Jeżeli to standardowy zderzak 220V, to wiele mi się teraz wyjaśniło. Gustuję w tym z 10V jak u wspomnianego wcześniej Litwina
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-200- ... D7N73.htmlDzięki za namiary ofertowe. Przyznaję, że nie śledzę tej strony, ponieważ nie pozwala na sensowne definiowanie kryteriów wyszukiwania a chyba większość pozycji ma w tytule "SPRZEDANY" (domyślam się, że to dla podparcia wysokich cen pozostałych ofert).
Pierwszy link: niezła baza, ale na swapa trochę szkoda a tamten "niskopodłogowiec" był nawet w lepszym stanie (trzeba jeszcze obejrzeć pod spodem)
Drugi link: stan lepszy, lecz cena zniechęca do dalszych modyfikacji
Trzeci link: to specyficzne auto czeka na swojego konesera, którym nie jestem. Jakkolwiek to zabrzmi, nie pasujemy do siebie, choć technicznie prawie wszystko się zgadza.
Czwarty link: nie szukam 20V, ale za połowę ceny ofertowej przytuliłbym. Trochę jej brakuje do tej Kamila
viewtopic.php?f=33&t=132670 (pomijam zbędny dla mnie tuning).
Słusznie prawisz odnośnie negocjacji, lecz szanuję również przywiązanie właścicieli do swoich cacek i nie kwapię się do proponowania im cięcia ceny o połowę. Mniemam, że są świadomi mechanizmu wolnorynkowego i sami potrafią ocenić, kiedy i jak należy kształtować swoje ceny ofertowe.