hehe no to uparlem sie zeby samemu to zrobic i nie dac mechaniorowi zarobic a tym bardziej cos spieprzyc
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
no wiec:
Przod:
1) powinien byc jakis element gumowy przy amortyzatorze wewnatrz sprezyny ?? to chyba jakas oslona jest ??
2) jakis element gumowy na czubku amorka zaraz pod gwintem ktory wchodzi w kielich, i ta guma opiera sie o kielich od srodka.
3) element gumowy na gore kielicha pod tym czyms metalowym co sie przykreca nakretka kontrujaca do amorka
znajmy jak ruszalem pow mi jeszcze ze mam gumy czy lozyska przy wachaczach czy cos takiego do wymiany jeszcze. dam rade sam to wymienic?? wogole jest tam cos takiego??
![Smile :)](./images/smilies/001.gif)
Gdzie sa tam jakies lozyska co trzeba by wymienic ??
Tyl: (tu musze jeszcze lozyska wymienic ale amorki sa ok)
1) jest jakis element gumowy na szpilce amorka do wewnatrz obudowy 000D. (odbojnik??)
2) jakas guma wewnatrz obudowy co tak wyglada O
![Very Happy :D](./images/smilies/002.gif)
(to chodzi o ta gume co dotyka karoserii i jest miedzy gorna czescia sprazyny, amorka i czegos tam metalowego na koncu?? )
3) element gumowy na zawnatrz gdzie wystaje gwint amorka i wyglada jakos tak O
Postaralem sie jakos to zebrac
ale w miedzy czasie zebralo sie jeszcze pare pytan. Sorka ze jest to napisane takim jezykiem a nie innym ale inaczej nie umialem tego okreslic
![Smile :)](./images/smilies/001.gif)
niestety nie dane mi bylo skonczyc samochodowki
Prosze o dalsza pomoc i jak cos jest zle to poprawcie mnie
Dzieki wielkie!!
ps jak sie za to wezme i skoluje cyfrowke to zrobie fotostory z reaktywacji zawiechy