.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 17:54:52

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19.sty.2002 23:02:00 
Użytkownik

no bedziesh musial sonde lambda wkrecic gdzie indziej np. w kolektor (gdzies niedaleko miejsca w ktorym jest teraz zeby pomiary byly podobne

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2002 03:09:00 
Użytkownik

U mnie jakoś wspawali nakrętkę o gwincie takim jak do sondy i wkręcili koło strumienicy, znaczy kilka cm przed nią i jest git! Ogólnie to wszystko według mnie jest ch** warte. Robiąc wydech należy pierdyknąć sobie cały kompletny z kolektorem(jakiś tam supersprint czy MTM czy jakoś inaczej) i wtedy jest sens się w to bawić. A jak masz starego kata to go wywal i wstaw strumienicę, wspawaj sondę i ciesz się kilkoma dodatkowymi konikami, które zawdzięczasz głównie wypiepszeniu kata, a raczej mniej tej strumienicy!

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2002 08:12:00 
Użytkownik

W takim razie ide na kompromisssssss......
Wytrzaskuje katalizator,obudowa więc zostaje i będzie gdzie wkręcić sonde.Tylko do środka wspawam rure żeby nie bzykało....Chyba że sie wku.... to wywale jeszcze tylny tłumik i niech sie dzieje co chce....
Pozdro.....

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2002 17:49:00 
Użytkownik

Jak chcecie zobaczyć barana na dwuch nogach to prześle Wam swoje zdjęcie.....Po konsultacji z Wami chciałem w końcu dzić wytrzaskać kata....ale się zdziwiłem jak się okazało,że kata już nie ma !!!!To co jest to tylko obudowa.Jednak poprzedni właściciel cos robił z tym autkiem...jak go spotkam to
mu nad..ie!!!W takim razie wywalam tylny tłumik....
Dziwi mnie tylko że przeszłem tym autem trzy przeglądy techniczne!!!!Z analizą spalin włącznie i wykazywało ,że wszystko w normie....Pytam więc jak to możliwe????Dodam że nie byłem na jakichś walących się stacjach obsługi ,to były całkiem nowe i super wyposażone obiekty...

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2002 17:59:00 
Użytkownik

Ups..jk za to po ptakach,jesli przed to wstawke nagwintowac np nakretke wspawac i juz.Tak mialem w Sienie :)21

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1