.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 06:01:25

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Ospojerowanie do Audi A3...
PostNapisane: 17.lut.2003 10:18:14 
Użytkownik

Czy oplaca sie za taka cene zakupic kilka czesci ospojelrowania do A3 ???
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10465821
Czy jest sens kupowac? Prosze o rade :)
Znam ta firme ktora to sprzedaje wiec odbior bylby osobosty...

Tytuł:
PostNapisane: 17.lut.2003 10:59:11 
Użytkownik

Jak już chcesz to kupować to najpierw tam pojedz i dokładnie obejrzyj te plastiki.Bo mój kumpel ostatnio zamówił dokładki z Allegro i nie dość że były paskudnie zrobione to jeszcze były krzywe i wogóle do zderzaka nie pasowały :bardzozly: .A w sprawie ceny to jak je obejrzysz i zobaczysz jak wyglądają i czy są proste to za 850 możesz brać a jak nie to podaruj sobie :D
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 17.lut.2003 11:34:56 
Użytkownik

Dzieki HUGO! Wlasnie na co zwracac uwage przy zakupie ospojlerowania...??? Napewno nie kupie w ciemno musze to widziec na wlasne oczy...

Tytuł:
PostNapisane: 17.lut.2003 11:59:20 
Użytkownik

Najlepiej spojrzeć czy np. dokładka jest prosta ,czy nie ma na niej jakichś wybrzuszeń lub ubytków i najlepiej brać dokładki które są w miare sztywne to znaczy na które poszło więcej maty i żywicy a o takich które wyginają sie na wszystkie strony jak bierzesz je w ręce to nawet nie ma co myśleć.

Tytuł:
PostNapisane: 17.lut.2003 12:04:10 
Użytkownik

Wypowiem sie w ten sposób. Wszystkie nie firmowe elementy ospoilerowania sa marnej jakości. Wiem bo sam kupowałem, z tym że mój blacharz na wszystko dodatkowo położył włókno z żywicą. Chodzi przede wszystkim o podkładki zderzaka i progi. Po poprawkach kupionych progów podstawiam pod nie podnosnik i podnosze autko. Tak wiec jesli nie masz zamiaru poprawiac tych tandetnych wyrobów to sobie odpuśc lub jeździj bardzooo ostrożnieee.

Tytuł:
PostNapisane: 17.lut.2003 12:16:02 
Użytkownik

wowo77 napisał(a):
Wypowiem sie w ten sposób. Wszystkie nie firmowe elementy ospoilerowania sa marnej jakości. Wiem bo sam kupowałem, z tym że mój blacharz na wszystko dodatkowo położył włókno z żywicą. Chodzi przede wszystkim o podkładki zderzaka i progi. Po poprawkach kupionych progów podstawiam pod nie podnosnik i podnosze autko. Tak wiec jesli nie masz zamiaru poprawiac tych tandetnych wyrobów to sobie odpuśc lub jeździj bardzooo ostrożnieee.

Wowo nie do końca się z tobą zgodze.Ja na przykład u siebie w firmie mam ospoilerowanie nie firmowe, które robi firma mojego dobrego kumpla i są one takiej jakości jak najlepsze ospoilerowanie np.niemieckie.A wszystko dlatego że ich wyroby idą na rynek niemiecki a tam są znakowane przez niemiecką firme tuningową i póżniej trafiają na rynek niemiecki o wartości 5 razy większej niż zapłacili za nie w Polsce.A jak wiadomo Niemcy to naród wymagający tak więc jakby to ospoilerowanie było syfiaste to na pewno by go nie brali od niego , a z tego co widze jak jestem u niego co kilka dni to ma naprawde ogromne zamówienia :D
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 17.lut.2003 12:34:46 
Użytkownik

To sorki - nie wszystkie. Ale wiekszośc których spotkałem była naprawde dziadoska.

Tytuł:
PostNapisane: 17.lut.2003 12:57:51 
Użytkownik

wowo77 napisał(a):
To sorki - nie wszystkie. Ale wiekszośc których spotkałem była naprawde dziadoska.

Z tym to się zgadzam.Większość plastików robionych przez specjalistów z Polski to taki syf ze szkoda mówić :bardzozly:

Tytuł:
PostNapisane: 18.lut.2003 11:17:45 
Użytkownik

Niedlugo pojade tam z aparatem i oblukam co i jak w ciemno nie mam zamiaru nic kupowac...
DZIEKI za rade!!!

Tytuł:
PostNapisane: 18.lut.2003 11:19:37 
Użytkownik

aha a to inne czesci do Audi ktore ta firma oferuje :
http://www.wojtmar.pl/index.php?tryb=sk ... Y&pod=AUDI

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1