EPS napisał(a):
Hansik napisał(a):
tyle ze ty nie znasz dnia ani godziny ... ja na przyklad nie zadzieram z ludzmi ktorzych nie znam zbyt dobrze ... tak na wszelki wypadek zeby za byle gowno nie trafic na dno wisly ... i dzieki temu jakos zyje
... to tyle na temat wygladu nowego Aczy ...
Niektorzy maja to do siebie, ze znaja kogo trzeba :oko:
Nie tylko ja mam takie zdanie na temat wycinania podlogi, jezdzenia po glownych drogach w miescie jak wariat i testowania recznego w najniebezpieczniejszy sposob...
wracajac ponownie do dreczacego mnie a w zasadzie nie mnie , mnie to gila , ja mam A sto a nie aczy , wiec chcialem powiedziec EPS ze nie zrozumiales chyba to co chcialem do ciebie powiedziec , wiec mowie jeszcze raz jak prosty czlowiek do prostego czlowieka duzymi literami , tak jeszcze w tym miejscu wtrace od siebie zanim cos powiem , osobiscie cie nie znam , nic do ciebie nie mam i dlatego ton mojej wypowiedzi bedzie bardziej dyplomatyczny niz podyktowany emocjami jakie mna targaja czytajac twoje texty , wiec juz mowie : JEZELI NAZWIESZ KOGOS DEBILEM TO TAK JAKBYS SAM NIM BYL ... cos w ten desen ... rozumiemy sie ? ... poprostu nie ladnie jest kogos obrazac jezeli ktos ciebie nie obrazil ... jakbys o mnie powiedzial ze jestem debilem bo jezdze bez tewblicy rejestracyjnej z przodu mam 16 punktow na koncie mam ponad 1000 pln (juz tylko) manadatow niezaplaconych , nagminnie przekraczam predkosc , nie myje samochodu i mam uszkodzony wydech przez co samochod chodzi glosniej , to mozesz byc pewny ze zajalbym sie sprawa jak nalezy , aa no i jeszcze jedno , w Bydgosczy kiedys byla taka spawa w sadzie ze jeden radny nazwal drugiego "facetem" a ten drugi uznal ze to godzi w jego dobre imie i sprawe wygral , natomiast slowo debil jest jak najbardziej niekulturalnym slowem/okresleniem drugiej osoby , wiec jakby na to nie patrzec .... juz po tobie ... :oko:
tak wiec mysle ze poczekajmy jednak na oficjalna premiere nowego A3 a nie robmy burzy w szklance wody bo sie nam kibice potopia