Hans, quattro wg. mnie jest super i jesli ktos lubi jezdzic autem, odkrywac jego mozliwosci, doskonalic technike jazdy - napewno ten naped bedzie dla niego wyzwaniem i sprawi wiele radosci (a czasem moze nawet i klopotow)...ale sa tez inni ludzie....oni uzywaja auta do jazdy na codzien, zalatwiania spraw...moze nie chca/nie moga/nie kreci ich to co mnie i szanuje to. Nie nalezy wytykac gosciowi, ze nie umie jezdzic, nie zna sie, a tym bardziej zachecac go do prania w morde...Zwlaszcza, ze konstruktywnie i kulturalnie przedstawil swoj punkt widzenia i juz
Nie kazdy musi sie znac, moja kobieta zauwaza jedynie, ze moze zaparkowac w zaspie i wszysy sie gapia kiedy to robi - to ja akurat kreci, a nie latanie bokami
Kazdy jest inny. Dla jednego wazna jest skora i klima, a dla mnie np. quattro i wieksza moc, a przede wszystkim jak sie auto prowadzi i wali mnie czy jest tam klima, abs, szyber...zaraz ktos mnie namowi do prania w morde zwolennikow klimy
Wulooooozuuuujcie....
O wlasnie, ja np. prawie w ogole nie uzywam klimy bo mnie wkurza jak cos sie przyczepia do silnika i psuje mi osiagi, a do tego zmienia reakcje auta na tyle - ze mnie to denerwuje i bede jezdzil z klima jak bede stary, ale przyznaje, ze klima rowniez czasami sie przydaje - moze Christo ma podobne zdanie o quattro - porownujac je do swojego o klimie - potrafie to zrozumiec