wowo77 napisał(a):
Wypowiem sie w ten sposób. Wszystkie nie firmowe elementy ospoilerowania sa marnej jakości. Wiem bo sam kupowałem, z tym że mój blacharz na wszystko dodatkowo położył włókno z żywicą. Chodzi przede wszystkim o podkładki zderzaka i progi. Po poprawkach kupionych progów podstawiam pod nie podnosnik i podnosze autko. Tak wiec jesli nie masz zamiaru poprawiac tych tandetnych wyrobów to sobie odpuśc lub jeździj bardzooo ostrożnieee.
Wowo nie do końca się z tobą zgodze.Ja na przykład u siebie w firmie mam ospoilerowanie nie firmowe, które robi firma mojego dobrego kumpla i są one takiej jakości jak najlepsze ospoilerowanie np.niemieckie.A wszystko dlatego że ich wyroby idą na rynek niemiecki a tam są znakowane przez niemiecką firme tuningową i póżniej trafiają na rynek niemiecki o wartości 5 razy większej niż zapłacili za nie w Polsce.A jak wiadomo Niemcy to naród wymagający tak więc jakby to ospoilerowanie było syfiaste to na pewno by go nie brali od niego , a z tego co widze jak jestem u niego co kilka dni to ma naprawde ogromne zamówienia
Pozdrawiam