Maroo napisał(a):
Bilo, z Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że myjnia automatyczna jest dla "mniej inteligentnych".
Absolutnie bledna interpretacja
Ja moge nie rozumiec duzo bardziej inteligentnych osob niz sam jestem tylko dla tego ze mam nizsze od nich IQ
Chodzi o cos innego. Ludzie korzystajacy z myjni automatycznych doskonale wiedza jakie sa zagrozenia, ale skuszeni szybkim czasem mycia i pseudowoskami swiadomie ryzykuja.
Maroo napisał(a):
Skoro jest coś takiego jak myjnia automatyczna, to znaczy,że jest dla ludzi (poza tym automatycznych jest multum-na każdej stacji benz.).
To akurat nie jest argument
To ze cos jest nie znaczy ze jest dobre dla kazdego. Dla mnie jest to szlifierka i przy tym pozostane
Maroo napisał(a):
a jeździłem na automatyczną, aż pewnego razu wjechałem krzywo na tor i szczoty zerwały mi listwę ze zderzaka...
A widzisz. Czy komukolowiek uszkodzono auto na myjni recznej? albo ktos sobie urwal listwe lub wycieraczki przy myciu w sobote w domu
Maroo napisał(a):
Ale co do efektów mycia-byłem zadowolony.
No i tu dochodzimy do sedna sprawy. Kazdy ma wlasny poziom zadowolenia z mycia. Ja jest zadowolony jak sam wszystko dokladnie umyje
Nie wiem czy bylbym zadowolony po myciu automatem...niedomyte kratki w zderzakach i gril, wneki w drzwiach, porysowane w kolka felgi.. dodatkowo nie domyte... wieczorem po zmroku idealnie widoczny slad szlifu na masce dachu i boku auta....zapitolone woskiem szyby
No niestetety ja wysiadam