.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 07:08:08

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28.sty.2003 23:28:03 
Użytkownik

te Rushera napewno sa nierealne, no ale te elba mysla ez ejuz zgodne z prawda...

Maciek

Tytuł:
PostNapisane: 29.sty.2003 13:14:16 
Użytkownik

EPS napisał(a):
Sql napisał(a):
ale ty tego nie pisales o TT... zapamietuj kogo, gdzie i jak obrazasz... ale to nie moja sprawa, moze niepotrzebnie o tym pisalem w ogole...

Pozdrawiam
Maciek

Maverick dosatl odemnie baty za jeszcze wieksza d... jaki soba reprezentuje.
Szkoda, ze nie przeczytales w takim razie o TT o ktorym rowniez wypowiedzialem sie negatywnie!

EPS robisz wszędzie burdy.... znajdź sobie inną piaskownice niż naszą - bardzo prosze, my naprawdę nie chcemy mieć tutaj pobojowiska takiego jak jest/było na głownym.

Pozdrawiam
DeS

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 29.sty.2003 13:27:21 
Użytkownik

Sql - wiem ze sa nierealne ale warto wiedziec jak projekt nowej A3 wyglada/wygladal...

Tytuł:
PostNapisane: 29.sty.2003 14:07:51 
Użytkownik

EPS napisał(a):
Hansik napisał(a):
tyle ze ty nie znasz dnia ani godziny ... ja na przyklad nie zadzieram z ludzmi ktorzych nie znam zbyt dobrze ... tak na wszelki wypadek zeby za byle gowno nie trafic na dno wisly ... i dzieki temu jakos zyje ;) ... to tyle na temat wygladu nowego Aczy ... :-P

Niektorzy maja to do siebie, ze znaja kogo trzeba :oko:
Nie tylko ja mam takie zdanie na temat wycinania podlogi, jezdzenia po glownych drogach w miescie jak wariat i testowania recznego w najniebezpieczniejszy sposob...

wracajac ponownie do dreczacego mnie a w zasadzie nie mnie , mnie to gila , ja mam A sto a nie aczy , wiec chcialem powiedziec EPS ze nie zrozumiales chyba to co chcialem do ciebie powiedziec , wiec mowie jeszcze raz jak prosty czlowiek do prostego czlowieka duzymi literami , tak jeszcze w tym miejscu wtrace od siebie zanim cos powiem , osobiscie cie nie znam , nic do ciebie nie mam i dlatego ton mojej wypowiedzi bedzie bardziej dyplomatyczny niz podyktowany emocjami jakie mna targaja czytajac twoje texty , wiec juz mowie : JEZELI NAZWIESZ KOGOS DEBILEM TO TAK JAKBYS SAM NIM BYL ... cos w ten desen ... rozumiemy sie ? ... poprostu nie ladnie jest kogos obrazac jezeli ktos ciebie nie obrazil ... jakbys o mnie powiedzial ze jestem debilem bo jezdze bez tewblicy rejestracyjnej z przodu mam 16 punktow na koncie mam ponad 1000 pln (juz tylko) manadatow niezaplaconych , nagminnie przekraczam predkosc , nie myje samochodu i mam uszkodzony wydech przez co samochod chodzi glosniej , to mozesz byc pewny ze zajalbym sie sprawa jak nalezy , aa no i jeszcze jedno , w Bydgosczy kiedys byla taka spawa w sadzie ze jeden radny nazwal drugiego "facetem" a ten drugi uznal ze to godzi w jego dobre imie i sprawe wygral , natomiast slowo debil jest jak najbardziej niekulturalnym slowem/okresleniem drugiej osoby , wiec jakby na to nie patrzec .... juz po tobie ... :oko:

tak wiec mysle ze poczekajmy jednak na oficjalna premiere nowego A3 a nie robmy burzy w szklance wody bo sie nam kibice potopia :P

Tytuł:
PostNapisane: 29.sty.2003 18:49:11 
Użytkownik

EPS wydajesz sie byc milym gosciem (przynajmniej tak sadze po twoich wypowiedziach na forum), wiec po co robic tutaj "bajzel" i sie wyzywac - wyluzujcie i mowcie o nowym A3
PEACE! :-P

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 15:02:26 
Użytkownik

chodzi o twoją wypowiedź na forum.subaru.pl w temacie Streetracing..coś tam coś tam.....
widzę, że objeżdżasz ludzi nie wiedząc gdzie i kiedy....

a co do nowego A3, tu jeszcze jedna fotka:
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 15:47:17 
Użytkownik

Fajne jest :D

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 15:50:55 
Użytkownik

keyser napisał(a):
chodzi o twoją wypowiedź na forum.subaru.pl w temacie Streetracing..coś tam coś tam.....
widzę, że objeżdżasz ludzi nie wiedząc gdzie i kiedy....

a co do nowego A3, tu jeszcze jedna fotka:
Obrazek

WYYYPASSS !!

Pozdr
DeS

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 16:00:24 
Użytkownik

killer :0 :)

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 16:03:50 
Użytkownik

Już się boje nowego S3 !!!!! :0 :0 :0

DeS

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 16:23:13 
Użytkownik

To ostatnie zdjecie keysera jest ladne - znacznie ladniejsza od obecnego modelu ktory jest jakis taki golfiasty :)

P.
M.

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 16:41:32 
Użytkownik

tak????? no to macie więcej :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 17:35:33 
Użytkownik

dajcie sobie spokoj z tymi klotniami najlepiej jak wszystkie swoje zale zalatwimy na jakims zlocie osobiscie ....
a tak swoja droga jakbys mnie esp nazwal debilem to dostalbys w czape niezaleznie jakich kolezkow bys mial i co bys nie potrafil ..

jak chcesz rozwijac ta kwestie dalej to na prv prosze !!!

co do nowego a3 to trza to zobaczyc na zywca !!!

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 17:56:59 
Użytkownik

Te ostatnie są całkiem całkiem!

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 18:02:05 
Użytkownik

Widze ze wiekszosc ludzi sie juz wypowiedzial na temat A3 ........... tylko nie ja :-?

Ja jak zwykle troche pokrytykuje nowe A3 (wersja zdjeciowa keyser'a ) jest taka sobie tylnie swiatla uwazam ze sa naprawde extra troche lepsze od poprzednich,ale te listwy rodem z paska to mnie irytujom poco i komu. Chyba ze takiej lasce jak na obrazku zeby sobie boczku nie przytarla :bardzozly: . Wtloczenie blach na boczkach to tez nienajmondrzejszy pomysl.Poztym trzecie swiatlo stopu to poprostu ................... ironia :bardzozly: . Cala frontowa deska to rodem z TT'ki wyrwana . Ale poco z A3 zrobic TT??? :-? (pewnie szefu kazal )Fajne sa jednak te klamki. obwodki instrumentow na desce rozdzielczej oraz showek ale wlacznik swiatel awaryjnych w tym miejscu???????????? Ja bym nie zdzierzyl to poprostu centrum zamiast dac tam np navi to wlacznik.

Zapewne nowa A3 bedzie o 15% drozsze od starej wiec ja stanowczo jestem na nie i tyle. Jakos mnie te autko nie przekonuje poprzednia wersje uwazam za bardzo udanom i tyle :-? .

There is only one person who can stop me..................................................GOD
A3 1.8t quattro, S3-robi sie powoli monsterek :)17

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 18:09:58 
Użytkownik

VOLKI napisał(a):
....
a tak swoja droga jakbys mnie esp nazwal debilem to dostalbys w czape niezaleznie jakich kolezkow bys mial i co bys nie potrafil ..

:lol: :lol: :lol:

DeS

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2003 18:28:08 
Użytkownik

A i jeszce cos do EPS'a odnosnie jazdy w miescie. 160km/h w miescie Suprom z tylnim napendem ??? Co tu ma wspolnego predkosc z napendem ???? Jakos jezdzac Merolem niezauwazylem roznicy miedzy innym autkiem, zaraz mi napiszesz ze 4WD to nie to samo co tylnia os :grin: (owszem ale hamuje tak samo) POzatym pocwicz jazde autem z tylnim napedem to nawet z 200 polecisz .TT poswiecil czesc swego zycia na wyscigi bo tak chcial .Jak i chcial miec rodzine. Z twojego postu wnioskuje ze jak ktos chce troche poszarzowac ( naprzyklad Panowie z VTG) to nie wolno tak????? ........ bo sa zonaci i posiadajom dzieci, Ciekawy tok rozumowania . Niepowiem .Czlowieku czep sie tranwaja to sa dykusje typu "mamo poznalam nowa kolezanke" Robisz z siebie pajaca. Jezdzisz wszedzie przepisow tak????? ................. przepraszam niewiedzialem.

P.s: Sorrki za ten teks ale niemoglem sie powstrzymac i tak sie ograniczylem do minimum, porostu debilizm trzeba tepici tyle.

There is only one person who can stop me..................................................GOD
A3 1.8t quattro, S3-robi sie powoli monsterek :)17

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1