.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 18:04:47

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14.kwi.2003 18:11:12 
Użytkownik

A gdzie moge nabyc taki katalog azeby sobie samemu odnalezc żadany numer katalogowy?

Tytuł:
PostNapisane: 14.kwi.2003 20:36:03 
Użytkownik

Miki01 napisał(a):
A gdzie moge nabyc taki katalog azeby sobie samemu odnalezc żadany numer katalogowy?

Najprosciej podjechac do ktoregos z klubowiczow z czysta plytka i miec ekran ktory pracuje w rozdzielczosci 1280x1024 :oko:

Tytuł:
PostNapisane: 15.kwi.2003 10:21:51 
Użytkownik

mquattro napisał(a):
Miki01 napisał(a):

Najprosciej podjechac do ktoregos z klubowiczow z czysta plytka i miec ekran ktory pracuje w rozdzielczosci 1280x1024 :oko:

:)2 dokładnie tak albo:http://www.elcats.ru/audivw/ (http://194.87.53.210/)
Na forum był też adres do ściągnięcia pełnej wersji tego programu ~500MB :-D

Tytuł:
PostNapisane: 15.kwi.2003 19:02:56 
Użytkownik

jajek2 napisał(a):
Na forum był też adres do ściągnięcia pełnej wersji tego programu ~500MB :-D

Moze ktos zna link do tej pełnej wersji najlepiej po ang albo jeszcze lepiej po polsku, sciagne w kafejce. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15.kwi.2003 20:26:12 
Użytkownik

Miki01 napisał(a):
Moze ktos zna link do tej pełnej wersji najlepiej po ang albo jeszcze lepiej po polsku, sciagne w kafejce. :lol:

http://fs2.viniti.ru/download/

nie wiem dokladnie jaka tam jest wersja do sciagniecia

Tytuł:
PostNapisane: 16.kwi.2003 01:10:48 
Użytkownik

necro napisał(a):
Miki01 napisał(a):
No to jestes jedynym zadowolonym klientem ASO jak dotąd. Pozdrawiam ASO Groblewskiego w Gdańsku :lol:

Drugim :-D ,tak jak pisałem ASO w Radomiu jest ok.,
pare dni temu pytalem sie o ceny do rozrządu 2.2T
i w niecałe 5 min wiedziałem wszystko łącznie z tym ze pompa wody jest jedna w całym kraju :-D :-D

Hehe... :-D
To tak jak do mojej sciagali katalizator - nie bylo w kraju wersji do automatu :0
A do recznych lezaly na polce :oko:

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2003 22:35:55 
Użytkownik

Cytuj:
ja mam miłe wspomnienia z ASO Groblewski w Gdańsku. Nie dość, że w coupe typ. 81 od razu zorientowali się, że silnik to model KV ( jako jedyny z osiek ma tarcze z tyłu tak mnie oświecił) to na dodatek za podłączenie do VAG wzieli połowę ceny! Do tej pory nie wiem dla czego. Na koniec facet wszystko rzeczowo mi wyjaśnił, odpowiedział na kilka pytań (min. na temat luzów prowadnic zaworów) i w miłej atmosferce się rozstaliśmy po prostu bajka!!!

No to jesteś szczęściarzem. ASO Groblewskiego odwiedziłem raz i to był pierwsz i ostatni raz. Na początku był oczywiscie problem z identyfikacją modelu. Przecież Audi nigdy nie produkowało S2. Potem było juz tylko gorzej. Poprosiłem żeby wymienili zawór obejściowy turbo (turbo bypass valve). Kolesie popatrzyli na mnie szeroko wyłupiając gały. Co?? Ok otworzylismy maskę i pokazałem im o co mi chodzi, no i wydawało mi się że zrozumieli, ale nic z tego. Poszedłem zrobić sobie kawę wracam do mechanika patrzę a gosć wymontowuje zawór elektromagnetyczny kontrolujący waste gate zamiast bypass valve'u. No i nie dałem rady pytam panowie co wy k**** robicie. Na to chłopcy, że oni takiego samochodu nigdy nie robili, ale wiedząc że jest w Polsce na południu jakiś gość Korzewski, Korzakowski czy jakoś tak, który robi takie samochody. No i to jest jedyna rzecz za którą jestem im wdzięczny bo wskazali mi właściwą osobę.

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2003 23:15:08 
Użytkownik

Carlito napisał(a):
... że oni takiego samochodu nigdy nie robili, ale wiedząc że jest w Polsce na południu jakiś gość Korzewski, Korzakowski czy jakoś tak, który robi takie samochody. No i to jest jedyna rzecz za którą jestem im wdzięczny bo wskazali mi właściwą osobę.

Jak to przeczytałem to mało się nie posikałem ze śmiechu :D Ja miałem na tyle szczęścia, że poprzedni właściciel mojego pierwszego S2 pokazał mi kto to jest ten cały "Korzakowski" :lol: , ale to również jest jedyna pozytywna rzecz, która została z kontaktu z byłym właścicielem mojej pierwszej ski.

ASO to zło i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2003 23:49:02 
Użytkownik

Leo a jak tam fura, zdążysz na Modlin?

Tytuł:
PostNapisane: 19.kwi.2003 06:30:47 
Użytkownik

Leo: Kobiety sa jak kurczaki: najlepsze piersi i uda.

Niezly cytat, nic dodac nic ujac :-D

Tytuł:
PostNapisane: 19.kwi.2003 11:53:48 
Użytkownik

Carlito napisał(a):
Leo a jak tam fura, zdążysz na Modlin?

Miejmy nadzieję, wszystko jest w rękach pana K. U mnie roboty praktycznie za dużo nie ma (nie licząc 15 punktów pierdół w stylu wygłuszenia maski itp. ), a najpoważniejszą rzeczą jest wymiana głowicy (prawdopodobnie pękła) oraz poduszek pod silnikiem i założenie zamków na maskę. Ale liczę, że zdąrzą.... Oj jak bym chciał, żeby zdąrzyli ....

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1