metyoo napisał(a):
radekmc napisał(a):
co do pseudo wirusa i pseudo testów
pewna Pani z mojej okolicy
kupiła sobie 7 testów, zrobiła sobie wysłała pod różnymi danymi
3 pozytywne 4 negatywne
to był test wymazowy, badany w laboratorium, czy tzw. automatyczny? jeżeli to drugie to nie jest żadną tajemnicą, że są niewiarygodne. tylko wymazy dają pewność!
z tym pseudo hamuj, bo znam kilku, którzy przez to przeszli ciężko (chyba, że sobie to uroili), znam też takich, a raczej znałem, którzy zwinęli się z tego świata w niewiele ponad tydzień, młodzi, zdrowi ludzie! bez żednych towarzyszących - czysta koronka. chcesz, dam ci namiary, pogadasz sobie z młodą wdową i poopowiadasz jej, że sobie to uroiła. ty, czy tam znajoma, jeden pies... pogadacie sobie, pośmiejecie się z debli w kagańcach...
i jeszcze jedno, mało kto wie, ale z covidowym wpisem w akcie zgonu przysługuje dodatkowy zasiłek w wys. 10k pln
ziemia jest płaska, 5G nas wykończy bez udziału sarsa i tego się trzymajmy!
AVE
test z śliny wysłany do jakiegoś labo
każdemu mówiłem i mówię, że to jedna wielka bujda i dalej będę tak twierdził.
żadnej szmaty nie noszę od początku, jedynie stare babki mi zwracały uwagę bo w telewizji mówią
większość urzędów nawet państwowych zero reakcji.
jedynie jak prawko zdawałem i kwalifikację to się wysrali, trza było.
gdzie ten wirus w biedronkach, lidlach i innych ?, gdzie tysiące ludzi dziennie
gdzie te trupy w szwecji i na białorusi ?
w chinach już nagle cisza a ponad 1,5 mld ludzi.
samo who już nagle mówi, że mniej groźny i śmiertelny niż grypa.
ktoś sobie ładnie to wymyślił i zagrał !
młoda wdowa, zmarło mu się. życie a kto wie nie co ? jak każdemu walą covida
ile ludzi umiera bo nie mają opieki, rozpoznania, terapii wstrzymane, zero zabiegów, onkologia leży
wirus jest bo ktoś coś sobie wymyślił i ubzdurał, ale nie wali śmiertelnością jak inne sprzed wieków
rozumu trochę, bo coraz częściej widzę i słyszę jak ludzie są ogłupieni przez tą ciągła propagandę.