Ogólnie to nie patrzyłem bo i po co
przecież nikt długimi nie świeci na innych, chyba że miga na policje ale to już jakoś przeżyją takie krótkie mignięcia.
Wstępny research wyszedł pozytywnie iż pasują soczewki KIT 4TL-R - u Majfrendów 230zł, u nas około 400zł. Jedna firma za regeneracje odbłyśników oryginalnych zawołała 600zł, wniosek jest prosty że zostaną wstawione inne so
czewki bo światło odrobinę jest za słabe w porównaniu do tego co miałem w Citroenie. Przy okazji zrobi się biksenon dzięki temu.
dobra pierwszy check się świeci
ciekawe co go boli.
Dorwałem kabel viaken i vag com ale nie łączy się z silnikiem, inne moduły skanuje więc muszę pokombinować z prędkością przesyłu chyba.
Do tego akumulator padł ale został podładowany i w poniedziałek go przetestuje testerem i zobaczymy.
W dolocie minimalne ślady oleju
Silnik troche ogarniałem i zaglądałem, poci się przy jednym wtrysku benzyny, widziałem to podczas kupna, może oring wtryskiwacza benzyny. Uszczelka dekla sucha, ewidentnie spod wtrysku 4 widać zawilgocenie.
zajrzałem też lepiej pod spód i jest dobrze, rudego nie widać, musze jeszcze zarzjeć pod osłony plastikowe w nadkolach bo tam może coś szaleć.
Felgi są pryśnięte plastidipem w czarny mat ale już schodzi trochę.
aktualnie ide sobie przerobie jeden kabel do gazu bo miałem wcześniej staga a tutaj jest zenit i musze zamienić 4 kable miejscami i będzie pasować.