Elberoth napisał(a):
keyser napisał(a):
słabo jechane...fajnie komentowane.... byłoby ciekawie gdybyś rzeczywiście przyfasolił w latarnię....
Słabo jechane ... cóż Keyser, gdybym to usłyszał od kogokolwiek innego to bym sie pewnie przejął, ale jak patrze na twoje efektownie boki twoim quattro (a raczej ich brak) to mi sie chce po prostu śmiać ...
Oczywiście mógłbym jechać szybciej GDYBY plac był chociażby 2x dłuższy co dawało by możliwośc rozpędzenia się, oraz gdyby zamiast lodu było więcej śniegu.
Jak chcesz to możemy sie umówic na jakies efektowne boki na przykład na radzymińskiej. Jedziemy 100km/h i zobaczymy kto walnie lepsze bokowce ... chociaz nie bo sie jeszcze bidaku zabijesz.
taaaaa..... a łyżka na to niemożliwe
po 1sze: widziałeś to:
po 2gie: jakie boki??? filmik z Bydgoszczy??? hmmm.... śmieszny jesteś bo tam nie miało być żadnych boków i nie było..... jakbyś nie wiedział, to był jeden z najlepszych czasów, a jazda bokiem się nie opłacała jadąc na czas.... m.in. dlatego np. GS miał jeden z gorszych czasów.....
może ci przypomnieć tabelę?
po 3cie: skoro taki jesteś chojrak to zapraszam na tor... nie na ulicę... a już napewno nie tak uczęszczaną jak Radzymińska.....
anytime..... (almost) any place..... wybierz przyjadę i się pobawimy.... może EKOGREEN
tylko jakoś ja prawie zawsze jestem na takich spotkaniach, a ciebie nigdy nie ma
mr.pozer
nie pzdr
kysr