Dzięki Darm
Tak właśnie myślałem sobie że Ty będziesz najszybszy :]
Moje Duże się buja po prostu może miało jakąś dziwną przeszłość choć nie sądzę wiem że miało dzwonka w przód ale delikatnie bo widać po zdemontowaniu reflektora ale ogólnie sam jeździ i trzyma się 2 śladów był strasznie zaniedbany (był wożony pies pod tytułem bokser od małego zlał się nie raz w Mojej Dużej i ta sierść co ja mówię garści krótkiej sierści jednym słowem je*** poprzedniego właściciela
, a ja mam taką manię że doprowadzam samochody do stanu użyteczności i tak chcę zrobić z tym egzemplarzem jeździłem kilkoma sam. tj A 100 2.8 alfa 33 4x4 1.7, leganza 2.0 alfa 146 znów :} już nigdy nieee, alfy tylko i wyłącznie widac się nie wyleczyłem a teraz A8 i jak widzę po tak krótkiej exploatacji juz chyba inaczej nie będzie chyba że vw Phaeton 5.0 tdi ale to pryzszłość a wracając do tematu czy DARM masz jakiś namiar na kogoś kto sprzedaje sprężyny do ww. modelu i powiedz mi dlaczego napisałeś że bilstein nie jest good w mojej alfie ostatniej było tak sachs komplet 1700 w polsce a bilstein jakieś 2,3 lata temu 1000 centralnie z niemiec tak jak teraz opony pirelli p zero nero w niemczech 150 euro a w polsce niedostępne a oprócz tego model sprzed roku 800 pare złotych albo i więcej lol
Tak to już jest trzeba się dorobić bardzo szybko
Polskie zwierciadło sprzedaży, nie mozna zarobić 10% tylko 50% albo i więcej a ja zarabiam tylko 10% lol ale ze mnie dupek żalic się na forum AKP
jestem troszku podpity i chyba to dlatego przepraszam za swoje wypociny
Darmiku odp jak możesz na pyt
gdzie sprężyny można kupić oprócz audi w polsce bo jeśli nie to dam sobie spoxa i kupię w niemcach te obniżoone niestety i jak będzie pród to i tył
jakoś tak mi wyszło że do bilsteina mam jakieś zaufanie Ty widać niee a do czego masz ??
uważam że w kwestii A8 jestes najbardziej konstruktywny choc troche patetyczny :]
ale mioże patetyczniść trochę wychodzi z faktu posiadania A8 hehe
ja sie czuję wyróżniony stać mnie na taką Moją Dużą jestem w stanie zrobić w niej rem generalny, jednak jak tylko mam okazję jechać na zakupy do niemców to wykorzystuję to z moją Misią towary tańsze niż u nas i o wiele lepsze jakościowo
jeszcze raz przepraszam za chaos w moim poście troszku jestem pijany w końcu są święta
nio :] kto się do niego ustosunkuje może ty Darmiku
jestem w takim stanie że śmieję się ze swojej końcówki ...... PALCA członkowie AKP :]
pozdrawiam jarek[/i]