Qrwa bo zaczynam mieć dylemat moralny że się w ogole odezwałem !!! Ale dyskusja musi być żeby coś mam nadzieje z tego dobrego wyszło !!!
Ja naprawdę nie mam pretensji do nikogo że ktoś kogoś dyskryminuje bo nie ma S ale życie w naszym klubie jest równe ZERO !!!
Może ktoś mi wytłumaczy jak to się stało że na mojego POSTA o spotkaniu w Wawie odpowiedziała tylko jedna mniej udzielająca się osoba ???
W tym momencie żałuje że nie mieszkam we Wrocławiu bo tam się przynajmniej coś dzieje !!! (Volki, Mori, Bilu, Lightmen, Szosti i nie wiem kto jeszcze bo nie znam ale wiadomo o kogo chodzi !!)
A Wawie co ??? Myślę że jak byśmy się spotkali w Niedzielę na 2 godziny to nikomu by się nic nie stało !!!
Myślę że potrzeba nam spotów żeby było o czym pisać !!!
Aha jeszcze jedno: Jak mi zajebali auto to byłem naprawdę miło zaskoczony reakcją forumowiczów i było mi bardzo miło czytać ciepłe słowa !!! Jak się znalazło było jeszcze lepiej !!! Naprawdę wszystkim dziękuje za miłe słowa !!! To było zjednoczenie w potrzebie !!!
Dziękuje również tym którym zatrułem życie prosząć o rozglądanie sie po Wawie !!!!
To są te tematy które wspominam bardzo dobrze ale chciałbym żeby było ich więcej!!! Naprawdę mam nadzieje że nie trzeba tracić auta aby wzbudzic zainteresowanie forumowiczów.
Tak jak napisałem wyżej potrzeba nam spotkać i to bardzo i by najmniej nie tylko z pod znaku szaleńczych wyścigów na 400m chociaż są one też bardzo fajne (sam chętnie bym się pościgał !!!) tylko z pod znaku spotkania klubowego na którym można pogadać, pośmiać sie, wypić bezalkoholowe
pościgać ( tak tak
) Ale niech to będzie spotkanie klubowe a nie tam jakieś zbiorowisko ludzi którzy się nie znają i nie wiedzą o co w ogóle chodzi !!
Tak więc reasumując nie ma do nikogo pretensji !!!!!!!! Ale mam nadzieję że na nowy sezon zaczną się dziać nowe/dobre rzeczy/klimaty !!!
Serdecznie pozdrawiam i niech nikt nie czuje się dyskryminowany !!!
DeS
P.S.
Jeden cel udało mi się osiągnąć !!! Ozywiłem nasze forum !!!
:grin: :grin:
Ale czy to zawsze ja musze robić BURDY ????
Pozdr