Re witam !!
Jak mi robili w serwisie audi w Toruniu rozrzad nic niezdejmowali zadnych wiatrakow co prawda bylo im ciezko .
ad 1 ) Mam jeden airbag - kierowcy i wlasnie dlugo sie pali ( ktos mi mowil ze powypadku tak dlugo ale jak bylem na komputerze w serwisie jak zmienialem rozrzad wzieli go na komputer i powiedzieli ze zaraz wyjdzie czy rzeczywiscie bezwypadkowy
) i okazalo sie ze wszystko jest ok z tym airbagiem tez ) a kontrolka gasnie po ok 1 min. - cos takiego
ad 2) Nic zadnych wibracji nie mam nawet na chlodnicy ,elegancko chodza , natomiast jak zlaczysz agregat podwyzszaja sie obroty troche.
ad 3) dochodzi do 90 stopni i stoi ,ale przedwczoraj jak ciagnolem camping dmc 1300 kg z Hamburga w ten UPAL to dochodzil na 3/4 do 1 kreski nad 90 stopni ale stawalem na autobahnie na parkingach co jakis czas i po problemie a granice przekraczalem w nocy troche to trwalo bo clilem camping Knaus 450 z '99r. potem bylo ok
ad 4) jesli ci chodzi o ten przewod ktory wychodzi na samej gorze turbiny w kierunku frontu a potem schodzi na dol w kierunku blotnika to troszeczke tam jest osmolone czy jak tam to zwiesz , ale moja audineczka grama oleju nie bierze
wogole to jest wspaniale wdzieczne autko na ktorym mozna polegac
Ad 5 ) tak zdejmowalem by zmienic przepalona zarowke w zestawie wskaznikow.
Pozdrawiam.