Normalnie żal dupę ściska, jak czytam takie napinki
Może ci jeszcze pod dom to auto podstawię
Chciałeś model, to ci podałem, to, czego można się spodziewać, na co zwrócić uwagę, śmiało doczytasz na forum, więc... Powodzenia...
Czego się spodziewałeś? Może tego ,że ktoś znajdzie ci i podsunie pod nos???
Nawet nie wrzuciłeś żadnego auta, które jest w twoim zainteresowaniu, więc do czego niby mamy się odnieść???
Nie rozumiem jednej rzeczy:
1) albo nie masz kasy na C7,
2) albo masz, tylko:
tomi85 napisał(a):
W takim razie nie ma szans abym wydał około 90-100k. Moja by mnie wymeldowała chyba heheh
Ja bynajmniej twój post odczytałem na drugim przykładzie, więc wyrażaj się jasno, nie będzie niedomówień
tomi85 napisał(a):
Na sam koniec...
Jeśli już się wypowiadasz w takich temat jak mój to precyzuj odpowiedzi typu...
"Zwróć uwagę na rozrząd, w 3.0 tdi przed liftem jest problem z górnymi napinaczami paska rozrządu. Lub odradzam automatu multitronic - dość nietrwała konstrukcja... itd"
A nie jak odpowiedź jaką raczyłeś napisać " za taką kasę kupisz już fajne autko"... czyli jakie ?
lucas3512 napisał(a):
W tym budżecie kupisz już fajne autko, które nie powinno sprawiać problemów.
Ja osobiście szukałbym A6 lub A6 Allroad (taki mam). Allroad jest według mnie bardziej komfortowy ze względu na zawieszenie, uniwersalny, a do tego wyróżnia się spośród innych, zwykłych A6.
Szukaj, jak wspomniałeś, 3.0 TDI 240KM z Quattro + Tip z czteroliterowym kodem silnika, podobno są mniej awaryjne
Jeżdżę takim autem już prawie rok i jestem bardzo zadowolony...
Najważniejsze, by auto było należycie serwisowane, więc pełna historia jest przydatna, by wiedzieć co działo się z autem. Moje np. było na dużym serwisie dwa miesiące przed tym, zanim je kupiłem, więc można trafić kilkuletnie auto serwisowane na bieżąco, trzeba tylko cierpliwie czekać
Czego tu nie ogarniasz
W wersji, którą ci poleciłem nie występują wady rozrządu z przedlifta, multitronic nie występuje, bo to Quattro, to po co o tym pisać?
Gratuluję i powodzenia, bo ja wymiękam, choć czasem lubię z dziećmi podyskutować