym się nie przyczepił to zwiększyli obroty na luzie do 1200 by silnikiem nie rzucało......teraz obroty spadły i silnikiem znowu rzuca
Łącznie zapłaciłem ponad 1500 zł za takie za przeproszeniem sp******nie roboty......
W takich momentach żałuję, że jestem pracownikiem biurowym a nie mechanikiem bo bym sobie sam to wszystko zrobił