.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 20:01:19

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 223 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2006 20:29:21 
Użytkownik

Chcialem podziekowac organizatorom za organizacje oraz wszystkim ktorzy przyjechali, bo frekfencja byla niemile zaskakujaca jak nigdy. Najwazniejsze ze byly znajome mordki, ktore mozna bylo znowu zobaczyc, pogadac i posmiac sie. DZIEKI.

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2006 20:37:26 
Użytkownik

po zlocie?
bylo ciekawie - najbardziej podobalo mi sie audi PO..... . Panowie cos padly Wam spryskiwacze?? co to za wychyly w czasie jazdy i spryskiwanie zraszaczem do szyb ;) az zaluje ze jechalem sam i nie cyknalem fotki - wygladalo to przewspaniale ;)

ps - gdzie wrzucacie fotki??

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2006 20:37:37 
Użytkownik

Ja też już jestem w domu.
Brata Simpsona cało dowiozłem do PKSu ( -> teraz czekam na posta od Niego czy jest już bezpieczny w domu bracie Sompson napisz jak najszybciej jak dojechałeś bo się martwimy :?: ).
Jeżeli chodzi o zlot to każdy kto był wie jak było po prostu zajefajnie :peace: zresztą na sam koniec porozmawialiśmy sobie na pewne tematy znamy swoje opinie na temat zlotu zgodziliśmy się ze sobą w 100%.

Pragnę podziękować Martabowi oraz współorganizatorom za stworzenie kolejnych świetnych wspomnień i tematów do opowiadań wnukom zorganizowaliście świetną imprezę za którą „Uć” Wam bardzo dziękuję.
Jeżeli chodzi o sprawy bezpieczeństwa to kierowca od S3 :!: i każdy następny taki delikwent powinien mieć :!: zakaz :!: wstępu na następne zloty i będę się przy tym -> stanowczo upierał :!: a dlatego ponieważ jeżeli chcemy aby kolejne zloty były rodzinne i bezpieczne to nie możemy dopuścić do takich sytuacji. Wiadomo że przyjeżdżają z nami dzieci a dzieci jak to dzieci (żywe złoto) są wszędzie nie chce myśleć co się mogło stać w sytuacji gdzie jakiś wariat przejeżdża z duża prędkością na śliskiej nawierzchni pomiędzy duża grupą zaparkowanych aut gdzie chodzili ludzie.

Pozdrawiam wszystkich obecnych na zlocie i do następnego razu :peace:

A4 B6 Avant
80 B4 Avant (stary grzechotnik)
80 B3
80 B2 GL

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2006 20:47:41 
Użytkownik

baskecior napisał(a):
@ martab - skąd ty brałeś w nocy to "paliwo" :):

Potrzeba jest matką wynalazku, a do moich zadań nalezało zeby niczego Wam nie brakło i żebyscie sie dobrze bawili. Tak wiec i posrodku niczego wszystko sie da zorganizowac, trzeba tylko chciec :diabel:

baskecior napisał(a):
@ audik - szczerze przyznam, ze wyjatkowo wesoly z Ciebie czlowiek, mimo twojej chwilowej antypatii do traktorów ;) ubawilem sie w twoim towarzystwie do rozpuku :diabel:

Hehe, a co my tu mamy powiedziec- mamy go na codzien :peace:
Zreszta, szkoda ze go nie widziałeś jaki wesoły zszedł na śniadanie :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2006 20:48:17 
Użytkownik

witam.
jak na mój pierwszy ogólnopolski zlot audi powiem że było fajnie.pomimo tego ze nie wjeżdzałem na tor.nie było nudno i towarzystwo bardzo fajne. jedyne do czego mógłbym się przyczepić to frekwencja. coś mało autek jak na ogólnopolski zlot. czasem w ŁODZI na spocie jest więcej. :diabel:
pozd. dla wszystkich obecnych.

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2006 20:54:32 
Użytkownik

Tak wiec po odłączeniu sie od parafii łódzkiej ekipa bydgosko - ustkowa dotarła do Bydgoszczy ....
kilka słów ode mnie :
-> Martab i cała ekipa organizatorów : dziękuje !!!! (Martab jak co to wiesz....)
-> wszyscy uczestnicy : dziękuje wszystkim za zabawe torową no i przede wszystkim nocną - niech wybaczą Ci z którymi nie wypiłem ale wiecie rozumiecie rano kilometry do przejechania
-> ekipa SJS podziękowania przekaże Wam Martab ale chyba Latający Holender inaczej zwany Potimkinem inaczej zwany Tytaniciem zostanie przez Was zapamiętany
-> Emcior Ty wiesz za co Ci dziękuje łobuzie ;)

a teraz słów innych kilka :
-> Arturo nawet nie komentuje Twoich słów bo czy jest co ???? pamiętaj jednak że nie jechaliśmy tam "taplać" się w błocie i śniegu tylko zobaczyć się z przyjaciółmi i zdobyć nowych przyjaciół
-> Hans temat stowarzyszenia nie był poruszany bo i po co ?? i bez tego się udaje jak widać
-> S3 ... no cóż ułańska fantazja i błoto na twarzach innych ... cóż dodać cóż ująć

tak wieć dziękujemy i do zobaczenia następnym razem

P.S. Nasz zlot nadal trwa ekipa bydgosko - ustkowa właśnie zasiadła do konsumcji zarówno kolacji jak i dodatków ....
P.S. 2 CB radio RULES !!! odłożyć trochę kaski i kupić - bardzo ułatwia życie i jakie wrażenia i to od delikatnego erotyzmu do konkursów muzycznych.......

Bestia 2,2 T 20 V Q pod kołderką w garażu

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2006 21:12:04 
Użytkownik

Jeszcze jedna prośba:

-> dla korzystających z FTP-a: bardzi prosze, wrzucajcie swoje materiały katalogu" Spoty/Zloty " i tam dalej "AKP Kielce"
-> jeśli ktos ma również filmy z toru bardzo prosze udostepnic, ew info do mnie i bedziemy kombinowac

Bobby25- widziałem ze sporo kreciłeś
Cygaro Avant - Ty tez sporo fotek natrzaskałeś, pokażesz :?: ;-)

Ostatnio edytowano 19.lut.2006 21:15:41 przez martab99, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2006 21:13:05 
Użytkownik

Auto: A6Q C5/CQ B2/A3 8L
martab99 napisał(a):
jmm napisał(a):
A to skubaniec jeden nic nie powiedzial ze pojechał

Skubaniec to Ty jestes, bo miałeś osobiście instrukcje przywiezc i co :?: :> ;-)

No wiem, wiem :(

Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że Audi $$$ potrzebuje;)

No i nie naleze do osób, które wpisywały się na listę i nie przyjechały, bo nie bylem pewny wyjazdu :(

'98 Audi A3 1.8 20V Ambiente (AGN), 2013-? Obrazek
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2006 21:19:25 
Użytkownik

Lokalizacja: Gorace klimaty :) Wiek: zawsze 18-tka i trochę więcej ;)
Ja jeszcze nie wróciłam do domku. Mój zlot trwa 4 dni g:D... nadal się spocimy, obecnie w Bydgoszczy g:)

Przejdę do konkretów g;)
Na wstępie serdeczne podziękowania dla Martaba :peace: Dla mnie było super. To już kolejny zlot, na który miałam najdalej ale było WARTO g:) Odległośc nie ma znaczenia. Bawiłam się rewelacyjnie, uśmiałam g:D

Serdeczne podziękowania dla Bubusiów i Basketów za wspaniałą gościnę g:)
Co do reszty to strasznie się cieszę, że mogłam po raz kolejny z Wami się spotkać i nowe osoby poznać g;)
Obliczyłam, że jutro po powrocie do domu będę miała w sumie 1500 km..... ale nawet przez chwilę nie żaluję, że tam pojechałam g:D

Kolumna powrotna była bardzo śpiewająca tylko dlaczego Panowie nie otrzymałam nagrody za zajęcie pierwszego miejsca w konkursach buhahaha g:D

Jeszcze raz wielkie dzięki i do zobaczenia na koljenym zlocie.... miało mnie nie być ale okazało się, że przybędę g:D

ps. troszkę śmieszne są wypowiedzi osób, których nawet tam nie było.... pachnie to zazdrością g;) heheh

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2006 21:29:47 
Klubowicz

Wiolka napisał(a):
Kolumna powrotna była bardzo śpiewająca tylko dlaczego Panowie nie otrzymałam nagrody za zajęcie pierwszego miejsca w konkursach buhahaha g:D

Kurcze, to tylko u nas w aucie nie było CB :/ Następnym razem będzie na pewno, bo w kolumnie jechało się świetnie :), nawet z zamieszaniem w Kielcach hie hie :): :):

Audi, a owszem, posiadam.

... Rympel 666 ...

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2006 21:33:48 
Klubowicz

Auto: S2 Coupe
Ja proponuję niejako nalegając, żeby osoby które deklarowały swój przyjazd - zaczynając ode mnie-a nie przyjechały, wspólnie i solidarnie pokryły koszty wynikające z różnicy ilości uczestników.

Zaczynam od siebie:

DeS.

Piszę poprawnie po polsku

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2006 21:36:32 
Użytkownik

Sprinter napisał(a):
Wiolka napisał(a):

Kurcze, to tylko u nas w aucie nie było CB :/ Następnym razem będzie na pewno, bo w kolumnie jechało się świetnie :), nawet z zamieszaniem w Kielcach hie hie :): :):

kupuj, kupuj g:) Jak każdy ma tak medialny głos jak Karusek z Andrzejem ( bo też są z Wrocławia) to jest :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2006 21:42:25 
Użytkownik

hans napisał(a):
jezeli bedziesz potrzebowal pomocy w porownaniu z innymi zlotami to wal smialo i jak ktos w przyszlosci odwazy sie robic zlot niech najpierw bezwzglednie korzysta z wiedzy doswiadczonych bo to sie oplaca i jak widac w przeciwnym wypadku moze pociagnac po kieszeni :!!:

Hans... z całym szacunkiem do Twojej osoby, porównując skalę zlotów bydgoskich a póżniejszych łódzkich, warszawieskiego i kielckiego, jeśli chodzi o organizację zlotu to nie ma porówniania :!: [/b]

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2006 21:52:56 
Użytkownik

Zlot był super. :peace:
Ja również chciałem podziekować za organizację i wspaniałą zabawę na zlocie.
Żałuje bardzo, że nie zostałem na dalszej czesci spotkania :/ , ale co zrobić.
Tobył moj pierwszy zlot i na pewno nie ostatni.
Co do S3. Kolesiowi to chyba żyłka sportowca pękła :) hahaha
Buba "Pancernik Patiomkin" na pewno zostanie zapamietany :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2006 21:54:42 
Klubowicz

Wiolka napisał(a):
kupuj, kupuj g:) Jak każdy ma tak medialny głos jak Karusek z Andrzejem ( bo też są z Wrocławia) to jest :peace:

Hihi, uważaj, bo u mego boku zawsze jest śpiewaczka pierwszej klasy :) będziecie mieli konkurencję :D

Audi, a owszem, posiadam.

... Rympel 666 ...

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2006 23:24:46 
Użytkownik

Lokalizacja: Warszawa albo Wrocław albo Oława jak kto woli ;) może być też Jelenia Góra heheh - póki co UE
Subarak był bo
SJS = Szkoła Jazdy Subaru ;)
awaryjne hamowanie itd wyuczone przez tych Panów już mi kilka razy uratowało zdezak hihihi ;)

Co do tego szlabanu - to ja Wiem Panowie, ze się czasem wydaje, ze jestesmy nieomylni i nie robimy takich głupot...
ale zeby tak od razu "kara śmierci"... eeeeeej
to raczej dla tych co sie deklarowali a nie zaplacili...
ja bym ich wiecej na liste nie wciągnela...
mogliby przyjezdzac na wlasne ryzyko albo przelew z gory wprost do hotelu...

Zaluje, ze nie mam furaka bo pewnie bym na torku się poduczyła ;))

Nothing

Obrazek - Zobacz mnie na GoldenLine

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2006 23:42:07 
Użytkownik

Lokalizacja: Warszawa albo Wrocław albo Oława jak kto woli ;) może być też Jelenia Góra heheh - póki co UE
DeS napisał(a):
Ja proponuję niejako nalegając, żeby osoby które deklarowały swój przyjazd - zaczynając ode mnie-a nie przyjechały, wspólnie i solidarnie pokryły koszty wynikające z różnicy ilości uczestników.

Zaczynam od siebie:

DeS.

No proszę ;) nie jest najgozej ;)
Jeszcze są ludzie, którzy gotowi są ponieść konsekwencje swoich czynów ;)
:peace:

Nothing

Obrazek - Zobacz mnie na GoldenLine

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2006 00:46:34 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
Dancemin napisał(a):
Co do tego szlabanu - to ja Wiem Panowie, ze się czasem wydaje, ze jestesmy nieomylni i nie robimy takich głupot...
ale zeby tak od razu "kara śmierci"... eeeeeej

Masz zbyt idealistyczne podejscie do zycia. Dusza humanistki, ale wyobraźnia słabiej pracuje ;)
Zebym nie był gołosłowny podaję potencjalne skutki takiego zachowania kolegi od S3:
1) uszkodzenie mienia , czyli rozbicie się na czyimś samochodzie - szkoda mało bolesna bo pogięłaby się tylko blacha i posypało szkło - martab ma tylko lekko przerabane jako organizator i prawdopodobnie sprawa rozeszłąby się po kościach
2) Delikwent uderza w ludzi i ktoś zostaje ranny - Martab ma przegwizdane jako organizator , cierpi niewinny człowiek (ranny , rekonwalescencja a moze i kalectwo ?)
3) Delikwent uderza w ludzi i ktoś ginie - Martab idzie do pierdla , tragedia i jeszcze raz tragedia dla rodziny zmarłego.

Ktos sie moze smiac z tego co opisalem, ale wyobraźnia to cecha która powinna nam towarzyszyć na każdym zlocie, i wszedzie tam , gdzie maszyny stykają się z ludźmi ... w takiej konfrontacji człowiek z reguły przegrywa.
Dlatego koledze stanowczo dziekujemy za dalszą współpracę.Tym bardziej że ma naprawdę mocne i szybkie auto i chyba nie zdawał sobie sprawy co stałoby się gdyby go zarzuciło przy tak duzej prędkości jaką miał ... dla mnie powinien jeździć co najwyżej maluchem ...

Mówię to jako ex-organizator takich 2 imprez (w czasie łódzkiego zlotu pewna głupia gąska wjechała sobie na tor na Technicznej i jechała na czołowe zderzenie ... :| ).

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2006 05:12:26 
Moderator

Auto: C4,B6 quattro
Wiolka napisał(a):
hans napisał(a):
jezeli bedziesz potrzebowal pomocy w porownaniu z innymi zlotami to wal smialo i jak ktos w przyszlosci odwazy sie robic zlot niech najpierw bezwzglednie korzysta z wiedzy doswiadczonych bo to sie oplaca i jak widac w przeciwnym wypadku moze pociagnac po kieszeni :!!:

Hans... z całym szacunkiem do Twojej osoby, porównując skalę zlotów bydgoskich a póżniejszych łódzkich, warszawieskiego i kielckiego, jeśli chodzi o organizację zlotu to nie ma porówniania :!: [/b]

no i ? :D

A4Q '03 1.9 - 15-

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2006 06:45:24 
Użytkownik

jeszcze moze ja cos od siebie.Byl to moj pierwszy zlot atmosfera byl super i ludzie rowniez. chcialbym bardzo goraco podziekowac za mile przyjecie .szacunek dla organizatorow za caly wklad w organizowanie swietnej imprazy
ps.szczegolnie dziekuje Bubie Nudasowi Basketowi oraz Atamanowi za pokazanie mi wspanialej techniki jazdy
ps2 no i oczywiscie Simpsonowi za zaopiekowanie sie mna :peace:
pozdro od goscia w zielonej kurtce ;)

bez Audi (ale tylko tymczasowo)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 223 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1