.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 16:02:15

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Jak wymontowac lusterka??
PostNapisane: 10.maja.2002 23:45:57 
Użytkownik

Jak wymontowac z coupejki lusterka, co w jakiej kolejnosci i na co zwrocic uwage?? Jezeli ktos wie jak to zrobic to prosze o info.
Pozdrowko MJ

SUZUKI BANDIT 600

Tytuł:
PostNapisane: 10.maja.2002 23:52:51 
Użytkownik

jezeli lusterka w Coupe sa takie same jak w B4 to najpierw trzeba sciagnac ta ramke , a pozniej mozna juz wyczepic lustro ale sam tego nie robilem wiec nic wiecej ci nie powiem , poczekaj do rana , moze ktos bedzie lepiej poinformowany ode mnie :) .... pozdraiwam

Tytuł:
PostNapisane: 11.maja.2002 00:14:41 
Użytkownik

No no, poczekam, az tak zdesperowany nie jestem zeby po nocy lusterka skladac :zakrecony: a jak sie ta ramke zdejmuje, w sumie myslalem ze najpierw wyczepia sie lusterko.
Pozdrowko MJ

SUZUKI BANDIT 600

Tytuł:
PostNapisane: 11.maja.2002 02:56:33 
Użytkownik

Hmmm ja tez sie zastanawiam jak to w mojej kupejce przymocowac bo mi sam wklad wypadl.
To znaczy jechalem sobie ze 110 km/h, walilem na trzeciego i z gosciem sie lusterkami zderzylismy :)
Wydygalem troszke a ze mialem spowolnione reakcje (taka pewna roslina z bodajze ameryki poludniowej :) ) to dopiero po minucie sie zorientowalem ze jade bez wkladu i lusterku z deka zmienilo swoj uklad :)
No to wracam szukac, w koncu znalazlem wklad (szybke) o dziwo niezbita !! Lusterko sie az obkrecilo, ale wystarczylo je recznie przekrecic i bylo ok.
No ale z tym wkladem mam problem bo ona jest przczepiony do takiego koleczka plastikowego obrotowego (elektryka) i tam powinny wejsc w takie zeby i calosc powinna sie zatrzasnac, niestety na moim wkladzie brakuje jednego zaczepu i chyba bede musial to przykleic. Co wy na to, jakis pomysl ?
Aha - nie jedzijcie na ziolku bo lusterko mozna zgubic :) :): ) :-D :grin:

Tytuł:
PostNapisane: 11.maja.2002 07:42:10 
Użytkownik

Dla jasnosci - chodzi mi o zdemontowanie calej obudowy lusterka - zeby oddac ja do lakiernika.
No sposobem zielnym tez nie chcialbym tego robic :-D
Pozdrowko MJ

SUZUKI BANDIT 600

Tytuł:
PostNapisane: 11.maja.2002 16:00:44 
Użytkownik

z tego co pamietam a sciagalem je dosyc dawno to lamiesz lusterko do szyby(skladasz) i tam powinny byc sroby... sroby terz chyba sa pod wkladem(lustrem) ale glowy nie dam bo dawno ich nie sciagalem!!!

Tytuł: Lusterka
PostNapisane: 15.maja.2002 08:30:56 
Nie zawsze lusterka się załamują. Są wersje gdzie nie da rady ich załamać - tak jest u mnie w B3. Dość silnie ciągnę lusterko aż rusza się u podstawy ale nie chce się załamć.

Tytuł:
PostNapisane: 15.maja.2002 11:14:17 
Użytkownik

do lakierowania nie trzeba przeciez sciagac lusterek. mi lakiernik wszystko okleil i moim zdaniem zajebiscie wyszło.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1