Chłopaki odpowiedz jest prosta : macie stado renomowanych producentów : varta , Bosch , Tab , banner itd, itd. Najważniejsze aby akumulator był jak najświeższy , wtedy nie ma ryzyka uszkodzenia się płyt kumulujących ładunek , im cięższy tym lepiej. W sumie każdy z tych producentów klepie dobry aku, ważne też jak o niego dbacie . Miałem kiedyś centrę - wytrzymała mi 8 lat , i załatwiłem ją na własne życzenie, przez głupotę. Poprawne ładowanie w aucie na alternatorze to podstawa , tak samo jak samo jak półtora miesięczne ładowanie do pełna dobrym prostownikiem.Ja mam 3.5 letniego Tab Magic'a trzyma stałe napięcie około 12,83 wolta na klemach. Jak zaleci reklamą to ocenzurujcie , jest taka firma akubiznes - ma kanał na yt mrakumulator. Bardzio dobrze testuje i ocenia akumulatory , na pewno znajdziecie odpowiedź na swe pytania.
_________________ Audi 80 b3 1.8 było .... pożyczyli , i nie oddali ehhh... Audi 80 b3 2.0 16v było ... rozwalili , i nie naprawili ... odkupione , i naprawione Audi a6 C5 2.4 v6 Quattro .....jest
|