.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 07:02:10

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Trochę zabawy na śniegu (filmik)
PostNapisane: 04.lut.2003 09:42:45 
Użytkownik

http://www.audioshow.com.pl/filmy/no%20name%20short.ASF

Jak widać nie tylko quattro można się trochę pobawić :-D

Trochę krótki ale juz się karta w aparacie kończyła.

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 09:54:34 
Użytkownik

Komentarz zajebisty !!! :lol: :lol: :lol:

Pozdr
DeS

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 10:05:59 
Użytkownik

słabo jechane...fajnie komentowane.... byłoby ciekawie gdybyś rzeczywiście przyfasolił w latarnię.... :lol: ;)

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 10:18:43 
Użytkownik

keyser napisał(a):
słabo jechane...fajnie komentowane.... byłoby ciekawie gdybyś rzeczywiście przyfasolił w latarnię.... :lol: ;)

Słabo jechane ... cóż Keyser, gdybym to usłyszał od kogokolwiek innego to bym sie pewnie przejął, ale jak patrze na twoje efektownie boki twoim quattro (a raczej ich brak) to mi sie chce po prostu śmiać ...

Oczywiście mógłbym jechać szybciej GDYBY plac był chociażby 2x dłuższy co dawało by możliwośc rozpędzenia się, oraz gdyby zamiast lodu było więcej śniegu.

Jak chcesz to możemy sie umówic na jakies efektowne boki na przykład na radzymińskiej. Jedziemy 100km/h i zobaczymy kto walnie lepsze bokowce ... chociaz nie bo sie jeszcze bidaku zabijesz.

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 10:29:50 
Użytkownik

Elberoth napisał(a):
keyser napisał(a):

Słabo jechane ... cóż Keyser, gdybym to usłyszał od kogokolwiek innego to bym sie pewnie przejął, ale jak patrze na twoje efektownie boki twoim quattro (a raczej ich brak) to mi sie chce po prostu śmiać ...

Oczywiście mógłbym jechać szybciej GDYBY plac był chociażby 2x dłuższy co dawało by możliwośc rozpędzenia się, oraz gdyby zamiast lodu było więcej śniegu.

Jak chcesz to możemy sie umówic na jakies efektowne boki na przykład na radzymińskiej. Jedziemy 100km/h i zobaczymy kto walnie lepsze bokowce ... chociaz nie bo sie jeszcze bidaku zabijesz.

taaaaa..... a łyżka na to niemożliwe :lol:

po 1sze: widziałeś to: ;)

po 2gie: jakie boki??? filmik z Bydgoszczy??? hmmm.... śmieszny jesteś bo tam nie miało być żadnych boków i nie było..... jakbyś nie wiedział, to był jeden z najlepszych czasów, a jazda bokiem się nie opłacała jadąc na czas.... m.in. dlatego np. GS miał jeden z gorszych czasów.....
może ci przypomnieć tabelę? :lol: :lol: :lol:

po 3cie: skoro taki jesteś chojrak to zapraszam na tor... nie na ulicę... a już napewno nie tak uczęszczaną jak Radzymińska.....
anytime..... (almost) any place..... wybierz przyjadę i się pobawimy.... może EKOGREEN
tylko jakoś ja prawie zawsze jestem na takich spotkaniach, a ciebie nigdy nie ma :lol: :lol: :lol: mr.pozer

nie pzdr
kysr

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 10:36:31 
Użytkownik

keyser napisał(a):
Elberoth napisał(a):
keyser napisał(a):

taaaaa..... a łyżka na to niemożliwe :lol:

po 1sze: widziałeś to: ;)

po 2gie: jakie boki??? filmik z Bydgoszczy??? hmmm.... śmieszny jesteś bo tam nie miało być żadnych boków i nie było..... jakbyś nie wiedział, to był jeden z najlepszych czasów, a jazda bokiem się nie opłacała jadąc na czas.... m.in. dlatego np. GS miał jeden z gorszych czasów.....
może ci przypomnieć tabelę? :lol: :lol: :lol:

po 3cie: skoro taki jesteś chojrak to zapraszam na tor... nie na ulicę... a już napewno nie tak uczęszczaną jak Radzymińska.....
anytime..... (almost) any place..... wybierz przyjadę i się pobawimy.... może EKOGREEN
tylko jakoś ja prawie zawsze jestem na takich spotkaniach, a ciebie nigdy nie ma :lol: :lol: :lol: mr.pozer

nie pzdr
kysr

Ekogreen - nie, dziekuję. FWD vs quattro na śniegu i lodzie ma marne szanse ... no tak ty to wiesz, bo inaczej byś nie zaproponował ...

Skoro jesteś taki kozak to zapraszam do olsztyna na któryś z odcinków kormorana. Może klasyk typu Wymój - Mańki ? Pojedziemy JEDNYM autem (Pug 106 lub Pucharowy Lanos - do wyboru) i zobaczymu komu lepiej pójdzie.

Pewnie w życiu nawet na kolcach nie jeździłeś :lol: :lol: :lol:

Ostatnio edytowano 04.lut.2003 10:39:25 przez tipl_Elberoth, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 10:38:48 
Użytkownik

:-P

Ostatnio edytowano 04.lut.2003 10:41:24 przez tipl_keyser, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 10:40:52 
Użytkownik

Elberoth napisał(a):
Skoro jesteś taki kozak to zapraszam do olsztyna na któryś z odcinków kormorana. Pojedziemy JEDNYM autem (Pug 106 lub Pucharowy Lanos - do wyboru) i zobaczymu komu lepiej pójdzie.

Pewnie w życiu nawet na kolcach nie jeździłeś

wyobraź sobie pacanku, że w Szwecji, gdzie mieszkałem ponad 6 lat wszystkie opony zimowe są kolcowane.... :lol: :lol: :lol:

i nie zmieniaj teraz miejsca.... ma to być Warszawa....jak sam zaproponowałeś

(oczywiście to nie takie same kolce, ale kolce) pytanie co do ma do rzeczy...

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 10:41:08 
Użytkownik

keyser napisał(a):
wyobraź sobie pacanku, że w Szwecji, gdzie mieszkałem ponad 6 lat wszystkie opony zimowe są kolcowane.... :lol: :lol: :lol:

(oczywiście to nie takie same kolce, ale kolce) pytanie co do ma do rzeczy...

Dobrze że to dodałeś, bo już zacząłem się śmaiać.

To jak jedziesz ze mną w ten weekend poganiać się po lesie czy pękasz ?

Tytuł: Chłopaki....
PostNapisane: 04.lut.2003 10:41:31 
Użytkownik

Słuchajcie, to ja stawiam 10 zł. na Keysera, ale JEDŹCIE TAM I NIE ZAŚMIECAJCIE !

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 10:45:04 
Użytkownik

Elberoth napisał(a):
Ekogreen - nie, dziekuję. FWD vs quattro na śniegu i lodzie ma marne szanse ... no tak ty to wiesz, bo inaczej byś nie zaproponował ...

ekogreen zaproponowałem jako miejsce.... nie chodzi mi o tor z opon....nie interesuje mnie to bo rzeczywiście masz mniejsze szanse z FWD.....
ale tam jest masa miejsca na konkurencję przez ciebie zaproponowaną.... kto postawi lepszego boka..... :lol: tylko kto to będzie oceniał.... a i jak chcesz to przyjadę FWD np. Lanosem zwykłym 1.6 seria :lol: nie ma problemu.....

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 10:46:03 
Użytkownik

keyser napisał(a):

W W-wie nie mam dostępu do rajdówki. W Olsztynie mam.

Może nawet Max by znowu pozyczył pożyczył swojego pucharowego Puga 206 ... coć z drugiej strony nie wiem czy jakby usłyszał że ma nim jeździć jeszcze WIELKI KEYSER to by się zdecydował :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 10:52:52 
Użytkownik

Elberoth napisał(a):
keyser napisał(a):

W W-wie nie mam dostępu do rajdówki. W Olsztynie mam.

Może nawet Max by znowu pozyczył pożyczył swojego pucharowego Puga 206 ... coć z drugiej strony nie wiem czy jakby usłyszał że ma nim jeździć jeszcze WIELKI KEYSER to by się zdecydował :lol: :lol: :lol:

WIELKI KEYSER??? hmmmm.... a kiedy to ja wywyższałem się ponad innych....
pokazujesz jakiś filmik.... z komentarzem.... to co powiedziałem zostało już wcześniej zauważone przez tego co filmował :lol:
zresztą co za różnica taki manewr to można zrobić i syrenką (? choć nie wiem jak u niej z ręcznym było, szczerze mówiąc)........
i to nie był żaden "bok" jak to nazwałeś w pierwszym poście.....
a zwykłe zarzucenie i zawrotka na ręcznym..... coś co pewnie nie bardzo ci by wyszło w lecie na asfalcie.... na ograniczonym terenie np. zwykła ulica.... nie trzypasmowa Radzymińska.....
zresztą ja bym się swoim na takie coś też nie zapędzał....ale widziałem jak np. GS robi to swoją A3......

takie boki jak na twoim filmie to moja żona potrafi :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 10:53:15 
Użytkownik

keyser napisał(a):
a zwykłe zarzucenie i zawrotka na ręcznym.....

ręczny w moim aucie nie działa - zamarzł jakieś 2 miechy temu :lol: :lol: :lol:

słyszałeś kiedyś co to lewa noga ? :lol: :lol: :lol:

Ostatnio edytowano 04.lut.2003 10:56:23 przez tipl_Elberoth, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 10:54:55 
Użytkownik

PS. Keyser nie zapomij tylko skomentować mojego postu na Audizine. Zauważyłem, że chodzenie za mną i komentowanie (lub kasowanie, tam gdzie jestes MODERATOREM :lol: moich postów) stało się twoim hobby.

Jakiś kompleks jeszcze z czasów kiedy słałeś do mnie PW z pytaniami jak wygląda turbospręzarka czy coś ? :lol:

Ostatnio edytowano 04.lut.2003 10:57:25 przez tipl_Elberoth, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 10:56:26 
Użytkownik

Elberoth napisał(a):
PS. Keyser nie zapomij tylko skomentować mojego postu na Audizine. Zauważyłem, że chodzenie za mną i komentowanie (lub kasowanie, tam gdzie jestes MODERATOREM :lol: moich postów) stało się twoim hobby.

Jakiś kompleks jeszcze z czasów kiedy słałeś do mnie PW z pytaniami jak wygląda turbospręzarka czy coś ? :lol:

jeśli takie słałem to musiało to być jeszcze w czasach jak odpowiadałeś mi, że nie wiesz.... :lol:
a na samochód mówiłeś "bim" "bim"

co do kasowania, to nie przypominam sobie....

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 11:02:14 
Użytkownik

Elberoth napisał(a):
ręczny w moim aucie nie działa - zamarzł jakieś 2 miechy temu

słyszałeś kiedyś co to lewa noga ?

no to teraz się ośmieszyłeś.......

twój nawrót był na ręcznym jeśli nie pamiętasz tego to obejrzyj sobie swój filmik, widać na nim jak byk....

poza tym A4 jest mocno podsterowne i spróbuj zrobić dokładnie taki manewr hamujać lewą nogą :lol:

ojojojjjj..... szkoda z tobą polemizować... :lol:

Ostatnio edytowano 04.lut.2003 11:05:13 przez tipl_keyser, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 11:04:58 
Użytkownik

Ładną mamy dzisiaj pogodę....... :zakrecony: :zakrecony: :zakrecony:

P.S Zmieńcie temat......poco to wszystko????

pozdr. bN 8)

Ostatnio edytowano 04.lut.2003 11:07:13 przez tipl_br@tNIEDZWIADKA, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 11:05:10 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
Elberoth napisał(a):

bylo przyjechac do bydgoszczy i pokazac swoje mistrzowskie boki oska
a tak to bezsensowna i jalowa dyskusja sie toczy z ciosami ponizej pasa (elb)

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 11:08:57 
Użytkownik

keyser napisał(a):
Elberoth napisał(a):
ręczny w moim aucie nie działa - zamarzł jakieś 2 miechy temu

słyszałeś kiedyś co to lewa noga ?

no to teraz się ośmieszyłeś.......

twój nawrót był na ręcznym jeśli nie pamiętasz tego to obejrzyj sobie swój filmik, widać na nim jak by....
poza tym A4 jest mocno podsterowne i spróbuj zrobić dokładnie taki manewr hamujać lewą nogą :lol:

ojojojjjj..... szkoda z tobą polemizować... :lol:
[/quote]

Jak ja lubię ludzi którzy wiedzą lepiej ... po prostu zadna arguemntacja do nich nie trafi. Nawet gdyby Keyser poszedł na Audizine i odszukał mój post sprzed tygodnia w którym psioczyłem, że od 2 miechów nie mogę używać ręcznego bo mi zamarzł na poczatku zimy, to i tak będzie wiedział, że nawrót zrobiłem na ręcznym....

ehhhhh :-(

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1