.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.lut.2025 05:49:44

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13.maja.2003 07:47:10 
Użytkownik

No ja niestety miałem odwiedziny tych drani w domu. Tez chcieli się dogadać, że zapłacą za szkodę. Przylezli mi o 22.00, oczywiście normalnie nie mogli tylko przez ogrodzeniew nocy.
Ja ci radze zorientuj sie co to za gnojki. Jak jakieś małolaty to olej ich, a jak coś gorszego to trzeba sie zastanowić. Nie popieram tego ale niestety taka jest rzeczywistość. Jak rozmawialem na policji po ich wizycie to mi powiedzieli, ze jak będą grzeczni to mozna sie z nimi układać. (oczywiście nieoficjalnie mi to powiedzieli).
Musiałem prosić kolege, nazwijmy to z pewnej branży, żeby przyjechal z kolegami i z nimi porozmawiali, że odwiedziny ich są niewskazane. I że jak chcą zapłacić to ok, ale jak sie mój samochód porysuje albo sie lusterko urwie no to wtedy będzie przykrość dla nich duuża. ;]
Walka ze złodziejstwem to jedno ale polska rzeczywistość to druga sprawa. Po prostu ewentualność odwiedzin też istnieje. ;) Na policje raczej nie licz.
No a potem sie okazało ze sprawe mają z Urzędu i nic moje wycofanie nie daje. Nie wiem od czego to zależy

Tytuł:
PostNapisane: 13.maja.2003 07:57:58 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
radia, lusterka, kratki, kierunkowskazy, halogeny, etc... - to wszystko "robia" gowniarze ktorych trzeba tepic i tyle!
natomiast jak juz ktos robi podchody do autka to zgadzam sie ze pod uwage trzeba brac tez zdrowie/zycie wlasne oraz rodziny.
Bigfoot - 3maj sie!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 14.maja.2003 10:31:23 
Użytkownik

Ja tam się za bardzo boję gróźb :-) Sam kiedyś w takiej "branży" robiłem , więc znajomi gliniarze mówili , że gnoje powinni się cieszyć ,że nie trafili na mnie ... A ciągłe kradzieże lamp już mi obrzydły , więc postaram się dać do zrozumienia . że każda następna kradzież będzie skutkować wizytą ( może nie moją , bo jeszcze zgłoszą , ale np. moich kolesi ) ...:-) :-)

Tytuł:
PostNapisane: 14.maja.2003 10:35:57 
Użytkownik

Brick - sprawę maja i tak , tylko sąd bierze pod uwagę tzw. "naprawę krzywdy" i łagodzi wyrok .

Tytuł:
PostNapisane: 14.maja.2003 10:46:36 
Użytkownik

Bigfoot , przerażasz nas...

LOL ROTFL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14.maja.2003 11:11:29 
Użytkownik

Adam - Ciebie ?? Wiesz co ...kolega niby ...a tu taki kompliment ...:-(
Troszkę postało się na bramkach ( i jeszcze parę podobnych rzeczy - ale nieszkodliwych ) - to wszystko !!

Tytuł:
PostNapisane: 14.maja.2003 12:53:52 
Użytkownik

Bigfoot napisał(a):
Adam - Ciebie ?? Wiesz co ...kolega niby ...a tu taki kompliment ...:-(
Troszkę postało się na bramkach ( i jeszcze parę podobnych rzeczy - ale nieszkodliwych ) - to wszystko !!

Hehe, Zbyszek, luz ;) Popatrz na emotikonki :)
Jak będziesz przejeżdżał koło Poznania to wpadnij na piwo :)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1