Bilu napisał(a):
Piotrowski Krzysztof napisał(a):
Panowie podniecajcie sie jak chcecie,ale ten Vag to jedno wielkie g.... nie diagnozuje auta tylko bledy wykrywa-ale jakie -pisalem o tym w AUDI TO KOBIETA-odlaczycie aku i blad,przeplywomierz i blad,tlumnik zmienicie i blad przerobicie sprzeglo i blad- itd itd.Ten Vag to kompletne zero.Blad 18630,17650 ,12480 itd. to sa punkty co robiliscie poza AUDI-od wymiany Aku przez Olej itd. JEDNO WIELKIE G.... A NIE DIAGNOZA-SAM TO SPRAWDZALEM WIEC ODPUSCIE SOBIE I NIE PODNIECAJCIE SIE NUMERKAMI DLE ROBIACYCH KASE!!!! :zakrecony:
jak nie chcesz to nie korzystaj z vaga i juz.
moim zdaniem jest to przydatne urzadzenie bo mozesz wykryc bledy o istnieniu ktorych nie bedziesz mial pojecia albo wykrycie ktorych jest znacznie bardziej pracochlonne niz przy pomocy vaga
Sluchaj mnie i nie obrazaj sie:
Vag pokazuje bledy ktore w 90 % nie przeszkadzaja w dzialaniu twego auta i sa potrzebne np.Audi w wycenie auta ktore kupuja od klijeta.Po przetarciu auta na barierce autostradowej i jego remoncie Vag pokarze ci powiedzmy 15 bledow ktore nie beda mialy wplyw na twoje auto.Audi wykasuje bledy wezmie 1000 zl bez zadnych zmian w aucie!Ja nie potrzebuje korzystac z Vaga twego kumpla bo mam wlasnego i podlaczam go pod popielniczke miedzy tylnymi siedzeniami przez interfreis,albo pod zapalniczke,albo przy silniku ´w zaleznosci co chce odczytac.Wlozylem ostatnio inny przeplymowierz blad 18670 czyli zle podawanie powietrza.Skasowalem blad jezddzilem 2 dni ponowny Vag i co...Zadnego bledu.Wlozylem orginal -Blad 18670 to samo -skasowalem po tygodniu zero bledu.2 rozne przeplywki wykasowanie bledu i nie do wykrycia.-Vag pokazuje jak powiedzialem bledy ktore nie wyskasowales!---np.zmiana aku,odlaczenie przeplywki,wymiany swiatel,zmiana tlumnika,sprzegla,wlotu powietrza i moge pisac do rana.Modyfikowali mi autko podlaczylem pod Vaga i 11 bledow.Pytam tuningowa firme co mi zmieniali:odpowiedz 9 elementow.+odlaczyli aku i przeplywke na chwile po tym podlaczyli.Auto chodzilo jak nalerzy i jak rakieta ,a Vag pokazywal 11 bledow.Wykasowali mi je nic nie robiac przy aucie i po 4 dniach zadnej zmiany nie odczuwajac ponowilem Vaga 0 Bledow.Wiec osadzcie sami-a jak ktos chce to mu posle numery bledow i co oznaczaja w jezyku niemieckim.BEZ OBRAZY ALE TO GOWNO