mac79 napisał(a):
ale dokładnie Was rozumiem czemu tak jest (3 te same wątki pod rząd etc.) ale zamiast marudzić
trzeba z tym coś zrobić.
No to robimy
I jak to jest postrzegane
jako gnojenie....
Tak poza tym to nie marudzimy tylko wypełniamy swoje obowiązki moderatorskie....
Ja osobiście nie uważam, że zwrócenie komuś uwagi jest formą "gnojenia"
mac79 napisał(a):
do zlotów to gdyby czas i warunki finansowe pozwalały to bym zawitał na nich już dawno (tylko kto by chciał takiego traktoro-złoma ogladać obok Waszych Niuniek
)
I to jest największe błędne myślnie co poniektórych forumowiczów
Tak jak już Buba napisał.... Oprócz Audi, na zloty wybieramy się dla LUDZI
Mam za sobą 7 zlotów i nie żałuję... bo to co mam to wspaniałych przyjaciół, z którymi spotykam się kilka razy do roku, cudowne wspomnienia. My po 7 zlotach nie jedźiemy popatrzeć na auta ale na siebie
Nikt nikogo na zlocie nie wyśmiał, nie dał odczuć, że ktoś jeździ gorszym autem.... bo to nie o to chodzi
Tam jest jedna wielka ZABAWA
Po drugie
o zlocie wiemy nawet kilka miesięcy wcześniej... więc tłumaczenia, że PRACA mnie jakoś nie przekonuje... wiem wiem, zaraz ktoś sobie pomyśli, że co ona tam wie.... otóż ja mam mnóstwo pracy, bo mam ich aż 4 i jakoś wcześniej potrafię sobie tak zorganizować pracę, żeby móc się wyrwać na 2 dni....
Często bywa tak, że ktoś nie ma pieniążków, żeby pojechać na zlot ale jeśli czyta uważnie wątek zlotowy to też wie, że często ktoś się oferuje, że może zabrać.... więc proszę mi nie pitolić głupot i nie wymyślać milion powodów jacy to my jesteśmy beeee i robimy czy to na forum czy to na zlotach podziały
Mam zasadę.... mniej gadać a więcej robić
pozdrawiam
Dodam jeszcze, że NIE jest obowiązkiem jezdzenie na zloty.... jeśli ktoś nie chce, nie jedzie.... PROSTE....
Jeśli natomiast macie ochotę wdrożyć się w życie klubowe.... no to Kochani.... czas zacząć uczestniczyć w tym życiu
I na pewno za jakiś czas nie będziecie wiedzieli co to podziały