ja mam wlasnie a3 1.8T z 98rok.
mialem kupic wlasnie e36 ale przybylo troche kasy i wpadlo a3
spalanie?
gazu pali od 10 do 14 litrow
srednio 12.5
Zrobilem 9tys i mialem pecha: padla mi skrzynia biegow : koszt 800zl, Profilaktycznie wymienilem pompe paliwa: 50zl
Wymiana paskow rozrzadu i rolek: 550zl
Acha wymienialem rowniez zawieszenie tzn. mialem po zakupie: gwintowane firmy K&W ale nie dalo sie na tym jezdzic. sprzedalem kupilem nowe amorki bilsteina [700zl] sprezyny -40mm [400zl]
jeszcze jest twardo ale bez porownania do gwintu - ale cos za cos
Na dzien dzisiejszy tyle.
Jak trafisz na bezwypadkowy ezg. to bedziesz dlugggggo jezdzil
jedynie co mnie dobija obecnie to trzeszczace boczki wrrrr
Dobre i zadbane 1.8T musi tez dobrze kosztowac mysle ze obecnie za dobry i zadbany egz. trzeba szykowac jakies 32-35tys
W okazje nie wierz bo takich nie ma
Ja swojego 1.8T szukalem 3 miesiace, ale to tez ze wzgledu na moje fundusze jakie mialem jak i same auta ktore nie az tak bardzo popularne jak np. A4
Co do kupna to pewnie musisz obejzec czy nic nie kapie, czy turbo nie zalane itp.
Obecnie auto ma 150KM - jak sie wizja nie zmieni to po zimie bedzie 180KM
150KM - bylo fajne ale przez pierwsze dni teraz to za malo choc licznikowe 240km/h lecialo - wiec wychodzilo by na to ze trzyma sie serji
Jakbys kupowal juz A3 wez mnie i kolege DTM to ci sprawdzimy dokladnie ten samochod bo oboje przeslismy troche z A3 - he
Jednym slowem nie zaluj kasy na smaochod a bedziesz dlugo sie cieszyl
i szukaj takiej wersji jak mojej ba! nawet bogateszej
w skorze i z podgrzewanymi siedzeniami - ja w zime bede zalowal ze tego nie mam - he. ; tempomatem, komputerem pokladowym
Oleju wchodzi : 4 litry
olej kupisz za 150zl baniak 4litrowy + filtry jakies 40zl
Plynu do spryskiwaczy: 3 litry
Jakies pytania nadal?
O gazie tez moge cos powiedziec jakbys sobie zyczyl