Maroo napisał(a):
Bilo, z Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że myjnia automatyczna jest dla "mniej inteligentnych".
Absolutnie bledna interpretacja
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ja moge nie rozumiec duzo bardziej inteligentnych osob niz sam jestem tylko dla tego ze mam nizsze od nich IQ
Chodzi o cos innego. Ludzie korzystajacy z myjni automatycznych doskonale wiedza jakie sa zagrozenia, ale skuszeni szybkim czasem mycia i pseudowoskami swiadomie ryzykuja.
Maroo napisał(a):
Skoro jest coś takiego jak myjnia automatyczna, to znaczy,że jest dla ludzi (poza tym automatycznych jest multum-na każdej stacji benz.).
To akurat nie jest argument
To ze cos jest nie znaczy ze jest dobre dla kazdego. Dla mnie jest to szlifierka i przy tym pozostane
Maroo napisał(a):
a jeździłem na automatyczną, aż pewnego razu wjechałem krzywo na tor i szczoty zerwały mi listwę ze zderzaka...
A widzisz. Czy komukolowiek uszkodzono auto na myjni recznej? albo ktos sobie urwal listwe lub wycieraczki przy myciu w sobote w domu
Maroo napisał(a):
Ale co do efektów mycia-byłem zadowolony.
No i tu dochodzimy do sedna sprawy. Kazdy ma wlasny poziom zadowolenia z mycia. Ja jest zadowolony jak sam wszystko dokladnie umyje
Nie wiem czy bylbym zadowolony po myciu automatem...niedomyte kratki w zderzakach i gril, wneki w drzwiach, porysowane w kolka felgi.. dodatkowo nie domyte... wieczorem po zmroku idealnie widoczny slad szlifu na masce dachu i boku auta....zapitolone woskiem szyby
![n :peace:](./images/smilies/023.gif)
No niestetety ja wysiadam
![n :):](./images/smilies/052.gif)