Peter-A4 napisał(a):
Na pewno do wywalenia ten przedni zderzak rs-shit z laminatu. Nie wiem czy masz glebe bo na zdjeciu widac ze dosc wysoko stoi. Ladniejsze fele, progi i moze grill do wymiany. Mozesz pojsc w styl audi s lub rs albo byc bardzej indywidualnym. Tylko za zadne skarby nie kupuj nic z laminatu
Pozdrawiam

Peter-A4, auto jest obniżone o 30mm. Na zdjęciu mogło wyjść dość wysoko, gdyż auto stoi trochę na poboczu. Moim zdaniem jest wystarczająco nisko, gdyż nie raz już nim przyhaczyłem

Jeśli chodzi o zderzak to jest to oryginalny produkt firmy KERSCHER Tuning. Nie jest to więc jakiś tam rs-shit z laminatu jak piszesz tylko produkt z absu. Model to KRS, jedynie miejsca na halogeny zostały wycięte, gdyż halogeny są w lampach
marex, więcej fotek IC nie mam, gdyż cyfraka posiadam jedynie wtedy, gdy go sobie pożyczę

Na wiosnę przymierzam się do malowania zderzaka, więc jak będzie wszystko na wierzchu to postaram się to bardziej udokumentować
Szukałem ostatnio trochę zderzaków S-line i naprawdę będzie ciężko... nawet bardzo. Jeśli są, to tylko przednie i to w granicach 700-800zł bez halogenów itp. Doszedłem do wniosku, że taki zderzak nie jest dla mnie gwarancją na to, że wejdzie na IC, a przerabianie go mija się z celem. Poza tym w przypadku obniżonego auta łatwiej go stracić, a znaleźć drugi taki sam będzie równie ciężko jak znaleźć ten pierwszy. Zderzak więc zostanie ten co jest. Tylko tę siatkę może zmienię na gęstszą

Choć zależy mi na tym, żeby była taka sama jak w grillu (KAMEI). Chodzi mi o jako taką spójność. Pomyślę za to intensywniej o progach i tyle, gdyż tył moim zdaniem uwidacznia zbyt wiele

a progi to tak dla złączenia całości. Po dłuższych namysłach i poszukawaniach kompletu od S, znów zastanawiam się nad KERSCHER'em
Miałbym wtedy wszystko w jednej linii

Riegera znam bardzo dobrze i moim zdaniem ich ospojlerowanie stało się dosyć oklepane dzięki podróbkom na Allegro

Mam z tego powodu pewien niesmak jeśli chodzi o wygląd. To samo tyczy się Oettinger'a.
Mam nadzieję, że po skompletowaniu wszystkiego przestanie mnie gnębić uczucie niedosytu
Dzięki Wam wszystkim za opinie i propozycje - napewno wszystko wezmę pod uwagę i wybiorę najbardziej optymalne rozwiązanie

Jeśli chodzi zaś o chrom, to nie jestem jego zwolennikiem