.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 07:39:05

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 05.sie.2002 22:51:53 
Użytkownik

VOLKI napisał(a):
nowa wersja s4 jest robiona od konca 99 lub poczatku 2000 ...
nowe s4 ma tylko i wylacznie silnik 2,7 biturbo o mocy 265 km i innych nie robi .. reszta to moga byc chipowane wersje !!
chipem mozna to autko podkrecic do 330 km max .. teszta to wymiana turbin,wydechu lub zaglebiania sie w silnik i np. przekladania bebechow od rs4 ( ma wzmocnione zawory,tolki i kilka innych elementow ) dzieki temu uzyskuje seryjnie 380 km !!!

Cos mi tu nie pasi dlaczego???

Dlatego :

http://www.mobile.de/cgi-bin/search.pl? ... 1&x=55&y=4

autko jest definitywnie z stycznia 1999r

There is only one person who can stop me..................................................GOD
A3 1.8t quattro, S3-robi sie powoli monsterek :)17

Tytuł:
PostNapisane: 05.sie.2002 23:10:40 
Użytkownik

Baczan napisał(a):
keyser napisał(a):
:D ja ciebie lobo już nie rozumiem, najpierw piszesz o nitro, a potem, że mówisz o samochodach do zwyczajnej jazdy.... silniczek 4.2 trochę kotłuje... :0
w trasie starcza bez nitro...
8)
ja myślę że baczan bardziej myśli o jakimś do poszalenia.... :grin: :-D :grin:

Jakbys zgadl wnerwia mnie juz moja A3 bo jest mala :grin: :grin:

A tak dokladniej mieszkajom obok mnie<czytaj 10km>takie magiki tzn 2 bracia blizniacy majom nowom e klase 320 i jom dlubneli wsadzili walek , z gory wydlubali cylindry, caly uklad dolotowy i wylotowy przerobili no i kilka bjerow przerobili, lacznie z przestawianiami i teraz autko ma xKM wiem ze ma w stmardzie 230 hyba Teraz jezdzi calkiem inaczej kolese jezdzom na 19 a autko zbiera sie fenomenalnie. Pozatym fajnie wygladajom baczki w ich wydaniu :oko: :-P

No i ci magicy powiedzieli ze jabym chcial no to mi mogom zrobic autko mawet do opsesji a ja tylko za czesci zaplace ( chodze z ich siostrom od jakis 5 lat i co w rodzinie to nie ginie :grin: ). S4 to oni mi polecili ale coprawda innom wersje 4.2 i proponowali dolozenie turbinki z kompresora bo majom za freee takom w garazu ale stwierdzilem ze to moze konstrukcja nie wytrzymac i min 2 miech bedom mi to robic.

Zaczelismy dyskutowac za i przeciw no i padlo na s4 powiedzieli ze niezle sie z tym zaszaleje walnie sie turbinki z kompresora jakis dupnny intercooler i nowy wydech sie posklada.Sadze ze starczy jak nie to sie jeszcze cos zrobi np zmniejszy mase tlokow.

Po takich przerobkach bedzie waro sie pokazac na 400m :grin:

Ale partyzantka :0

Tytuł:
PostNapisane: 05.sie.2002 23:52:52 
Użytkownik

Jak patyzantaka :-P :oko: Tak wypslo sie :-P

There is only one person who can stop me..................................................GOD

Tytuł:
PostNapisane: 06.sie.2002 06:33:55 
Użytkownik

bo ta audiolka jest jakaś dziwna....
ma kwadratowe kierunki.... a już nowy sterownik od klimy :0

może gość zmieniał przednią konsolę, aby mieć NAV+ :0

Tytuł:
PostNapisane: 06.sie.2002 10:34:29 
Użytkownik

to jest stara wersja s4 widac to ( slabo ale widac ) po pierwsze ksenony maja osobno migacze .. ( tak jak u mnie) no i kierunki sa kwadratowe a w nowej wersji prostokatne ..... .. co do navigacji to mozna bez wiekszych problemow wpakowac takowa do modelu 99 .. moj znajomy zrobil cos takiego w a4 96 rocznik !!

Tytuł:
PostNapisane: 06.sie.2002 11:04:46 
Użytkownik

chcesz powiedzieć, że do mnie możnaby wsadzić ten nowy sterownik od klimy.... cool.... :0

Tytuł:
PostNapisane: 06.sie.2002 21:13:30 
Użytkownik

Badz co badz zaczynam sie gubic w tym wszystkim, a najbardziej mnie dziwi fakty ajk mozna wsadzic nowe klamki do strszej wersji autka niewazne zaglupi jestem na to wszystko :placz:

Tytuł:
PostNapisane: 07.sie.2002 10:41:36 
Użytkownik

klamek nie da sie przelozyc ale mozna przelozyc poszycie dzwi jak to zrobil keyser !!

Tytuł:
PostNapisane: 07.sie.2002 13:35:45 
Użytkownik

Zaraz zaraz jak tak to pokolei zmienie drzwi ,kierunki,deche rozdzielczom ,panel klimy i sto innych rzeczy to bede mial nowom s-ke. Chyba niewarte to zachodu :placz: :(

Tytuł:
PostNapisane: 07.sie.2002 20:24:36 
Użytkownik

zmieniac wszystkich elementow sensu nie ma .. raczej trza kupic nowy model ( rozni sie jeszcze przednimi lampami,listwami na dzwiach,umiejscowieniem znaczkow na tylniej klapie .. tyle zewnatrz..) srodek tez sie zmienil !!!

Tytuł:
PostNapisane: 07.sie.2002 20:47:54 
Użytkownik

Nom fjne wycieraczki som w srodku jescze :grin: :grin: ten wynalazek Audi bije wszystko na lep i szyje :grin:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1