Witam,
Zwracam się do Was z probš o poradę. Wielu z Was miało już kilka audiczek w swojej karierze i mylę, że Wasze doswiadczenia w tym temacie bedš dla mnie bardzo pomocne.
Powoli mam dosc wkladania coraz wiekszej kasy w moje autko.
Mam A6 2.5 TDI quattro, tiptronic, silnik AKE z końca 2000r. Trafił mi się model z pełnš opcjš (nie wiem co można miec wiecej, mam webasto, navi+, skóra, podgrzewanie foteli przód i tył, solardach,zawieszenie NIVO i jeszcze mnóstwo innych bajerów).
Wymieniłem już wałki na nowe, a teraz mam do wymiany jeszcze wtryskiwacze i problem z zawieszeniem. Podobno koszty naprawy zawieszenia NIVO sš koszmarnie drogie.
Teraz moje pytanie. Czy warto sie bawić w to dalej, czy mozna bez problemu wymienić NIVO na zwykłe amorki i jakie to bedzie miało następstwa?
Dodatkowo, czy warto bawić się na poczštek w wymiane tylko wtryskiwacza sterujšcego, czy lepiej uzbierac kasę i wymienic odrazu cały komplet?
Nie chciałbym sprzedawac tego autka bo szukałem fury w takiej opcji bardzo długo. Ale może koszty czekajšce na mnie zmieniš moje zdanie.
Sorki za przydługi temat ale licze na podzielenie się Waszymi dowiadczeniami.
Uzywałem opcji szukaj bardzo długo, ale tak naprawdę nie znalazłem w pełni odpowiedzi na moje pytanie
Pozdrawiam,