.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 21.lis.2024 17:46:00

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23.maja.2003 01:33:09 
Użytkownik

ja jezdze na 18 i jest dobrze .. wszystkie fele po sezonie prosciutkie .. a wroclaw nie nalezy do miast o najlepszych drogach a ja nie naleze do wolnych kierowcow ...
takie zycie albo wybierasz 15 z profilem 70 i wszystko masz w dupie albo 18 z profilem 40 i tez wszystko masz gdzies ... tylko bardziej na dziurach podskakujesz :)

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 23.maja.2003 01:57:21 
Użytkownik

Moje zdanie :zakrecony:
Ogolnie wiadomo ze wieksza felga poprawia przyczepnosc (dotyczy standardowo w miare dobrej drogi). Natomiast istotny poza rozmiarem ('19) jest wedlug mnie wyglad tej felgi bo coupejka jest dosc masywnym autem jezeli chodzi o bryle i montowanie do niej duzych aluskow mocno wycieniowanych troszke moze sie gryzc - to musi razem jakos grac chyba ze dales sie porwac trendom amerykanskim - ogromnych chromowanych felg.
Czyli.. rzecz gustu.
Pozdro MJ

SUZUKI BANDIT 600

Tytuł:
PostNapisane: 23.maja.2003 02:22:21 
Użytkownik

Ja jestem zdania, ze felgi zyskuja na uroku jesli sa wieksze (zalezy jakie ofkorz). Problem w tym, ze Californii drogi nie sa wcale takie rewelacyjne...tez sa poryte jak smok...Fele sa na ladnym (polerowanym) rancie i o agresywnym zacieciu. ehh, zreszta sami oblukajcie: http://www.bestbuywheels.com/axis/wheelsite_mesh_II.htm
a jak wygladaja sprawy tech. przy 19? mocno bedzie obcierac o nadkola, dystanse? dziekowa za pomoc i pozdro z zimnej (tak, u mnie dzisiaj pizdzi) californii.

Tytuł:
PostNapisane: 23.maja.2003 02:36:17 
Użytkownik

MJ, trendom moze czasem sie dam porwac ale nie jesli chodzi o auto. Nie wydaje mi sie zeby (jakiekolwiek) audi dobrze wygladala na 20" chromowanych felgach, bo to jest tutejszy trend. Ale jak wspomniales, wszystko jest kwestia gustu. Ja najchetniej bym zaladowal Azev'y ale dostac je tutaj to tez nie bardzo, a prawdziwie wikwintne fele na miare audi kosztuja ok $1000 (za sztuke, bez opon :0 ) na co mnie niestety jeszcze nie stac :(
aha...a tu fotka dla leniwych...
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 23.maja.2003 08:35:24 
Użytkownik

nor napisał(a):
Nie jestem znawca ale chodzi chyba o wysokośc opony ma to chyba znaczenia przy dość ostrej jażdzie .Bynajmniej sa to moje odczucia zimówki mam nadal na stalowych 15 i samochód jakoś bardziej sie przechyla i jest mniej stabilny przy ciasnych zakretach
Jeżeli sie myle poprawcie mnie

ja stalówki raz załozyłem na zimę i po paru dniach zdjałem - nie dało sie
tym jeździć - wrażenie z jazdy było co najmniej dziwne i samochód
dziwnie reagował - weg! nigdy więcej...

może dlatego że nigdy poza stara renówką i kaszlem nie jeżdziłem na stalowych... ?

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1