koprass napisał(a):
Coś nie mogę przygłosować, ale ja bym zostawił bez znaczka jeśli chcesz zmylić mniej kojarzących kolesi w błyszczących lanosach
choć zdaje się im nazwa S3 też nic nie powie, a zawsze oryginalny znaczek od eSki to znaczek od eSki. A takie naklejanie innych pojemności, czy opowiadanie "mam zwykłe 1.6 pościgamy się?" mając 200 czy 300 czy też 600KM to dla mnie zwykła wiocha.
Mori jak nie masz się z kim pościgac przyjedź do mnie to zleje Ci dupe jakimś śmiesznym samochodem po kilku zakrętach i Ci przejdzie na jakiś czas.
Ech, aż tak to mi się nie chce ścigać.
Złoiłem kiedyś dziadka w S500 W126, na światłach spytał jaką mam pojemność, to odpowiedziałem zgodnie z prawdą że 1.8. Sczczena uderzyła w ziemię. Chodzi o to że jeszcze niedawno chociaż A4 1.8T, 2.8, Passat 1.8T, V6 itp. chciały się ścigać, a teraz to już nie.
BMW to muszę spotkać 330 bo jedyna 328 E46 we Wrocku która chciała się ścigać ze świateł już mnie zna. M5 jedno albo dwa jest, ale facet nie podjął rękawicy niestety (w takim ciemnym kolorze, noc była więc nie pamiętam dokładnie). Podejrzewam że do 80km/h byłby mój, ciekawy jestem jak dalej by poszło, tzn. jak szybko by mi odszedł. Ech ... widzę że głosy zostały w głównej mierze oddane na "bez znaczka" więc i tak też pozostanie. Tym bardziej że moja lepsza połowa też tak myśli, ja też w sumie, ale przeżywam kryzys.
A dzisiaj znowu deszcz pada, a miałem ochotę na zrobienie spociku we Wrocku.