.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lis.2024 15:54:02

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28.kwi.2006 09:41:07 
Użytkownik

A4VTG napisał(a):
:(: Pewnie moderator musi sie dowartościować bo ma jakies kompleksy... dlatego pokazuje swoja przewagę na forum bo na drodze nie moze albo nie ma czym :D
Ale mi to i tak zwisa :D pozdro dla moderatorów :D

O kurna zaraz padne :D :D :D :D A Ty to kolego masz czym - jakims starym rupieciem i oska w dodatku :D
Prosze jaki bonzo ....

PS. Swoj limit zmiany nickow juz wyczerpales

Tytuł:
PostNapisane: 30.kwi.2006 11:13:49 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
A4VTG napisał(a):
nie czytalem zasad - przyznaje. ale zamiast kasowac moje posty, wyzywac mnie itp nie lepiej by bylo napisac pw i wytłumaczyć? (wkoncu przytrafiło mi się to 1 raz) I nie powinno miec znaczenia ile mam postow! Widac kogos tu w oczy kole moja osoba i sa do mnie uprzedzeni... ciekawe dlaczego... :(: Pewnie moderator musi sie dowartościować bo ma jakies kompleksy... dlatego pokazuje swoja przewagę na forum bo na drodze nie moze albo nie ma czym :D
Ale mi to i tak zwisa :D pozdro dla moderatorów :D

1. Moderator nie musi sie dowartosciowywac, bo ranga moderatora sluzy głównie do sprzatania śmieci po leniwych albo wulgarnie wyrażających się użytkownikach.
2. Ostatnie zdanie w twojej wypowiedzi dobitnie świadczy że nie pasujesz do tego towarzystwa, chamskie zachowania nie są tolerowane w naszej grupie. Stąd moje zdecydowane i bezpardonowe reakcje. Znany jestem z tego że zawsze mówię wprost to co myślę i będę to czynił nadal w stosunku do chamów i ludzi , którym forum audiklubu Polska pomyliło się z osiedlową budką z piwem, gdzie można do woli śmiecić, przeklinać, obrażać innych i śmiać się z ogólnie przyjętego porządku.
3. Być może nie mam super 400-konnego silnika pod maską tak jak zapewne masz Ty , ale generalnie nie przeszkadza mi to w sposób normalny i ogólnie przyjęty zachowywać się na tym forum jak przystało na posiadacza marki AUDI.
Jeśli tego nie zrozumiałeś to może obejrzyj film który już trochę czasu wisi, jeśli go nie zrozumiesz (w co wierzę), to znaczy że nie pasujesz do nas i zmiataj stąd póki czas, albo przemyśl swoje zachowanie i dostosuj się, bo jak wspomniałem tutaj miejsca dla takich zachowań nie będzie.

Przepraszam jednocześnie innych userów, któych moja dosadna wypowiedź mogłą urazić, po prostu zostałem sprowokowany, niemniej czytając niektóre wypowiedzi na forum i poprawiając mnóstwo wątków, któych autorzy nie zadali sobie trudu przeczytania regulaminu lub parui linijek wątku umieszczonego na górze forum technocznego , po prostu ręce czasem opadają.

Pozdrowienia dla wszystkich normalnych posiadaczy Audi.

Wredny i czepiający się moderator.

Tytuł:
PostNapisane: 30.kwi.2006 12:05:35 
Klubowicz

Basket - daj na luzik - z takimi chłopaczkami nie warto dyskutować... i tak niczego nie zrozumienią... on po prostu nie jest jednym z nas...

Tytuł:
PostNapisane: 30.kwi.2006 12:28:26 
Użytkownik

GrzesB napisał(a):
Basket - daj na luzik - z takimi chłopaczkami nie warto dyskutować... i tak niczego nie zrozumienią... on po prostu nie jest jednym z nas...

tzn kim?
Swoja droga ciekawe dlaczego wyzywacie od chamow i oceniacie w ten sposob kogos, kogo nigdy w zyciu nie widzieliscie i z nim nie rozmawialiscie. Po kilku postach ? lol to tylko świadczy o Was, jacy z Was kulturalni uzytkownicy. Moze tak jeszcze wprowadzicie selekcje przez którą będzie musiał przjeśc każdy ktory nie jest jednem z was?
nie wiem po co wogole sie tak pocicie wypisujac te głupoty co do mojej osoby, skoro wystarczyło napisąc mi PW z informacja dlaczego owy temat został usuniety, ja bym się dostosowął i by było po wszystkim. Ale nie! Wy musicie udowodnic, jaki to ja zły jestem i pisac głupoty na moj temat wyssane z palca.
A to z osiedlową budka z piwem to już przesada, Gratuluje wyobraźni!

Tytuł:
PostNapisane: 30.kwi.2006 12:59:39 
Moderator

Zamykam , bo lekarz zalecił mi mniej stresu :-D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1