Krzych-A8 napisał(a):
Drzwi będziesz musiał rozebrać jeśli chcesz się pozbyć tej usterki. Takich nowszych modeli nie rozbierałem ale mam podobną sytuację w oplu. Jak stwierdzisz że nie jest to usterka mechaniczna tylko elektryczna, zajedz sobie do Ustronia do Macury. I powiedz mu też o ustawieniu siedzenia. Z tego co wiem jest to najlepszy z elektryków samochodowych w okolicy.No chyba że znasz inne zdanie o nim. W końcu taka fura to musi być wszystko sprawne. Po co się Masz denerwować.... Powodzenia i pozdrawiam
Raczej podejrzewam ze to usterka mechnicza, bo elektrycznie wszystko niby wygląda na oko ok, bo pstryczek w drzwiach wyskakuje do gory, szczerze mowiac to nie mam żadnego zdania o Macurze, bo nigdy nie mialem z nim styczności, jesli faktycznie dobry fachowiec to dobrze wiedzieć (jeśli masz jakies namiary na niego to chętnie przyjmę)... I też chciałbym mieć wszystko ok w autku
W każdym razie jeszcze troche poczekam, jak sie jeszcze powtórzy z dwa razy to wtedy zaczne działać.
umin napisał(a):
chiciałbym miec takie problemy ze swoim Audi jak ty
Wiesz, to jest tak, czym starsze auto tym więcej niespodzianek
,niestety , ale na pocieszenie powiem Ci tak, jedna poważniejsza awaria u mnie kosztowała by pewnie wiecej niz Twoje auto z podpisu, więc nie przejmuj sie, bedzie dobrze!! A Ty auto masz juz pewnie o dłuższego czasu, u mnie najlepsze pewnie przedemną ...
Atal-star napisał(a):
jakbys cos potrzebowal jeszcze z instrukcji to smiało pisz
Ok, dzięki wielkie za dotychczasową pomoc, sporo się dowiedziałem !!