MJ napisał(a):
Przejezdzilem 3 lata juz na '17 i poki co bardzo sobie chwale, z tym wyrywaniem kierownicy to chyba troche przesadzacie ale kazdy ma swoje odczucia - ja poprostu bardzo to lubie, a to ze na koleinach trzeba troche pokontrowac - przynajmniej sie cos dzieje!!
A co do Ufowego stwierdzenia - ze Twoje podejscie jest dziwne - to przeciez o ile dobrze pamietam masz zaklad wulkanizacyjny i temat opon/felg powinnienes miec obcykany doskonale - sorry jezeli sie myle.
Poza tym Miodowa Audiczka prowadzila sie bardzo dobrze, byla bardziej stabilna od mojej qupetki wiec byc moze skoro teraz jest tak zle to moze jest to rowniez wina amortyzatorow - ktore nie wiem na jakie zmieniles.
Mam nadzieje ze nie masz zalu ale wszystko jest tak jak powinno byc a kwestia jest to co Tobie odpowiada.
Pozdrawiam MJ
Jezeli chodzi o zawieszenie to jest niezle, amorki zregenrerowalem i trzymaja niezle, ale odczucia wzgledem 15 a 17 sa dosc dziwne, moze to jest wina tego ze opony sa twarde, nie maja zbytnio amortyzacji, Mysle ze walory jezdne, wchodzenie w zakrety, ceny opon nowch( bo uzywanych nie biore w rachube) sklaniaja mnie do powrotu do 15". Moze 16" kola bylyby lepszym rozwiazaniem, nie wiem
Ale jazda w moich okolicach , a tymbardziej ze dosc czesto jezdze poza miastem i to dosc szybko sklania mnie chyba do zmiany na moje 15" kola nie chce trzymac kierownicy non stop mocno.
Auto na autostradzie chodzilo by super, 17 sa niezle, wyglad na nich niezly ale chyba ja sobie odpuszcze. Moze kiedys takie kupie ale jak zapewne kazdy wie i sie przekonal B4 ma slabe zawieszenie i pewnie na tych kolach szybko by siadlo.