Ja tez mam w B4 dwa swiatla przeciwmgielne z tylu. Dolozylem drugi uchwyt polaczylem kable i swieci. Co do tego pomyslu z trzecim swiatlem stopu w kloszu swiatel przeciwmgielnych to nieporozumienie. W kloszu przeciwmgielnych jest zarowka o mocy 21W a sam klosz masz srebrny odblask ktory jest tak wyprofilowany zeby swiecil mocniej niz pozostale zarowki. Swiatla stopu te po lewej i po prawej stronie maja zarowki dwu wloknowe, gdzie jedno wlokno jest o mocy 5W czyli postojowki, a drugie wlokno to swiatla stopu, moc 21W.
Nie radze montowac wiec trzecich swiatel stopu do klosza z przeciwmgielnymi Bedzie to oslepiac przy hamowaniu szczegolnie w tym jednym kloszu co jest oryginalnie zamontowane swiatlo przeciwmgielne. Efekt bedzie dokuczliwy szczegolnie wieczorem dla innych kierowcow
Mozna wykorzystac te dwa puste klosz na tylniej klapie zaraz obok przeciwmgielnego. Trzeba tylko wywiercic dziure w klapie i wypalic czyms mocno rozgrzanym dziure w kloszu na umieszczenie uchwytu zarowki. Wiercenia nie polecam bo mozna uszkodzic klosz gdy wiertlo nam zjedzie. Kupujemy potem uchwyt zarowki i podlaczamy kable prowadzac je od lampy na klapie przez silownik do wnetrza bagaznika. Tam juz wpinamy sie w sama lampe a dokladniej w swiatlo stopu. Mam nadzieje ze dobrze zrozumialem ten temat