A4VTG napisał(a):
nie czytalem zasad - przyznaje. ale zamiast kasowac moje posty, wyzywac mnie itp nie lepiej by bylo napisac pw i wytłumaczyć? (wkoncu przytrafiło mi się to 1 raz) I nie powinno miec znaczenia ile mam postow! Widac kogos tu w oczy kole moja osoba i sa do mnie uprzedzeni... ciekawe dlaczego...
Pewnie moderator musi sie dowartościować bo ma jakies kompleksy... dlatego pokazuje swoja przewagę na forum bo na drodze nie moze albo nie ma czym
Ale mi to i tak zwisa
pozdro dla moderatorów
1. Moderator nie musi sie dowartosciowywac, bo ranga moderatora sluzy głównie do sprzatania śmieci po leniwych albo wulgarnie wyrażających się użytkownikach.
2. Ostatnie zdanie w twojej wypowiedzi dobitnie świadczy że nie pasujesz do tego towarzystwa, chamskie zachowania nie są tolerowane w naszej grupie. Stąd moje zdecydowane i bezpardonowe reakcje. Znany jestem z tego że zawsze mówię wprost to co myślę i będę to czynił nadal w stosunku do chamów i ludzi , którym forum audiklubu Polska pomyliło się z osiedlową budką z piwem, gdzie można do woli śmiecić, przeklinać, obrażać innych i śmiać się z ogólnie przyjętego porządku.
3. Być może nie mam super 400-konnego silnika pod maską tak jak zapewne masz Ty , ale generalnie nie przeszkadza mi to w sposób normalny i ogólnie przyjęty zachowywać się na tym forum jak przystało na posiadacza marki AUDI.
Jeśli tego nie zrozumiałeś to może obejrzyj film który już trochę czasu wisi, jeśli go nie zrozumiesz (w co wierzę), to znaczy że nie pasujesz do nas i zmiataj stąd póki czas, albo przemyśl swoje zachowanie i dostosuj się, bo jak wspomniałem tutaj miejsca dla takich zachowań nie będzie.
Przepraszam jednocześnie innych userów, któych moja dosadna wypowiedź mogłą urazić, po prostu zostałem sprowokowany, niemniej czytając niektóre wypowiedzi na forum i poprawiając mnóstwo wątków, któych autorzy nie zadali sobie trudu przeczytania regulaminu lub parui linijek wątku umieszczonego na górze forum technocznego , po prostu ręce czasem opadają.
Pozdrowienia dla wszystkich normalnych posiadaczy Audi.
Wredny i czepiający się moderator.